Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı 2017 Eylül Dönemi ödeme günleri ve aylık miktarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başvuru tarihi takip eden ay bası yani 01 agustos itibariyle baslar işlemler biterse agustos +Eylül dönemi PTT alırsın. @aydın

memur maaşları 17 yada 14 dünde zam alıcakmış acaba bizim maaşlara yansırmı sabitmi alıcaz

2022 engelli aylıkları bayramdan önce verilir mi?

maaşlar bayramdan önce yatarmı

O zam 2018 yılı için görüşmeler başlıyor. 2017 nin ikinci altı ayı için 6,90 zam alındı zaten.

Başvuru tarihi takip eden ay bası yani 01 agustos itibariyle baslar işlemler biterse agustos +Eylül dönemi PTT alırsın. @aydın
%70 ve üstü bakıma muhtaç engelli aylığı: 1699,47 TL (1 aylık miktar 566, 49 TL)
1699,47 +566,49=2065,96 tl

@VELİ;

kardes ben 10 temmuzda maaşa basvurdum. Benimki eylüle yetsirmi? Bende karamanlıyım selamlar.

Hemşerim, 1 agustos itibariyle maaş baslar işlemler biterse agustos +Eylül dönemi alırsın, yetişmezse Aralık ayında agustos +Eylül dönemi +Aralık dönemi alırsın
Karamanda hava nasıl.

sülalecek karamanlıyız ama izmirde ikamet ediyoruz.

Yanıt yokmu

Arkadaşlar yokmu hala bayramda ödeme alacak mıyız almayacak mıyız bu konuya dair bir net bilgisi olan ?

kalem abla bu memurlar tekrar maaş hesaplancakya bizim maaşlara etkisi oluyomu yinede devlet sagolsun

O zam 2018 yılı için görüşmeler başlıyor. 2017 nin ikinci altı ayı için 6,90 zam alındı zaten . iki defa zam olmaz@afyonlu

arce ödenecek diyorsa o maaşlar bayramdan önce ödenecek!:) başka yolu yok bunun:)
resmi açıklama yapılınca bildireceğiz arkadaşlar, az sabır.

arce Arkadaşım size yalancı diyen yok alo 144 bayramda ödeme yok eylülde ödeme dönemlerinde ödenecek diyor sen ödenecek bilgisini neye göre veriyorsun? Alo 144 bakanlık numarası yok diyorsa sen neye dayanarak var diyorsun?
Kalem Abla neye göre ödenecek diyorsa ödenecek resmi açıklama yok 144 ödeme döneminde ödeme yok diyor neye göre ödenecek diyorsa ödenecek?

yigitak412 alo 144 doğru söylemiş. 2022 aylıkları için ödeme günleri bellidir. resmi açıklama olmadıkça da alo 144'ün cevabı bellidir.
ama ilgili bakanlık 2022 aylıkları için yeni ödeme günü belirlerse (bayramdan önce) durum değişir.

işin açıkçası eylül ödeme günleri hemen bayram bitiminde. 3 ay bekleyen engelliler bayrama neredeyse harçlıkları bitmiş şekilde girecek. bu çok kötü olur. o yüzden bakanlığın her halükarda maaşları bayram öncesinde ödemesini bekliyoruz. gözlerimiz yollarda yani resmi açıklamada:)
zaten bu konu da konuşuluyordur sadece resmi açıklama yapılmasını bekleyeceğiz:)

Kalem anladım abla teşekkürler. Benim sgkdan dolayı iptal olmuştu sonra tekrardan başvurdum 25 mayısta onaylandı ama yetişmediğinden dolayı Haziranı alamadım. Eylülde haziran maaşımı alabilecek miyim ve tahmini toplam olarak ne kadar alırım?

Öncelikle bu aldığınız maaş değil yardım.

Yardımda müslüman bir ülkede bayramdan önce yapılır.

Ben almıyorum ama alanlarda yorum yapmış önceden aldıklarını belirtmişler.

kalem abla babamın 25.07.2017 rapor tekrar başvuru yaptı eylüle yetişirmi yoksa 12 aydamı

ödenmez arkadaşlar bayram sonrası alacaksınız

yigitak412 2022 aylığın onaylanmış ve haziran dönemine yetişmediğinden maaş alamamışsın. bu durumda elbette eylül'de birikmiş ödemenle birlikte eylül dönem maaşını alabilirsin. eylül'de topla ne kadar alacağını hesaplayabilmem için başvuru tarihini bilmem gerek. aylığın kesildikten sonra tekrar 2022 aylığı için hangi ayda vakfa başvurdun? başvuru tarihini yazarsan tahmine gerek yok, ne kadar ödeme alacağını tam olarak hesaplayabilirim:) rapor oranını da yaz ayrıca.

afyonlu_03 25 Temmuz'da rapor için hastaneye mi başvurdun yoksa raporu alıp kaymakamlıkta bulunan vakfa 2022 aylığı için mi başvurdun? yazdığından pek bir şey anlayamadım.

Kalem abla ninemin 2022 maaşı onayladı daha önce 65 yaş aylık alıyordu ptt matıki var acaba 2022 maaşı 65 yaş aylığı aldığı ptt kartınamı yatar yoksa 2022 maaşı ıçin yeni kartmı çıkartması gerek ninem yaşlıda oglu karttan çekiyor

Başvuruyu takip eden ay bası ( 1 Haziran maaş baslar)

mustafa sürek ninenin ödemesi PTT'ye yatar. elindeki PTT matikle parayı çekecektir diye düşünüyorum. yeniden çıkartmaya gerek yok. ama yine de PTT'ye bir ara sor.

yigitak412 mayıs'ta başvurduysan aylık başlangıç tarihin 1 Haziran. rapor oranın da % 60. bu durumda 1 hazirandan 1 eylül'e kadar birikmiş ödemen + eylül dönem aylığı ile birlikte toplam 2241,51 TL alacaksın.

hala belli olmadımı ya bayramdan önce alıp almayacagımız :(

hayır daha belli olmadı. gelişme olursa bildiririz buradan.

Kalem abla bugün cumhurbaşkanımız bayram tatilini 10 gün olacanın mesajını verdi eğer 10 gün olursa bayram tatili 2022 maaşların ozaman bayram öncesi verilmezse eylül ayında 11 inden sonra alınacak

sence bayram öncesi verilirmi salı günü bakanlar kurulu toplantısı varmış ozaman belki devlet açıklarmı engelli maaşlarını odenecegini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt