Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 Mayıs 2022 aylıklarının ödenmesi!?

Sabah gittim bende alamadım. Ptt kartımda para yok. E devlette ödemeniz hazır yazıyor ama Kimliğimle gittim yine vermediler. Bugün yapılması gereken ödemelerim var. Moral 0

relax1275

pttnin yapacagi birsey yok aile sosyal bakanligi eve dagitim yapilacak demisler o yuzden eve getiriyorlar aslinda karta yatirsa olurdu gecen sene de ayni oldu

busbus
1100 leri kime nasıl verdiler belli değil ondan umudu kestim de normal maasimizi bari alabilseydik inşallah size verirler 1100 tl yi ağız tadıyla yemek nasip olur

Arkadaşlar sabah Gittiğimde ben de alamadım maaşı fakat Az önce PTT eve getirdi. Sizde bekleyin getirir

ortada maaşlar yok ve ptt mesaj atmış hanede ödeme diye benim kartım var karta yatır işte yatırmamışlar bekliyoruz her zamanki tablo

1100 tl yi herkese vermiyorlar galiba ben sosyal yardımda alıyorum umutluydum verirler diye ihtiyacımda vardı ama vermediler sadece maaşım vardı hesapta

teko erkan

bakanlik aslinda vereceklerini soylemislerdi anlamadim niye milleti umutlandiriyor ki benimde gercekten ihtiyacim var umutlanmayim bekleyelim ya nasip diyelim

relax1275

Siz de e devlette PTT den kimliğiniz ile çekebilirsiniz mi yazıyordu acaba?Ben de o şekilde yazıyordu Konutta ödeme yazmıyordu halen kartta maaş yok PTT de de yok eve de getirmediler

1100 tl yi alan varsa ben aldım desin yaw herkes ben almadım diyor kim aldı o zaman bu 1100 tl yi

teko erkan

bekleyelim alan olursa haber ederler herkes merakta eger vermeyeceklerse umitlendirmesinler anlamadim gitti

bugun sadece maaşı eve getirdiler,yardım yok bilginize....

PTT kartlarında maaş olmayan arkadaşlar PTT kartlar 1 Nisan itibari ile yenilenmiştir siz kartlarınızı değiştirmediyseniz maaş karta yatmaz bende geçen ay aynı sorunu yaşadım PTT müşteri hizmetlerini aradım kartını değiştir dediler 1 Nisan itibari ile eski kartlar geçersiz bilginiz olsun ön yüklemeli kartlar

Yeni kartımı 8 Nisan'da PTT şubeden aldım ve maaşımı çektim eski ön yüklemeli kartlar geçersiz

Egerki hala eski ön yüklemeli kartınız varsa değiştirme yapmanız gerekiyor

Ayin 5 inde almam gereken maaşı konutta ödeme diye icat çıkaran ptt hala maaşı getirmedi ayın 6 si bu günde bitti bakalım yarın 7si geliceklermi ptt yede gittim vermediler

Murat053

sen maasini aldin mi kartindan yoksa evine mi getirdiler bazilarinki erken yatip bazilarinki getirmisler anlamadim sistemi karti olana yatir olmayaninkini getir

Busbus ben dün sabah aldım maaşı kartı eski olanlar maalesef alamazlar karta yatmıyor maaş ben geçen Nisan ayı maaşımı kartımı yeniledikten sonra çektim Mayıs ayı maaşımı dün aldım normalde maaş günüm her ayın 8

Merhaba. Evde bakım maaşı alıp ta 1100 tl alan arkadaşlar varmı acaba?

Dediğim gibi mutlaka yeni ön yüklemeli kartınız olması gerekiyor 1 Nisan itibariyle eski kartlar geçersiz

PTT on yüklemeli kartımla dün sabah Vakıfbank ATM den cektim

Eve getirmediler yani

instagramda bazilari aldiklarini soylemisler bazilarida 1 fazdan alanlar tekrar alamiyorlarmis dediler o kadar insanin ihtiyaci varki anlamadim devleti 2.faz 3. faz alanlar bile almis alan yazmis

e devlette guncelememi yaptilar artik yardim durumu devam ediyor reddeildi fes edildi gibi aciklamalari kaldirmislar

sizinkide aynimi

zafer8484
Sanirim e devlette sistemden dolayi baya bir yogunluk var .buyuk ihtimalle duzelir.suanda herkesi yardimin durumu olan bolum kaldirilmis

arkadaslar yardım durumu kaldırılan daha kım var soylebılırmı

busbus

arkadaslar e devlette ptt kurum odemelerinde odenecek kayit bulunamadi yaziyor demekti 1.100 tl odenmeyecek bana sizlerde bakin isterseniz ben umidi kestim

Murat053

Niye yanlış bilgi veriyorsun insanlara? Benim kartım Nisan öncesi ve bu sabah atm den çektim maaşımı birsey diyorsan yazılı belge ile buraya yaz ptt den böyle bir açıklama yok insanların umutları ile oynamayın burada

Arkadaşlar hem postanede hem muhtarlıkta bana söylenen şu;
Engellilere 1100₺ yardım yok..

arkadaşin biri 1 nisan ptt kart yenilenıo demiş bu yenileme 2020 yılında yapıldı zaten bu sene oyle bişi yok kartlar geçerli ve ptt oylede haberde yok..

Üst Alt