Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı 2017 Eylül Dönemi ödeme günleri ve aylık miktarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kalem

Emektar Üye
Konular
108
Reaksiyonlar
0
2022 aylıkları bayramdan önce aşağıdaki tarihlerde ödenecektir:

Doğum yılının son rakamı 0-1-5-6 Olanlar: 28/08/2017 Pazartesi günü
Doğum yılının son rakamı 2-3-4-7-8-9 Olanlar: 29/08/2017 Salı günü

NOT: ödemelerinizi T.C. kimliğinizle birlikte herhangi bir PTT şubesinden yukarıdaki ödeme günlerinde alabilirsiniz. Hayırlı bayramlar :)

_____
İlk ödeme ve sonraki tüm ödemeler, Türkiye genelinde herhangi bir PTT şubeleri kanalıyla yapılır.
Ödeme Günleri :
Ödemelerde oluşabilecek yığılmaları önlemek amacıyla;
Doğum tarihinin son rakamı 0-5 olan kişilere her dönemin 5 inci günü.
Doğum tarihinin son rakamı 1-6 olan kişilere her dönemin 6 ıncı günü.
Doğum tarihinin son rakamı 2-7 olan kişilere her dönemin 7 inci günü.
Doğum tarihinin son rakamı 3-8 olan kişilere her dönemin 8 inci günü.
Doğum tarihinin son rakamı 4-9 olan kişilere her dönemin 9 uncu günü.
Ödeme yapılmaktadır.

NOT: Eylül ödeme günleri hemen bayram sonrasına geliyor. 2022 aylık ödemelerinin bayram öncesine alınacağını düşünüyorum. bayramdan önce bu konuda açıklama yapılmasını bekleyeceğiz. değişiklik olursa güncelleme yaparız bu sayfadan.

Haziran dönem aylığını alanlar, Eylül Dönem aylığını 2 aylık farkla şu miktarda alacaklar:

65 yaş üstü yaşlılık aylığı= 787,01 TL
( % 40- 69 ) engelli aylığı= 1181,87 TL
( % 70 ve üstü) Bakıma muhtaç engelli aylığı= 1772,80 TL
18 yaş altı engelli yakını aylığı= 1181,87 TL

NOT:ilk defa aylık alacak olanlar, aylık başlangıç tarihinden 1 eylül'e kadar birikmiş ödeme ve eylül dönem maaşlarını eylül'de toplu alacaklardır. ilk defa eylül'de 2022 aylığı alacak olanların eylül'de ne kadar alacaklarını -istedikleri takdirde-ayrıca hesaplarım. bu hesabı yapmam için aylık başvuru tarihini ve rapor oranlarını yazmaları kafi.

2022 aylık miktarları için bkz:https://www.engelliler.biz/forum/20...iktarlari-ve-muhtaclik-siniri-belli-oldu.html

benim aylığım 2 sene falan oldu eskiler bilirler böyle bayrama denk geldiğinde ödemeleri önce yaptıkları olmuş muydu ?

acaba arefe gününden 10 gün öncemi veriler yoksa bir kac gün kala mı

Evet daha önce 10 gün kala aldigim olmustur.. aynı kurban bayramina denk gelmişti

kalem ablacım anneannem yüzde 95 raporu aldı 20 haziranda sosyal yardımlaşmaya başvuru yaptı temmuz ayının 18 inde onaylandı eylül maaşını alabilrmi birde nekadar alır maaş

Agustos bir maaş baslar, işlemler biterse agustos +Eylül dönemi alınır

S.a.kardesim bende 10haziranda basvurdum henuz cevap yok size nasil bilgi geldi.hangi sehir aceba

arif4168 sosyel yardımlaşma müdürlüğünden bilgi alabilirsin e devlet den de sorgulayada bilirsin. çalıştığım için benim kesilmişti. bimer araçılığıyla yazı yolladım. bire bir kaymakamlık da yazı işleri müdürüyle görüştüm. 10 geçmeden kendileri aradılar sigorta dan gerekli olanı istediler götürdüm. 3 gün sonra onaylandı. not. gerçekden de ihtiyacı olduhu halde maaş ı kesilen sosyal yardımlaşmayla direk muhatap olması bir üst meltebeyle muhatam olunur hal ve sorunlarını düzgün ifade edebilinirse çok bekletmeden işlem yapıp yardımcı oluyorlar. ama gerçekden ihtiyaç sahibiyse.

mustafa sürek ninen %95 engelli sağlık kurulu raporu ile vakfa gitmiş, % 70 ve üstü 2022 bakıma muhtaç engelli aylığına başvurmuş. ninenin başvuru tarihi haziran ise aylık başlangıç tarihi 1 Temmuz'dur. ninen, Eylül'de birikmiş ödemesi ve Eylül dönem maaşı ile birlikte toplam 2832,45 TL alacaktır.

Kalem abla 1772 lira eylül ayında alacağımız net miktar mı ?

agustos 21 o civardamı alınır ödemeler maaş arefegününe yakın 10 gün kalamı verilir acaba abla

bredon haziran dönem maaşını aldıysan eylül'de tam olarak 1772,80 TL alacaksın (rapor oranın % 70 ve üstü ise).
ama ilk defa aylık alacaksan iş değişir. ilk defa aylık alacak olanlar aylık başlangıç tarihinden ilk ödeme dönemine kadar birikmiş ödemesi ile birlikte eylül dönem maaşını toplu alacaklardır.

terlikcidede bu konuda ilk mesajımda açıklama yaptım ablası. Eylül ödeme günleri hemen bayram bitiminde başlıyor. zor bir durum bu. o yüzden kesinlikle bu durum için bir çözüm bulurlar ve bayramdan önce ödeme yapılır diye düşünüyorum. konu ile ilgili açıklama yapılmasını bekleyeceğiz mecburen.

bredon tamam ablası, haziran dönem maaşını aldıysan eylül'de 1772,80 TL alacaksın tam olarak.

maasi 3ayda bir degilde her ay almak icin ne yapmaliyiz

arif4168 öyle bir seçeneğiniz yok. 2022 aylıkları 3 aylık ödenir. aylık ödeme yoktur.

2022 maaşları Kurban Bayramı vesilesiyle erken mi ödenir?

Bayramlar 2022 maasi arasi 1 hafta kalması sebebiyle 2022 maaşı bu bayram erken verilir mi?

arce 2022 maaş ödeme günleri hemen bayram bitiminde başlıyor. zor bir durum bu. dolayısıyla ben maaşların bayram öncesinde ödenebileceğini düşünüyorum. ama kesin bir açıklama yok bu konuda tabi ki. mecburen bu konuda resmi bir açıklama yapılmasını bekleyeceğiz. bayramdan bir hafta 10 gün önce her şey netleşir diye düşünüyorum.

herkesin tahmini ödeneceği yönde eskilerde daha önce böyle durumlarda ödendiğini söylüyor . muhtemelen yine ödenecektir ama açıklama şu an yapılmadı malasef

Bayramda 2022 maaşları ödenecek mi?

Arkadaşlar bayramda 2022 maaşlarımız ödenecek mi net bilgidi olan varmı

çok istiyorsanız aylık almayı, %40-69 370 lira %70 ve üzeri 560 lira çekersiniz olur biter :)

Ödenmez bayram sonrası alın nolacak.

03..07..2017 tarihinde 2022 maaşı için müracaat ettim onaylandı ne zaman ne kadar ve nereden Alaçam yüzde 95 özgürlüğün tskler

büyük ihtimal ağustos 25 inde başlıcak maaşlar
ben hatırlıorum aynı böle olmuştu bi kere 8 10 gün erken ödenmişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt