Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı 2017 Eylül Dönemi ödeme günleri ve aylık miktarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Henüz mesajlara cevap yazmadı devlet adamları kalem abladan haber gelir inşallah bende durum bu

Eskisen Davutoğlu cevap yazardı bu dönem cevap yazmıyor ne Cumhurbaşkanı da dahil

engelli maaşı bayramdan önce verilir mi

arkadaşlar engelli maaşları biliyorsunuz, eylül ayında ödeniyor, araya kurban bayramı girdiğinden bayramdan önce maaş yatar mı bilen var mı

Dünkü aciklamada gazi ve şehit yakınları dahil, ama bizler hariç herkesin maaşını bayramdan önce vereceklerini acikladi bakan. Kısacası engelli maaşı bayram öncesi verilmeyecek.

bimer'e yazın arkadaşlar ne kadar çok yazarsak o kadar etkili oluruz düşüncesindeyim

Bayram geliyor, ödensin maaşlarımız, hakkımızı alırız yazın

Sabırlı ol bu konuyla uğraşan çoğu insan var bir durum olursa kalem abla bizleri bilgilendirir

Arkadaşlar,

gazeteci arkadaşıma Aile Bakanı "konuyla ilgileniyoruz" demiş.

ben de bugün Ankara'yı Aile ve sosyal politikalar bakanlığı Sosyal yardımlar genel müdürlüğünü aradım. bir yetkili ile görüştüm telefonla. konuyla ilgileniyoruz ama ödemelerin bayramdan önce ödenmesi ile ilgili bir karar yok dedi. ama biz yine de bayramdan önce ödeme kararı çıkabilir diye hazırlık yapıyoruz dedi. bu iş sadece bizde değil dedi. maliye ve hazinenin olumlu bakması gerekir dedi. sorun bütçe sorunu dedi vs vs.

evet aile bakanlığı konuyla ilgileniyor ama bizler sesimizi çıkartmazsak ödemeleriniz bayramdan sonraya kalabilir buyuk ihtimalle bilginiz olsun.

ben bir gazeteci arkadaşa daha ulaştım. tweet de attı. konuyla da ilgilenecek. lakin sesimiz ne kadar gr çıkarsa o kadar çok talebimiz işe yarar.

tüm sosyal medyayı kullanıp konuyu gündeme taşıyın lütfen. top sizde. sosyal medya üzerinden aile bakanlığına, başbakanlığa, maliye bakanlığına mesaj atın. vaktimiz kısıtlı.

Cumhurbaşkanlığı sitesinden direkt cumhurbaşkaına şuradan mesaj atın: https://basvuru.tccb.gov.tr/Forms/pgDefault.aspx
alo 150 BİMER'i arayıp 2022 aylıklarının bayramdan önce ödenmesini isteyin ve ilgili tüm birimlere ulaşmasını sağlayın.

gazetecilere takipçisi çok olanlara mesaj atın twitter üzerinden.

ben de elimden geleni yapıyorum yapacağım.

Ben hem bimere hemde cumhurbaşkanlığı na yazdım melek abla inşaallah iyi bir sonuç alırız

Günlerdir maaş erken yatarmı acaba diyoruz şöyle bir durum var erken verilecek olursa önümüzdeki hafta verilmesi gerekli. Bayram tatilinin ne kadar olacağı belli değil. Hafta nın iki gününüde bayram tatili yaparlarsa bizim maaş ları önümüzdeki hafta almamız gerekli. Yani 5 gün sonra belli olur net olarak

bayram tatilinin biz engellilerden daha önemli oldugunu daha doğrusu hükümetimiz için daha önemli olduğunu bir kez daha gördük 10 günlük tatil müjdesini verdiler ama biz engellilerin 5 10 gün önce paramızı almamızı müjdeleyemediler

Gördüğünüz gibi engelliyi takan yok.herkese var bize yok.

Herkes posetleri hazırlasin paralar yatacak

Arkadaşlar aranızda yeniyim..maaşların erjen yatıp yatmadığını kesin bir şekilde yarın söylerim size

Ama büyük ihtimal yatmayacak..ama kesin bişi derim yarın size

Bayram tatili 26 ağustosta başlayıp 4 eylülde son buluyor..engelli aylıkları 5 eylülde başlıyor..buna göre erken ödenmesi çok zor gibi duyor. Böyle bişi olsa hükümet sözcüsü zaten söylerdi..bizi kim düşünüyorki engelli olmuşun aç kalmışın kimin umrumda. Bizimkisi bir ümit..başbakanlıkta çok yakın bir akrabam müşavir..ondan kesin bir bilgi alıp size yarın yazarım..

Tv ların sabah haberlerine sosyal medya üzerinden mesaj yollayalım yayın belki işe yarar whatsap numaraları da olabilir burdan aldık alamadık diye dert yanacagimiza Kalem hanımın dediği gibi sesimiz duyulsun

1 ile 5 eylül arası emekli dul yetim ve gazilerimiz in maaş ları bayram öncesine ödemeleri öne çekildiy se. 5 eylül de başlıyacak olan özel insanların maaş ı bayram öncesi yatmaması saçmalık olur. bunuda düşünmüşlerdir yani açıklamalar da konu yer almasada ayın 22 si gibi netleşir. yatar ve ya yatmaz. tabiyki gereken yerlere yazalım dile getirelim. bizlerin morele ihtiyacı var nekadar içtenlikle demesemde morelinizi bozmayın. millet maaş ını bayramda yer. bizlerde bayramdan sonra bayram yaparuk :)

arce yatacak yatacak diyorsun kaç gündür altılı gibi yatmasın :)

arce usta benim için sıkıntı yok düğünlerde ve bayramlarda bende para olmaz antıramanlıyım :) ben sadece arkadaşların beklentileri üzücü olmasın.

benim başvuru tarihim 2,5,2017 26,5,2017 onaylandı dediler eylülde yatar dediler raporum %76 ne kadar yatar bayram öncesi olurmu bilgi verirsenis sevinirim

Haziran 1maaş baslar, Haziran dönemi +Eylül dönemi alırsın

2022 Maaşları bayramdan önce ödenmeyecekmiş şimdi Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sosyal yardımlar müdürlüğü ile görüştüm bayramdan önce ödeme yok....

MaşaAllah her kafadan bir ses çıkıyor cebimizde metelik olmasa bile yeter artık uğraşmayalım devletin engellilere reva gördüğü tek şey açlık

onun için biraz gururlu olup bayrama kadar sessiz eylem yapalım buraya artık tek bir kişi yorum yapmasın ödenecek veya ödenmeyecek diye benim düşüncem bu hepinize kucak dolusu sevgiler

Maaşlar bayramdan önce yatırılmayacak kesin bilgidir.çok üzgünüm iyi haber vermek isterdim ama malesef maaşlar normal tarihlerinde yatacakmışş..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt