Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 Mayıs 2022 aylıklarının ödenmesi!?

Hala bir resmi aciklama gelmedi bu e devlette guncellememe olayi maaslari evlere getirmek icinde olabilir

O zaman neden güncellenmedi. Mayis geldi halen bir hareketlilik yok

Lütfen sadece bekleyin!

Sevgili arkadaşlar henüz hiçbir şey belli değil, maaş güncellemesi de henüz yapılmadı. Aile ve sosyal hizmetler bakanlığı da herhangi bir açıklama yapmadı. Bundan dolayı şu an cumhurbaşkanı dahil kim ne derse desin, eğer ki aile ve sosyal hizmetler bakanlığı bu konuda bir açıklama yapmamış ise bilin ki bu para bize yar olmayacak.

O yüzden size tavsiyem zaten maaşlara aşağı yukarı 1 hafta gibi bir vakit kaldı. Sabırla bekleyin ve aile ve sosyal hizmetler bakanlığı sitesi ile e-devlet üzerindeki sosyal yardım bilgileri sorgulama ve PTT üzerinden yapılan ödeme sorgulama sistemlerini sık sık takip edin.

Son düzenleme:
arkadaşlar benim ödeme günüm 8i yani cumartesi. pttkartım yok henüz. ilk defa alıyorum. 8inde çekmeyip ptesi çekebilir miyim yani para durur mu

kedikoysunlaryoluna
Normal sartlarda gunu cumartesine gelen odemeleri cuma gunu pazara gelen odemeleri pazartesi cekiyoruz ama bu ay daha belli degil yasaktan dolayi evlere getirebilirler resmi aciklama geldigi takdirde belli olur ama dedigim gibi sen normal sartlarda pttden cekersek cuma gunu cekebilirsin istersen 1 hafta sonra git yine alirsin durur para

kedikoysunlaryoluna
Kardeşim cumartesiye denk gelen ödemeler cuma günü,pazara denk gelen ödemelerse pazartesi günü hesaplara yatıyor.
E,devlet üzerinden adına yapilan ptt kurum ödemelerine bakarsan ödeme gününü görebilirsin.
Sözün kisası,ödemeni cuma günü alabilirsin.

Arkadaşlar Geçen yıl Evlere getirme sistemi çöktü 1 ay da dağıtımı yapamadılar o yüzden ptt hesaplarına yatar diye düşünüyorum

Arkadaslar e devlette ptt ödemelerinde son kullanma tarihi ne demek tutar 0 ama bunu anlamadm

hiramm
Yani son kullanma tarihi mesela yatirilan elektirik odemesini o son kullanma tarihine kadar kullanabilirsin.vede yatirilan 2022 ayligini son kullanma tarihine kadar cekebilirsin anlaminda.

Arkadaşlar e - devlette maaşlar güncellenmediğine göre maaşlar gününde yatırılmayacak mı acaba?

ptt den elektirik yardımı ödemek icin gitsek ceza yermiyiz acaba:) ve ptt acikmi pazartesi

Evet güncellendi Ama gıda yardımı Basvuru yazıyor halen

Ptt kurum ödemelerı güncel olma

Ptt kurum ödemelerı guncel olmadıgi icin buyuk ihtimal evlere getircekler

Elektrik ödemelerinde güncellendikten bir gün sonra PTT kurum ödemelerinde göründü bence buda öyle olur yarın görünür.

aylıklar güncellenmiş

ben 4 martta başvurdum normalde mart nisan mayıs yatması gerekmiyor muydu? 2 aylık yatmış bana 1200 tl olarak.

Evet bende gördüm maaşlarla birlikte verilecekmiş 👏

Engelli ve yasli ayligi tam kapanma odemeleriyle beraber yapilicak haydi gozumuz aydin arkadaslar aciklama geldi en sonunda

Açıklama nereren geldi link varsa atarmısın

Üst Alt