Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2021 Mayıs 2022 aylıklarının ödenmesi!?

Ay sonu geldi hala günce lenmedi maaşlar bu ay neden böyle

Elektrik desteği güncellenmiş 😁 bir ara aylıklar da güncellenir

Ne olduya bugunde yalan oldu maaşlar devlete para bitti

Dostlar merhaba. E devlette sosyal yardım kısmına giriyorum hiç birşey görünmüyor sizde de öyle mi

Teşekkür ederim. Hesabını kontrol eden oldu mu belki bi Umut erken yatırmışlardır

2022

Güncellenmemis

Son düzenleme:
tanercm

gecen seferki gibi evleremi getirler tahminiminsaALLAH hesaplara yatar diyorumben

Son dakika gelismesi:Koronavirüs salgını sebebiyle yaşanan süreçte ekonomik olarak kötü etkilenen vatandaşlara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen 1000 TL sosyal yardım parası yeniden hayata geçiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1000 TL verilen nakdi ücret desteğinin 1100 TL’ye çıkarıldığını açıkladı. Erdoğan, ihtiyaç sahibi ailelere hane başı verilen 1000 liralık nakdi yardımın 1100 liraya çıkartılarak yeniden başlayacağını da duyurdu.

Kimlere 1100 TL nakdi ücret desteği verilecek?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada “Düzenli merkezi sosyal yardım (Yaşlı Aylığı, Engelli Aylığı, Engelli Yakını Aylığı, Silikozis Aylığı, Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Düzenli Nakit Yardım, Muhtaç Asker Ailelerine Yönelik Düzenli Nakit Yardım, Öksüz Yetim Yardımı, Muhtaç Asker Çocuğu Yardımı, Şartlı Eğitim Yardımı, Şartlı Sağlık Yardımı, Çoklu Doğum Yardımı, Psiko-Sosyal ve Mali Kayıp Yaşayan Tüberküloz ve SSPE Hastalarına Yönelik Düzenli Nakdi Yardım Programı) alan hanelere herhangi bir başvuruya gerek olmaksızın Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı kapsamında 1.100 TL ödeme yapılacaktır.” denildi. 1100 TL nakdi ücret desteği başvurularının ne zaman başlanacağına ilişkin bilgiler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açıklanması bekleniyor

Son dakika gelismesi:Koronavirüs salgını sebebiyle yaşanan süreçte ekonomik olarak kötü etkilenen vatandaşlara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen 1000 TL sosyal yardım parası yeniden hayata geçiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1000 TL verilen nakdi ücret desteğinin 1100 TL’ye çıkarıldığını açıkladı. Erdoğan, ihtiyaç sahibi ailelere hane başı verilen 1000 liralık nakdi yardımın 1100 liraya çıkartılarak yeniden başlayacağını da duyurdu.

Kimlere 1100 TL nakdi ücret desteği verilecek?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada “Düzenli merkezi sosyal yardım (Yaşlı Aylığı, Engelli Aylığı, Engelli Yakını Aylığı, Silikozis Aylığı, Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Düzenli Nakit Yardım, Muhtaç Asker Ailelerine Yönelik Düzenli Nakit Yardım, Öksüz Yetim Yardımı, Muhtaç Asker Çocuğu Yardımı, Şartlı Eğitim Yardımı, Şartlı Sağlık Yardımı, Çoklu Doğum Yardımı, Psiko-Sosyal ve Mali Kayıp Yaşayan Tüberküloz ve SSPE Hastalarına Yönelik Düzenli Nakdi Yardım Programı) alan hanelere herhangi bir başvuruya gerek olmaksızın Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı kapsamında 1.100 TL ödeme yapılacaktır.” denildi. 1100 TL nakdi ücret desteği başvurularının ne zaman başlanacağına ilişkin bilgiler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açıklanması bekleniyor
Bu açıklama nerede olmuş. ve başvuru mu olacak ?

arkadaslar acıklama akıt gazetesınden yapılmıs son dakıka olarak.ve bu acıklamayı sosyal hızmetler bakanlıgı yapmış.akıt gazetseınden bakabılırsınız netten

arkadaslar acıklama akıt gazetesınden yapılmıs son dakıka olarak.ve bu acıklamayı sosyal hızmetler bakanlıgı yapmış.akıt gazetseınden bakabılırsınız netten
Twiterda ve bakanligin sitesinde su an icin boyle bir aciklama yok akitin bilgiyi nerden aldigi muamma su an ama umarim dogruluk payi vardir

hocam sadece akıt gazetesı degıl butun gazetelerde boyle yazıyor..vede zaten cumhurbaskanı acıkmala yatı 4 saat kadar once sosyal yardımlasmadan 1000 tl naktı destek verdık ve bunu 1100 tl olarak tekrar acıyoruz dedı.vede goggleye 1100 tllık yardım yazın oralarda net acıklama var

Yok hocam onu biliyorum 1100 lira yardim verilicek evet sadece su kimlere verilicek kismi hala aciklanmamis bakanlik resmi aciklama yapsada rahatlasak

hocam gece sene bu ayda 1.2 ve 3. faz yardım alanlar tekrar alanacagı soylendı.yanı engellıler yaslı aylıgı alanlar sehıt yakınları gazıler vs gıbı ...yanı bu kesın ..cunku normalde 27 yada 28ınde kesın gencelleme olurdu ve bugun 29u sadece elektırık destegı guncellendı.yanı gecen sene bu zaman kımler aldıysa yıne aynı kısıler alacak

Aynen dogru soyluyosan bu guncellemede bu sebepten dolayi gecikmis olabilir emegine saglik hocam tesekkurler bilgilendirme icin

bu acıklama yapılmıs cumhur baskanı tarafından:İhtiyaç sahiplerinin yeniden başvuru yapmalarına gerek yok. Daha önce 1000 TL destek alanlar aynı şekilde bu kez 1100 TL destek alacaklar.

arkadaslar bırde elektırık odemesı guncellenmıs .fakat ptt kurum odemesınde gozukmuyor bu sekılde olan varmı acaba

Güncelleme yapılmadığına göre postacı ve polis eşliğinde yardım parası ile evlere getirecek olabilirler geçen yıl öyle olmuştu

Buyuk ihtimal yine ayni sekilde olcak.ama ptt yada banka yakin olanlar gidip hesaplarina ayligi aldigi gun bakabilirler ve cekebilirler

ALBiNOGER

Bu süreci bakan yönetmez alt kadrodaki bürokratların ve memurların işi o düzenlemeler

e devlet sosyal yardım bilgileri sorgulama kapanmış sayafa boş gözüküyor

hakanyildiz
E devlet sistemi çöktü hiç bir uygulama çalışmıyor sosyal yardım kısmı değil sadece

Üst Alt