Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı 2017 Eylül Dönemi ödeme günleri ve aylık miktarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalem Tutarsızlık çok fazla abla ben şimdi kendi kaymakamlığımı aradım bayramda ödeme emri gelmedi normal tarihinde dedi, sonra postaneyi aradım pazartesi başlayıp salı tüm engelli ödemeleri bitecek ödenecek dedi. İlginç ya bekleyip görelim bakalım hepimiz için hayırlısı olsun. Benim anlamadığım senin bahsettiğin kurumlar neden aracı olan ptt kadar emin olup ödeme yapılacak diyemiyorlar. Bana bu çok saçma geliyor.

yigitak412 genel müdürlükten resmi açıklama yapılmasını bekleyeceğiz ablası. kamuoyuna bir açıklama borçlular.
PTT de hazır olduğuna göre sanırım bu ödeme kararı çıkacak. bekleyip göreceğiz.
dedim ya bugün de yarın da bekleyeceğiz. olumsuz durum olursa da tüm iyi niyetlerimizi yakacağız!

Arkadaslar isi garantiye almak icin 2 ayri ilin merkez ptt ye sordum😀😀 antalya ve burdur pazartesi sali ala alacaksiniz dedi sukur olsun nihayet hatirladilar herkese iyi bayramlar

Kalem Teşekkürler abla.

Arkadaşlar bakabilen herkes sürekli e devleti kontrol etsin ve buraya yazsın. Bilgilendirelim birbirimizi.

Arkadaşlar,

şimdi tekrar Ankara Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğünü aradım. sizlerin mesajlarını ilettim. PTT'deki duyurulardan bahsettim.

halen ugraşıyorlarmış.% 90 olumlu karar çıkacak inşallah dediler. karar yarın kesinleşecekmiş. yarın olumlu karar çıktığında kamuoyu ile paylaşılacakmış.

biz umutluyuz dediler.
bu söylediklerini sitede paylaşacağımı söyledim. tamam dediler.kesin karar yarın kamuoyu ile paylaşılacakmış:)

% 90 olumlu gördüklerine göre bu iş olacak gibi:) hadi hayırlısı:)
yarını bekleyelim bakalım.

yarın olumlu karar çıkarsa ödeme emirleri de verilir inşallah:)

Kalem abla peki bazı illerdeki abiler pazartesi 2022 mmaşaları yatacak diyor bu adanadaki merkez postane müdürlügü neden gününde alacaksınız diyor bir türlü anlayamadım bazı iller alacak bazıları alamayacakmı maaşlarını mesala adana

size söledim stres yapmayın diye
bayramdan önce verilir die
aynı durum 5 mi 6 mı 7 sene önce oldu verildi

Çesitli ptt şubelerine telefonda sordum. ( konya, adana, mersin ve tarsus) hepside ödemelerin 28 ve 29 ağustosta yapılacağını söylediler..

Resmi açıklama yapılmış tarsuslu link tıklarsan yazıyor

pardon da 26 a7 agustor felan diyorlarda bankalar tatil oluyor nasil yatacakmis ya

arda43 Verdigin link evde bakım maaşı için engelli maaşı ile ilgili eylül ayı yazıyor Şu an için resmi açıklama bizim için degil

Güzel bir ata sözümüz var ( Zenginin gönlü olasıya fakirin canı çıkarmış ) Şu anki durumumuza gayet iyi uyuyor bence

Postaneler pazartesi salı açıklarmış

evet pardon yanlışlık yaptım özur dılerım herkezden engellei maaşlarıyla emeklı maaşlarını karıstımdım özur

resmi açıklama henüz yapılmadı arkadaşlar. arda43 paylaştığın linkteki haber resmi açıklama değil.

Kalem ablam 26 temmuzda maaşım onaylanmış eylulde alırın dendi. Ne kadar alırız ablam oran %47

arda43 senin linkini verdiğin haberde emekliler için bayram öncesi ödemeden bahsediliyor. 2022 aylıkları bayramdan önce ödenmeyecek diyor.
oysa 2022 aylıkları ile ilgili açıklama yarın yapılacak
henüz resmi açıklama yok ablası. yarına kadar bekleyeceğiz. % 90 bayram öncesi ödeme olacakmış. genel müdürlük öyle söyledi. kamuoyuna duyuru yarın yapılacak. ödeme kararı yarın kesinleşecekmiş.

Sakallı 2022 aylığı başvuru tarihini de bilmem gerek ne kadar alacağını hesaplamak için. e-devlet şifren varsa e-devletten bak aylık başvuru tarihini bana söyle.

e-devlet şifren yoksa şu sorumu cevapla lütfen. engelli sağlık kurulu raporunla birlikte vakfa hangi ayda başvurdun?

yemin ederim anlamakta zorlanıyorum madem şubelere yazı asıyorsunuz aynısını neden internet sitesinden yapmazlar ptt nin resmi bir internet sitesi var ses yok ..:mad:

özür abla engelli maaşlarıyla emekli maaşlarını karıstımdım gene özur

Sakallı başvuru tarihin temmuz ise aylık başlangıç tarihin 1 ağustos.
rapor oranın da % 47 olduğuna göre ağustos + eylül dönem maaşı ile birlikte toplam 1510,64 TL alacaksın ablası.
ilan edilen ödeme gününde herhangi bir PTT şubesinden ödemeni T.C. kimliğinle birlikte alabilirsin.

evet arkadaşlar internet gazetesine düştü maaşlar yatıyor açıklama RESMİ AÇIKLAMA YAPILMIŞ
linke::Evde Bakım Maaşları Bayramdan Önce 2022 Engelli Maaşları Eylül'de!

abicim o paylaştıgın evde bakım birimi için zaten avde bakıcı maaşları bayram öncesi yattı 2022 engelli maaşlarıyla ilgili açıklama yok paylaştıgın sitewde

Çesitli ptt şubelerine telefonda sordum. ( konya, adana, mersin ve tarsus) hepside ödemelerin 28 ve 29 ağustosta yapılacağını söylediler..

tarsuslu abim bende bugün adana ptt merkeze gittim sordum 2022 engelli maaşları bayram öncesi ödenecekmi diye memur bey hayır gününde ödenecek dedi

Bazıları ödenecek diyor bazıları ödenmicek diyor..ödenmicek diyen memurlar doğru söylüyor bayram öncesi engelli maaşları ödenmicek...ödenecek diyen memurlar emekli dul yetim gaziler den bahsediyor arkadaşlar..engelli maaşlatı günü geldimi ödenecek

Ödenirse ben maaşımı size hediye edicem buda sözüm olsun

arce said tm sözüm söz..ama yatmazsa sen ne vaat ediyosun😊😊

Kalem abla evde bakım maaşı ödenecekmiş onlar zaten yeni almadılarmı

OKTAYPASA....EVET aldılar ama eylülde alınacak maaşları bayram dolayısıyla erken ödüyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt