Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı 2017 Eylül Dönemi ödeme günleri ve aylık miktarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
musty35 yukarıda bana söylenenler doğru demek ki. işin PTT ayagını bu şekilde çözdülerse ben de umutlandım valla:) oyalıyorlar mı acaba diye kendi kendimi yiyordum.

abla ozaman bıze bayramdan önce maaslarımızı verıceklermı

Ya neyi umutlaniyorsunuz adamlar oyalama daktigine girdi bayram bititikden sonra hazineden ödeme yetişmesi diye bahane üretecek bunlar bu kadar düşünmeyin yatirrirlarsa basım gözüne yatirmaLarsa çok tin tin tin

arkadaşlar bugun semtimdeki merkez ve mahalle postanelerine sordum yazı geldi 28 29 tarıhlerınde ödenecek dediler

Valla ben burdayim kafalarina kazirim bugunu .unutmak yok!

Selam kalem hanım ben 2022 aylığına başvuru yaptım başvuru tarihi 5.7.2017 raporum yüzde 55 eylül de ne kadar maaş alabilirim teşekkür ediyorum

@arda43 Arda bey madem postanelere yazı gitmiş neden 144 aile ve sosyal politikalar bakanlığı sosyal yardım birimi, kaymakamlıklar net konuşamıyor? Yani bu yardımı yapan kurumlar dahi net konuşup net bilgi veremezken bir postane ödemeye sadece aracılık eden kurum nereden bilebilir bu bilgiue.

Boşuna kimse umutlanmasın, kurumlar verilecek yada verilmeyecek niye net birşey demediği sürece buraya yazılan ve postanenin dediği şeyler boştur. Postane aracı bir kurumdur yardımı sağlayan kurum net ödenecek diyemezken postane bunu diyemez. Bu yardımın muhatabı olan kurumdan net açıklama gelmeden bayramda maaşlar yatacakmış sözleri sadece komplo teorisidir.

nerden biliyorsunuz 144 tekiker gunluk on bınlerce kişi arayıpta bunalıp hayır demedıklerını cekmeköy merkez postanesı ve mahallemdekı psotaneye bugun kart cıkartmak ıcın gittigimde kasadakı bayana sordugumda aldıgım cevab budur

@arda43 Allah aşkına ödemeyi yapacak kurumlar ödenecek diye kesin konuşamazken bir postanenin gişe çalışanın dediği lafa inanıp nasıl böyle komikleşebiliyorsunuz. Ptt sadece aracı kurumdur ve size bunu alt tarafı gişe çalışanı söylemiş. Ödemeyi yapacak olan bakanlık bile net evet ödenecek diyemezken postanenin bir gişe çalışanın dediğini savunmanız saçma.

Hadi 144 böyle yapıyor dedik, ankara yani genel merkez paraları ilgili bakanlığa ve kaymakamlığa aktaran kurum maaşları veren kurum her işlemi yapan kurumu arıyoruz çalışıyoruz ödenecek yada ödenmeyecek diyemeyiz diyorlar. Sen şimdi sana parayı veren kuruma mı inanacaksın aracı olan ptt de gişe çalışanı olan insana mı? Siz size yardımı veren bakanlığı ptt falan sanıyorsunuz galiba.

Bakanlık bu bilgiyi vermeden ptt gibi aracı bir kurum bunu bilemez. Ayrıca 144 hayır dediği sürece daha çok başı ağrır daha çok arama ve çağrı alır yine dönüp dolaşıp kendilerine zarar. Ki aile ve sosyal politikalar bakanlığına bağlı bir hizmet veren sistemde görüşme kayıtları an ve an izlenir dinlenir.

Ödeme olacağı halde ödeme olmayacak demek gibi lüksleri olamaz. Bakanlıktan bahsediyoruz. O yüzden bu tür komplo teorileriyle kendinizi umutlandırmayın ilgili kurumların gereken açıklamayı yapmasını bekleyin ki burada da bu konuda haber almak için çabalayan insanlar var net bilgi geldikten sonra mutlaka yazarlar. Yormayın kendinizi biraz sabredin.

yigit arkadaşım 144 du arayıp bir sorarmısnız size bu tarz bılgıler kara yada yazı cıkınca nezaman bıldırdıklerını bende şimdi konustum bana dedıklerı cumle şu 144 te gec bılgı verılıyor bu konularda kesın bır bılgımız yok daha denildi ya 144 yalan konusyor yada psotanedekı gorevlıler

@arda43 144 ün böyle birşey demesi imkansız bu 144 engelli vatandaşlara maaşlarıyla alakalı tüm nitelikli bilgiyi vermek için kurulmuştur engelli vatandaşın ilk elden alabileceği bilginin ilk yeridir 144 ve direkt olarak bize maaşları veren kuruma bağlı olarak çalışmaktadır

yani oraya geç bilgi gitmişte öyle olurmuşta şöyle olurmuşta falan gibi şeyler olamaz ilk bilgi oraya gider vatandaşta oradan bilgilenir öğrenir he eğer söylediklerinizden eminseniz görüşme kayıtlarınızı alıp ilgili makama şikayette bulunun :)

sen nedemeye calısıyorsun arkadaşım hayırdır sana konuşmaya gerek yok senınle derken baştan beri artıs artıs konusyorsun biz ne duyduysak onu konusyoruz sanki c.başkanı snesın kararları sen verıyorsun bukadar eminsen bılgının nerden geldıgını herkeze soylekı sana ınanlım postane görevlısıne deyıl he bırıyle konusulmuycaksa adamlıgına bakıcan

arkadaşlar hepinize müjdeler az önce kızımın oglu engelli kızım beni aradı ptt gitmiş orda kadınlar 3aylıklar 28 29 agustosda yatacakmış herkese duyurulur saygılar

agustos 28 29 31 eylül 1 pttler öglen saat 13e kadar çalışacakmış yani herkes bayram öncesi 2022 maaşlarını alacaklar

arda43 kardeş dogru söylüyorum bana kızım söyledi

Kalem hanım merhaba ben 2022 maaşına başvuru yapmıştım başvuru tarihi 5.7.2017 rapor yüzde 55 maaş onaylanmış acaba Eylül'de ne kadar maaş alabilirim teşekkür ederim

Kemal57 temmuz'da başvurmuşsun. bu durumda aylık başlangıç tarihin 1 agustos.
rapor oranın da % 55
agustos + eylül dönem aylığı olmak üzere toplam olarak eylül'de (bayram öncesi ödenme ihtimali yüksek) 1510,64 TL alacaksın. T.C. kimliğinle birlikte herhangi bir PTT şubesinden ödemeni alabilirsin.

Kalem

Abla ben eylülde ne kadar alırım bu 2022 maaşını yaş 20 bedensel engelli oranı %80 ?

Adem Temiz ilk defa mı alacaksın ablası? yeni başvurduysan başvuru tarihini de yazmalısın.

Kalem abla valla 03,03,2017 onaylanmış. Haziranda bir ödeme olduğunu söyledi 144 2600tl dedi küsüratını bilmiyorum. Annem almış bana dememiş bu eylülde ben alacağım ne kadar alırım?

ramazan kardeş 2tane psotaneye kartı için gittim o esnadada sordum 2 postanede yalanmı soyluyor yatacak dedıler ve yazı bugun sabah gelmış ellerıne

Edevlet de paranız hazır yazısı cıkmadıkca boş her kafadan bir ses çıkıyor . Hepimiz almak istiyoruzda kulaktan dolma haberlerle olmuyor resmi bir açıklama yok yarın perşembe resmi açıklama gelmedikçe o şunu dedi bu dedi olmaz kendimizi kandırırız

halil kardeş bugun yazacak hali yokya gunu geldımı yazar elbette

ulan bir zamanar bende 3 aydan 3 aya sakatlık maaşı alırdım maaş gününü nasıl beklerdim beee onu bile kestiler Allah kahretsin allah belalarını versin .....

Dün mail im cevabı aldım bu şekilde bir işlem yok dediler maaşlar konusunda şimdi ben bakanlığın yazısı aldıktan sonra ptt de çalışan memur verilecek diyor a nasıl inanayım kendi memurları bile kesin bir bilgi veremiyor maaşlar konusunda ptt çalışanı nerden biliyor para yatar oda ekrandan paranın yattığını görür sadece

Adem Temiz haziran dönem aylığını aldınız yani. normal dönem aylığı alacaksın artık sen.
rapor oranın % 80 , bu durumda eylül dönem aylığın 1699,47 TL

lakin 2 ayın farkı da verilecek sana. 2 ayın farkı ile birlikte eylül'de toplam 1772,80 TL alacaksın ablası.

Kalem hanım yazdıklarınıza bakarak kafam karıştı biraz benim başvuru tarihim 01/02/2017 bana geriye dönük maaş alnmaz dediniz ama Kemal57 arkadaşa ağustos+eylül maaşı alırsınız yazdınız kafam karıştı biraz

arkadaşlar
sosyal yardımlar genel müdürlüğü ile sabahki görüşmemde olumlu karar çıkarsa kamuoyunu bilgilendireceğiz demişlerdi.
o yüzden lütfen ilgili genel müdürlüğün duyurusunu bekleyin.
büyük ihtimalle yarın kesinleşir her şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt