Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı 2017 Eylül Dönemi ödeme günleri ve aylık miktarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@veli* Sitem değil bu düşünülmemeye üzülmek. Bimer e yazıyoruz kaymakamlık geri dönüş yapıyor erken ödeme için kaynağımız yok diyor. Neden herkes için devlet bazı kurumlara kaynak ayırıyor da biz engelliler için bir kaynak çok görülüyor.

Üstelik 3 ayda bir alınan bir maaşı en azından bayramda özel günlerde biz engellileri mutlu etmek için neden erkene çekmeyi düşünemiyorlar. Bu sitem değil, düşünce. Ben düşünce özgürlüğüyle düşüncemi dile getirdim, katılan katılır katılmayan katılmaz, ama yeterince düşünülmüyoruz 'Üzücü' olan bu.

BİMER'e gereksiz yere yazmayın işte Aceleniz ne işte Böyleleri yüzünden engellilerin önemli dertleriyle ilgilenmiyor Bimer

@yalniz06 Gereksiz yere yazmak değil bize sunulan hakkı savunmaya çalışmak, yardımların iyileştirilmesini istemek. Biraz hatırlanmayı beklemek, devlet nasıl diğer insanların sıkıntılarını bayramlarını düşünüyor ve bayramdan önce onları mutlu edip destek çıkıyorsa bizede sahip çıkmalı.

Onların hakkıysa ve devlet yanlarındaysa bizimde hakkımız bizimde yanımızda olsunlar. Siz bu denli duyarsız olursanız daha çok yalnız kalırsınız, iyi akşamlar :)

Arkadaşlar adana engelliler dernek başkanıyla abim konuşmuş bugün 25 ile 29 arası maaslar ödenecek demiş ankaradan böyle bir bilgi geldi demiş dernek başkanı ama nekadar dogrulugu var bilemiyorum

Biz hakkımızı savunmaz ve sesimizi duyurmazsak daha çok bayram ederiz :)

@MustafaSürek Ankaradan böyle bir bilgi veremez, aile ve sosyal politikalar bakanlığı sosyal yardım birimi ödeme olmayacak diyor, bize maaşları veren kurum yani ankarada. 144 ödeme olmayacak diyor, başbakanlık bimer olmayacak diyor, kaymakamlık olmayacak diyor.

Yani kısacası olmayacakta olmayacak. Hayırlısı olsun ne diyelim

@arce kimseyle dalga geçmiyor demekki bildiği birşey var,dediği doğru cıkmasa bile kimsenin kötülemeye hakkı yok.

buraya herkesimden insan girip burda maaş konusu üzerine ümit bulma cabasında adamı rahat bırakında bilgisini paylaşsın 3 ay beklemişiz 5gün 10 gün daha bekleriz cok zor değil.

lütfen kimse kimseyi rencide etmeden yazsın üç kuru için herzaman bilgi buldugumuz yerde kalp kırmayalım.

bu konuyu açan kim?
arce açmış hiçbirinizin aklına gelmiyormu şu soruyu sormak

ey arce mademki ödeneceğini bilyorsun neden buraya konu A.Ç.I.Y.O.R.S.U.N

Fatih Portakala Yazın Arkadaşlar...Ben yazdım sizlerde Yazın Çoğunluk psikolojisi diye bir Durum Var...Bimere Yazın...Ben Yapıyorum sizlerde Yaparsanız...Olur Neden Olmasın ki...

adamlara bakarmısın biri ha 10 gün önce ha sonra yazmış birisi bu sitem neden yazmış ya kardeşim herkesin tuzu sizinki gibi kuru değil biz engelli maaaşını alıp zevk yapmıyoruz eğer bayram öncesi yapılmazsa mesela benim bayramda hiç param olmayacak sizi bilemem bizim sitemimiz

bu yüzden ihtiyacı olmayana zaten 3 ay değil 6 ayda versede olur . ben burda çk gördüm adam diyorki araba alsam maaşım kesilirmi ev alsam maaşım kesilirmi iş yeri açsam maaşım kesilirmi yani herkes muhtaç oldugundan almıyor ama ben ve benim gibi ihtiyacı olanda çok sitemde bu yüzden birde mermur emekli şehit yakını hepsi insanda biz neyiz ???

Biz neyiz? Biz Çalışmadan çöp üreten ekmek düşmanıyız.

Tekprens çok haklısın ve tam yerinde söyledin tuzu kuru olana hava hoş ama 3 ay bekleyipde ihtiyacımı göreyim diyende çok. benim çevremde 3 4 kişi var tuzu kuru ev araba işyeri var tabiki babalarının sonuçda aynı evde ikamet ediyorlar. 3 aylığı alınca kuyumcuya koşuyorlar. yani yerden göğe kadar haklısın kardeşim.

selam engeller bu bayram engeller maş alabiliyormu kaçında alır alsa ne olur yazın

lara belen

eğer alırlarsa herkesin rapor oranı farklı olduğu için alacağı miktarda farklı olur.henüz verilip verilmeyeceğine dair bir bilgi yok

Engellilerin maaşlarıda yatacakmış bayram öncesi duydunuzmu

O ile 5 olanlar 28 ağustos 5 ile 9 29 ağustos

Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğünde memur akrabam var o söyledi bende engelliyim..inş yalancı konuma düşmem..

Emir55 Yalancı konuma düşmek değil ama ben ankara aile ve sosyal politikalar bakanlığı sosyal hizmet birimini aradığımda böyle bir planlama yok ödemeler normal ödeme tarihlerinde olacak dediler. Ve henüz ödenecek yada ödenmeyecek diye bu konuyla alakalı yetkililerden net bir açıklama gelmedi. Bizde tereddütlüyüz.

Allahtan umut kesilmez belki pazartesi günü bir duyuru yaparlar maaşlar ödenir, ama belirtmek isterim ki 28/29 ağustos bayram tatiline dahil edildiği için o tarihlerde ödeme olsa bile ptt şubeleri kapalı olacağından sadece ptt kartı olanlar paralarını alabilir.

Yani bu durumda pazartesi karar alınırsa en geç cuma günü mesai bitimine kadar ödemelerin tamamlanması gerekir, gerçekleşir mi böyle bir olasılık bekleyip göreceğiz. Pazartesi mesai bitimine kadar belli olur herşey.

Arkadaşlar yapmayin lütfen birbirimizi kirmayalim.. bura tartisilacak yer degil..hepimiz bekliyoruz yatsa iyi olacak ama böyle kirmayalim birbirimizi..

Sendemi haklı, değmez kırmaya kırılmaya.

Cumhurbaşkanı ne derse o oluyor ahh haberi olsa anamuahalefet
yakın kişilere msaj atın barı onlar gündem yapsın
Bayramın 30 ağustos zafer bayramımız ile birleşmesi çok kötü oldu bu engellileri vurdu
2 olsılık var ya verilecek yada verilmeyecek hazırlıklı olmak lazım salı günü kesinleşir

herkese şimdiden kurban bayramı mubarek olsun büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim hayırlı bayramlar

Sayın üyeler 29 04 2017de 2022 uc aylik 18 yaş altı engelli aylığı na basvurdum onaylanmış sizce eylül dönemi de toplu paramı alirmiyim ve henüz bilgi kâğıdı gelmedi kağıt ne zaman gelir ve ne kadar para alırım teşekkürler herkese

Tam olarak ne zamam belli olur maaşların bayramdan önce ödenip ödemeyeceği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt