Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı 2017 Eylül Dönemi ödeme günleri ve aylık miktarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kalem hanım abla çok teşekür ederim sagolun allah razı olsun teşekür ederim sag olun varolun şimdiden iyi bayramlar

Evet bakanlar kurulu toplantısı bitti engelli maaşları bayram öncesi yatmıyor

Kötü oldu

Bayram 10 gün 2022 aylıkları kaldı bayramdan sonraya

Kardeşim yatalak ağır özürlü her ay bakim parasi aliyorduk bugunde 2022 maşı 3 aydan 3 aya alması için başvurduk iki maaşı da alabilir miyiz birde baglanip baglanmadigini nereden ogrenebiliriz yardimci olursaniz seviniriz

Neoldu arce hani bayramdan önce ödenecek maaşlar diyordun hadi çıkta açıkla şimdi boş boş yazdın bilip bilmeden

Kalem Abla herkes birşey söylüyor yokmu acaba net bir bilgi ödenecek yada ödenmeyecek gibi. Bazıları ödenecek diye net konuşurken bazıları ödenmeyecek diye net konuşuyor. Net bilgisi olan net gibi alabilen yokmu arkadaşlar. Bunu bakanlar kurulunda açıklamazlar bakanlar kurulunda sadece emekli maaşları konuşulur bayramlarda.

Genel Müdürlüğümüze intikal ettirilen dilekçeniz incelenmiştir.
Dilekçenizde belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak Bakanlığımız tarafından yürütülen bir çalışma bulunmamakta olup, ileride yapılacak çalışmalarda söz konusu talebiniz değerlendirilmek üzere notlarımız arasına alınmıştır.

Bilgilerinize rica ederim.

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI > ENGELLİ VE YAŞLI YARDIMLARI DAİRE BAŞKANLIĞI

kardeş sana maaşı yatıracak olan bakanlıktan gelen mesaj bu. bundan daha net bi bilgi kimse veremez.

Bekir Bozdağ: "Emekli sandığı kapsamında emekli dul ve yetim aylığı alanlar, şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz dahil olmak üzere aylık ödeme günleri 1-5 Eylül tarihleri arasına denk gelmesi nedeniyle emekli maaşlarının ödenmesinin bayram öncesine çekilmesi de kararlaştırılmıştır. Bu çerçevede, 1-2 ve 3 Eylül tarihlerinde maaşlarını alacak olan emekli sandığı emekli dul ve yetimleri ile şehit yakınları ve gazilerimiz, 28 Ağustos 2017 tarihinde, 4 ve 5 Eylül 2017 tarihinde maaşlarını alacak olanlar da 29 Ağustos 2017 tarihinde maaşlarını alabilecektir." ifadesini kullandı.

Abla bizim maaşlar ne olacak tatil 10 gune uzatıldı emeklilere erken ödenecek bizimkini de erken öderlermi

Henü2022 aylıgı haberi YÖK SSK ve Bağkur erken aylık alıcak inşallah 2022 de bayramdan önce alır

tatil günü açıklandı emeklilere bayram öncesi maaş açıklandı ama bizim maaşlar açıklanmadı . ne kadar önemsenmediğimiz bir kez daha ortaya çıktı

ümitlenmeek istemiyorum bizde maaşımızı emekli sandığından alıyoruz.emekli dul yetim hepsi veriliyor. Bizi ayırmamaları lazım diye düşünüyorum. Eğer verirlerse 29 ağustos salı günü alırız gibi duruyor ama ümitlnmek istemiyorum. İnşallah ayırmazlar bizi.

Kardesim soru soruyorum kimse bilgi verniyor 2022 maasi kesilince o ay a kadarki maasi alabiliyormuyuz bilen var mi

Heyet günüm 31.03.2017 Kabul Tarihi 06.04.2017-Maaş Bağlanma tarihi 10.04.2017 10.09.2017 Maaşını alırsın dediler 3 aylık maaş 1.59tl mi alacağım?

ucu açık konuştular bende anlayamadım kalem abla cevaplarsan iyi olur

3 aylık ödenen engelli ücretleri sosyal yardım olarak adlandırıldıgı için bakanın yada medya kuruluşlarının dile getirmemesi normal lakin şöyle bir durum var her sosyal devlet önceliğini engelliden yana kullanır emekli,şehit ve gaziler hatta ve hatta işsizlik ödenekleri bile erken ödeniyorsa şahsi fikrim ve düşünceme göre 3 aylık engelli ücretleride ödenir ayırt edeceklerini düşünmüyorum.

boşuna stres yapmayın arkadaşlar
bayramdan önce ödenir aynı durum 5 6 sene öncede oldu ödendi
hem hükümetimiz dindar bi hükümet bayram engellisini yaşlısını
parasız bırakmaz ağustos un son haftasında netleşir durum

yaşlılar torunlarına harşlık verir

arkadaşlar 2022 aylıklarının ödeme günlerini aile ve sosyal politikalar bakanlığı belirliyor. hemen moralinizi bozmayın. gazeteci bir arkadaşımı telefonla aradım o da Whatsapp'tan aile bakanına yazdı durumu sordu.

cevap gelince sizlerle paylaşacağım. gazeteci arkadaşım bu işi takip edip bana dönüş yapacak. 2022 aylıklarının bayramdan sonraya ödenmesi şuursuzluk olur. bunu onların da bileceğini düşünüyorum. ama yine de takipteyiz. o maaşlar bayramdan önce ödenmek zorunda başka yolu yok!

Kalem abla,o maaşlar bayramdan önce ödenecek diyorsa ödenecek başka yolu yok :)
abla sende olmasan içimize su serpecek kimse yok sağolasın bilgilerin için.

Sayın bakan henüz cevap yazmadı cevap yazarsa paylaşırım beklentim kurbandan önce aylıklar ödensin

bazı ilgililer arkadaşa "konuyla ilgileniyoruz" diye cevap yazmışlar Whatsap'tan. kesin sonuç çıkınca bilgilendireceğim sizleri arkadaşlar.

sevkat100;

Banada teşekkür edin! Müjdemi isteycem sizden!herkes bana 1kg kurban eti göndersin

Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 14.00'te Beştepe'de toplanan Bakanlar Kurulu'nun bugünkü kararı belli oldu. Emekliye müjdeli maaş ödemesi haberi geldi. Tatil öncesi beklenen gerçekleşti ve emekli maaşları bayram öncesi ödenecek.

Bozdağ, “Emekli sandığı kapsamında emekli dul ve yetim aylığı alanlar, şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz dahil olmak üzere aylık ödeme günleri 1-5 Eylül tarihleri arasına denk gelmesi nedeniyle emekli maaşlarının ödenmesinin bayram öncesine çekilmesi de kararlaştırılmıştır. Bu çerçevede, 1-2 ve 3 Eylül tarihlerinde maaşlarını alacak olan emekli sandığı emekli dul ve yetimleri ile şehit yakınları ve gazilerimiz, 28 Ağustos 2017 tarihinde, 4 ve 5 Eylül 2017 tarihinde maaşlarını alacak olanlar da 29 Ağustos 2017 tarihinde maaşlarını alabilecektir.” ifadelerini kullandı.

Kara Yolları ve Genel Müdürlüğü'nün denetimde olan otoyollar 30 Ağustos – 5 Eylül arasında ücretsiz olacak. Ücretsiz geçişler Osmangazi Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü kapsamıyor.

28 – 29 Ağustos'un da Kurban Bayramı tatiline dahil edilmesiyle birlikte 26-27 Ağustos hafta sonu da eklendiğinde Kurban Bayramı tatili 10 güne uzamış oldu. Bayramı tatili 4 Eylül Pazartesi günü son bulacak. Çalışanlar 5 Eylül Salı günü işbaşı yapacak

Nezman belli olucak 2022 maaslarinin bayram oncesimi sonrasimi odenecegi hala net bir bilgisi olan yokmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt