Arkadaşlar,
gazeteci arkadaşıma Aile Bakanı "konuyla ilgileniyoruz" demiş.
ben de bugün Ankara'yı Aile ve sosyal politikalar bakanlığı Sosyal yardımlar genel müdürlüğünü aradım. bir yetkili ile görüştüm telefonla. konuyla ilgileniyoruz ama ödemelerin bayramdan önce ödenmesi ile ilgili bir karar yok dedi. ama biz yine de bayramdan önce ödeme kararı çıkabilir diye hazırlık yapıyoruz dedi. bu iş sadece bizde değil dedi. maliye ve hazinenin olumlu bakması gerekir dedi. sorun bütçe sorunu dedi vs vs.
evet aile bakanlığı konuyla ilgileniyor ama bizler sesimizi çıkartmazsak ödemeleriniz bayramdan sonraya kalabilir buyuk ihtimalle bilginiz olsun.
ben bir gazeteci arkadaşa daha ulaştım. tweet de attı. konuyla da ilgilenecek. lakin sesimiz ne kadar gr çıkarsa o kadar çok talebimiz işe yarar.
tüm sosyal medyayı kullanıp konuyu gündeme taşıyın lütfen. top sizde. sosyal medya üzerinden aile bakanlığına, başbakanlığa, maliye bakanlığına mesaj atın. vaktimiz kısıtlı.
Cumhurbaşkanlığı sitesinden direkt cumhurbaşkaına şuradan mesaj atın:
https://basvuru.tccb.gov.tr/Forms/pgDefault.aspx
alo 150 BİMER'i arayıp 2022 aylıklarının bayramdan önce ödenmesini isteyin ve ilgili tüm birimlere ulaşmasını sağlayın.
gazetecilere takipçisi çok olanlara mesaj atın twitter üzerinden.
ben de elimden geleni yapıyorum yapacağım.