Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Bu açıklama nerede olmuş. ve başvuru mu olacak ?Son dakika gelismesi:Koronavirüs salgını sebebiyle yaşanan süreçte ekonomik olarak kötü etkilenen vatandaşlara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen 1000 TL sosyal yardım parası yeniden hayata geçiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1000 TL verilen nakdi ücret desteğinin 1100 TLye çıkarıldığını açıkladı. Erdoğan, ihtiyaç sahibi ailelere hane başı verilen 1000 liralık nakdi yardımın 1100 liraya çıkartılarak yeniden başlayacağını da duyurdu.
Kimlere 1100 TL nakdi ücret desteği verilecek?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Düzenli merkezi sosyal yardım (Yaşlı Aylığı, Engelli Aylığı, Engelli Yakını Aylığı, Silikozis Aylığı, Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Düzenli Nakit Yardım, Muhtaç Asker Ailelerine Yönelik Düzenli Nakit Yardım, Öksüz Yetim Yardımı, Muhtaç Asker Çocuğu Yardımı, Şartlı Eğitim Yardımı, Şartlı Sağlık Yardımı, Çoklu Doğum Yardımı, Psiko-Sosyal ve Mali Kayıp Yaşayan Tüberküloz ve SSPE Hastalarına Yönelik Düzenli Nakdi Yardım Programı) alan hanelere herhangi bir başvuruya gerek olmaksızın Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı kapsamında 1.100 TL ödeme yapılacaktır. denildi. 1100 TL nakdi ücret desteği başvurularının ne zaman başlanacağına ilişkin bilgiler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açıklanması bekleniyor
Twiterda ve bakanligin sitesinde su an icin boyle bir aciklama yok akitin bilgiyi nerden aldigi muamma su an ama umarim dogruluk payi vardirarkadaslar acıklama akıt gazetesınden yapılmıs son dakıka olarak.ve bu acıklamayı sosyal hızmetler bakanlıgı yapmış.akıt gazetseınden bakabılırsınız netten