Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 Mayıs 2022 aylıklarının ödenmesi!?

914 + 1100 mü olacak şimdi ? bizim de güncellenmiş

Ebru101

Bizdede oyle kurum odemelerinde gorunmuyor elektrik yardimida guncellendikten 1 gun sonra ptt kurum odemelerinde gorunmustu buda oyle olabilir

engelli yada düzenli yardım alanların başvuru yapmasına gerek yok normal maaşı ile birlikte çekecek geçen yıl oldugu gibi bu gece guncellenir

beyaz lale

Maaslar guncellendi sadece kurum odemelerinde guncellenmedi kurum odeme kismini soruyosan kimse bilmiyor

Yarını bekliyelim pazartesi her şey belli olacak

Burda engelli maasi alanlara verilecek diye bir bilgi yok.

kedikoysunlaryoluna
Kardeşim 2022 aylıkları maaşa başvuru tarihini takib eden aybaşı itibarı ile başlar.B yüzden senin hesabında bir yanlişlık yok.
Mesela,sen 1 marttada başvursan,31 marttada başvursan yine maaşın nisan başı itibarı ile başlar.

Pekı bu guncellendı dıyen arkadaslar nerden bakarak söyluyor çünkü ben sadece ptt den bakıldıgını bılıyorum

uzunyol
"Sosyal Yardım Bilgileri" kısmında bakabilirsin. Orada güncellenmiş durumda şu an engelli maaşları.

Pekı bu guncellendı dıyen arkadaslar nerden bakarak söyluyor çünkü ben sadece ptt den bakıldıgını bılıyorum

Aynen gördum çok tesekkurler bu guncellendı dıyen arkadasların bahsettıgı sanırım sizin bu söylediğiniz sosyal yardımlar kısmından görduklerı yoksa kimsenın ptt kurum ödemelerı guncel değil doğrumu anladım

uzunyol

Doğru, kimsede güncel değil şu an PTT ödemeleri kısmı. Muhtemelen bu gece veya yarın güncellenir.

Çok tesekkur ederım yardımcı oldunuz iyi gunler

2022 maaş güncellemeleri il il farklı günlerde mi güncelleniyor. Ben ilk defa alacağım. Elektrik ödemesi güncellendi fakat maaş devam ediyor yazıyor

arkadaşlar,
bu başlık verileceği söylenen 1.100 TL'lik sosyal yardım ile ilgili değildir. Bu konuda lütfen şurayı takip edin

hozgul
Kardeşim o haberin tarihine bakarsan 2020 tarihli oldugunu görürsün.
Şimdiki haber daha yeni,fakat kimlere verilecegi hakkinda net bir bilgi yok,konu muammalı anliyacağın.

@Mehmet005

Teşekkür ederim ancak nihayetinde konu aynı olması bakımından diğer tarafta takip etmek daha iyi olur. Ancak ikisini birazdan ayırırım...

Şuradan devam lütfen

Normalde ayın 9unda alıyordum benim de 5inde yapmışlar ödeme günü

PTT kurum ödemeleri bölümüne güncellenmiş maaşlar ama babamın 8deydi 5 ne aktarmislar

Üst Alt