Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 aylığı 2017 Eylül Dönemi ödeme günleri ve aylık miktarları
Bekleme kardeş bunlar yapsaydı açıklama yapardı bu kadar merak içinde bırakmazlar di engellileri ilgisiz devlet boşuna durmadan sorup durmayı yaptırdılar şimdiye kadar yarardan e devlerden görülürdü Allah bu başımızdan ileri biz den beter efsun Rabbimden dilegim
Arkadaşlar engelli aylığına martta başvurdum haziranda onaylandı bu maaş döneminde eylülde yani alirmiyim parami ve kaç lira alırım yardımcı olursanız sevinirim..
arkadaşlar,
demin Ankara Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü ile görüştüm. bunda kararlı gördüm onları. "çalışmalar sürüyor, maaşları bayramdan önce ödemek için elimizden geleni yapıyoruz" dediler.
en geç bu Cuma'ya kadar sonuçlanırmış.
benim başvurum 10 temmuz. Lakin 2 gün sonra dilekçe de vermem gerekiyormuş. Ona gitmediğim için Aralık ta alırmışım. Eylül Ayına yetişir mi dedim yetişmez dedi sosyal yardımlaşma.
@Tekprens aynı soruyu ben de sordum ablası. diyelim ki bu Cuma ödeme kararı alındı yetiştirebilecek misiniz bayramdan önce maaşları ödemeyi dedim. "evet" dediler.
zaten daha ilk görüşmede ödeme kararı olmamasına ragmen bayramdan önce ödeme yapılacakmış gibi çalışmaları yapıyoruz demişlerdi. çalışmalar olumlu sonuçlandığında ödemelerin bayramdan önce ödenmesi sorun olmaz.
harıl harıl çalışıyolar. olumlu sonuçlandırmazlarsa ayıp olur artık
ayıp kelimesi de az kalır gerçi engelliler açısından ciddi bir kırılma noktası yaşanır. bunu ilk görüşmede iletmiştim zaten.
Kalem ablacığım cuma karar alınırsa nasıl ödeme yapılacak ki pazartesi salı resmi tatil ilan edildiği için ptt kapalı olacak haliyle, sadece kartı olanlar ödeme alabilecek. Şahsen benim kartım yok.
ptt. bankadır 28 29 ağustos tarihlerinde ödeme yapabilir merkez bankası kanununa göre çalışma asasları vardır bankalar gibi onlarda zorunlu mesaiye tabidirler.10 günlük (idari) izinler bankalar için gecerli değildir.yıl başında merkez bankalara bir resmi tatil cetveli gönderir ve yıl sonuna kadar o cetvele göre bankalar acık yada kapalı olur
Senaryo bu ve devamı şöyle olacaktır ,kursuna bakmayın size bayram öncesi ödeme yapmak tı. Fakat elde olmayan sebeplerden dolayı ödemeler aynı gün aralığından olacak. Kurban Bayramızı kutlar beklentisi olanlardan özür dileriz.
Aynısı olacak bakarsınız.
Karar cıkıp, iki günde 1milyona yakın, 2022 maaşı ödenmez, bunu herkez bilir.
Kalem Hanım alt yapının hazırlandığını yazdı okuduysanız karamsar olmayın ödeme onaylanırsa 2 gunde ödenir maaşlar yeterli onay çıksın zaten onay çıkarsa ptt ona göre ayarlama yapar
*veli* her yere yazıyosun kardeşim bilgin kadar itap et gerek yok bilirmiş konumuna girme ne gerek var arce de konu açtı ödencek diye tutdurdu sonradan kardeşim bilginiz neticesinde insanları yönlendirin canınız sıkıldıkça yazmayın. varsa bilgin konuş tönlendir birde bilir kişi sıftına girmeyin. bak kaç bin kişi okumuş yorumları. yazık. bende biliyorum o zaman berşenbe günü e devletden bakın ödemeniz hazır yazarsa gidin çekin bukadar basit....
kalem abla haberi koplayamadım ama haber şu aile ve sosyal politikalar bakanlıgından bir bayram müjdesi geldi dogum yardımları bayramdan önce ödenecek yardımları hesaplara yatırılmıştır dogum yardımlarınızı postaneden alabilirsiniz yani abla milletvekiline var emekliye dul ve yetime gazilere ve şehit yakınlarına var hatta dogumn yardımı bile var ama engerlliye yok abla saygılarımla tüm engelli abilerimie ablalarıma sunarım allah yardcımız olsun