Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 Mayıs 2022 aylıklarının ödenmesi!?

Ayın 5 ninde kendimimiz cekcez yoksa evemi getircekler

ptt kurum ödemelerinde 2022 SAYILI YASA ÖDEMESİ(KONU KONUTTA ÖDEME yazıyor. 2022 başlığında ödeme günü yazmıyor henüz. eve mi gelicek yoksa kendimiz çekebilecek miyiz

ALBiNOGER

okudum şimdi dediğiniz gibi kartı ve banka hesabı olmayanlara elden verilecekmiş. benim kartım yok ilk defa alıcam. ptt ödemesinde 5inden sonra pttden çekebilirsiniz yazıyor. evimin yanındaki ptt çarşamba açıkmış. sabah bi gidip sorucam ben. diğer türlü herkese eve getirmeleri çok uzun sürer.

Ben de ilk maaşımı evde teslim almıştım PTT ye gittiğimde vermemislerdi PTT Kartı olmadığı için kimliğimle alayım demiştim yine de vermemislerdi evde beklemistim ama yeni süreç farklı olabilir geçen sene kesinlikle PTT den vermediler

engelli maaşı

arkadaşlar engelli maaşını çeken varmı .görevliler eve adrese teslim edecekler diyorlar aslı varmı.

teko erkan
Ptt karti olup parasini her ay ptt kart ile cekenlerin hesabina yaticak karti olmuyanlara eve teslim yapicaklar

EYVALLAH.

ben ilk defa alıyorum pttkartım henüz yok ama ptt ödemelerinde 5inde çekebilirsiniz yazıyor. eve dağıtma çok uzun sürmez mi

kedikoysunlaryoluna
Hayir gecen sene odeme gununde getirdiler benim odemeleri 1 gun bile aksamadi ptt calisanlari bekciler vefa gruplari yapiyor oyle uzun surme olayi olmadi ama bu sene nasil olur bilmem gecen sene daha duzenliydi cunku aciklamalar filan kim nasil ne sekil alicak belliydi senin sansima bu sene ilk maasin bu 1100 yardim olayiyla baya karisti ortalik

merhaba ptt kartım var kısıtlamada dışarı çıkıp maşımı çekersem ceza keserlermi

yaşarrr

Çaktırmadan git çek yarın. Polislere yakalanirsan maaşımı çekmeye geldim dersin kimsem yok de..Dikkatli ol sen yinede..devlete para lazım yazmasinlar cezayı.✔

Cep telefonuma sms geldi maaşlar ptt tarafından eve gönderilicekmiş.

Maaşımızı çektik sadece engelli aylığımız vardı hesapta.

Maaşları erkene almışlar kartla pttden çektim..Başka bişey yok ne yazikki. .

arkadaşlar telefonumuzu vakfa kaydetmek için aramamız yetiyor mu? bana ptt kart mesajı da gelmedi 2 aydır. sanırım sistemde telefonum yok.

bi de büyük haber sitelerinde ptt saat 10dan 4e kadar açık yazıyor ama benim gittiğim kapalıydı. bölgesel olarak mı değişiyor anlamadım.

Merhaba arkadaşlar eğerki ptt görevli leri gelince evde değilde hastanede yatan Kişiler için nasıl bir yol izlenecek bilginiz varmı evde bizi bulamazsa problem olacak mı

Pttye gittim karta yatmadığı gibi kimliğimle bile vermediler konutta ödeme yapılacak dendi bekliycez bakalım aynı 5i maaş günümdü daha gelen giden yok

benim maaş ayın 8 indeydi dün çektim erken yatırmışlar bilginiz olsun

ben sosyal destek alıyorum banada maaş dan başka birşey yok kimler aldı acaba bu kapanma yardımını merak ettim

maaş lar erken yatmış gidin çekin ptt kartı olanlar

arkadaslar maasimi getirdiler fakat 1.100 tl yardim parasini vermediler karta mi yatacak bekliyorum teko erkan

1.100 tl yatirdilar mi

bende ayın hep 5 alıyordum o gun gittim atm hesap para yoktu ptt kurum ödemesinde konuta teslim yazıyor daha gelen de olmadi bakalim beklıyoz

Benim de ptt şubesinde kimlik ile alabilirsiniz yazıyordu bu sabah gittim maaş görünmüyor nerde bilen yok hala e devlette ptt şubesinden kimlik ile alabilirsiniz yazıyor

ogulicer

bende yarin gidip karttan cekecektim sabah uyku serseminden be oldugunu anlamadim maasimi verdiler fakat 1.100 tlyi vermediler merakliyim alip almayacagima eminim seninkinide eve getirecejler

PTT karta yansimamamis maasim bırakın yardımı normal maaşım ortada yok ne gelen var ne giden

Üst Alt