Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı 2017 Eylül Dönemi ödeme günleri ve aylık miktarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evde bakım mı yoksa engelli maaşını mı soruyon

Evde Bakım Maaşları Bayramdan Önce 2022 Engelli Maaşları Eylül’de!

Evde Bakım Maaşları Bayramdan Önce 2022 Engelli Maaşları Eylül'de!
Evde Bakım Maaşları Bayramdan Önce 2022 Engelli Maaşları

Evde Bakım Paraları Bayramdan Önce Ödenecek

Engellilerimize ödenen evde bakım maaşları 24 Ağustos 2017 tarihi itibariyle ödenmeye başladı. Devletin evde bakıma muhtaç hastalar için 01 TEMMUZ 2017 tarihi ile 31 ARALIK 2017 tarihleri arasında ödediği net maaş 1.027 TL. olmuştur.

Bu maaşın alınabilmesi için aile başına düşen gelir hesaplaması da 2017 yılının ikinci yarısında 847 TL. olarak hesaplanmıştır. Yeni başvuru yapmak isteyen evde bakım maaşı almak isteyenler için ailede kişi başına düşen gelir miktarı 847 TL. tutarında olup, bu tutardan fazla kişi başı geliri olan ailelere evde bakım maaşı ödemesi yapılmamaktadır.

2017 yılı kurban bayramının 31 AĞUSTOS 2017 tarihinde başlaması nedeniyle evde bakım maaşlarının tümünün bu tarihten önce ödeneceği öğrenildi.

Engelli Maaşları Ne Zaman Yatacak?

Diğer taraftan engelli vatandaşlarımıza ödenen 2022 maaşları olarak bilinen ödemeler ise Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Engelli maaş ödemeleri 3 aylık dönemler halinde ödendiğinden 2017 yılına ait ödeme takvimi şöyledir.

Engellilerin kesin olmamakla beraber..eylülde zamanı gelince ödeneceğini zanediyorum..erken ödenecek diye hiç bi kurum net bişey söyleyemiyo..beklicez inş yatar

170824
Bayramdan sonra yüzümüz güler ancak

03125095033 dü galiba numara,bugün ptt den verdiler bu numarayı 2022 maaşım ne durumda dedim 29 ağustos salı günü çekebilirsiniz dedi memur.

29 Ağustos salı günü resmi tatil değil mi
Bütün bankalar postane kapalı değil mi

arkadaşlar yatarsa kim ne zaman alır bilgi verirseniz ben hic almadımda ilk olacakdogum tarihim 15,06

Arkadaşlar kaç gündür burda yazdıklarınızı okuyorum bende buraya değil cumhurbaşkanlığına yazıyordum ve bugün msjım okunmuş engellilere ilgili cumhurbaşkanlığından sydv ye msj atılmış bu konuyla ilgili inş paraları yatıracaklar ALLAH'ın izniyle

Tm özür dilerim herkesten.doğum tarihinin son rakamı diyeceğime tc demişim özür herkesten

Arkadaşlar e devleti kontrol halinde olalım ödemeyle ilgili e devletinde ödemeniz hazırdır görenler buradan bilgi versin birbirimize yardımcı olalım.

yok baktım ben yatmamıs sanirim aksam 5 kadar beklerim yatmazsa eylulde yatar herhalde

postaneye sordum bugun tekrar pazartesi başlıcak öedemeler dedi

pazartesi gunu yatirmazlar salı derler salı yatirmazlar carsamba derler ptt kapali degil mi ya o zamanlar bu nasil is ya devlet oyalamayi seviyor herhalde.

Arkadaşlar bugün adana ptt merkezle bugün tekrar görüştüm bir kısmı pazartesi bir kısmı da salı günü 2022 maaşları ödenecek miş

arkadasım odenecek diyorlarda daha edevlette gozukmesi lazım e devlette gozukmese para odenmez

2022 ödenecek

biraz önce bizzat ptt ye gittim ödemeler pazartesi başlıyor arkadaşlar yatcak yatmıcak polemegini bırakın yatıcak hayırlı bayramlar cümleten

İyi ama edevlette daha ödeme gözükmüyor inşallah yatar paralar

Büyük ihtimalle öğlenden sonra veya
pazartesi e devlete yansır maaşlar

Bizlere bu şekilde davranmak acaba onlara ne kazandırıyor hazine ye para sıcak geldi de ayrılmak zor mu geliyor acaba günlerdir aldık alacaz geçen hafta önümüzdeki günlerde belli olur dedim şimdi bayram geldi son iki güne kaldık işin özü bizler seçimden seçime hatırlanan bir toplumuz bizim için basında konuşanlar sadece kendi reklamlarını yapıyor bizleri kendi seslerini duyurmak için basamak olarak kullanıyorlar yapılan yardımları basında manşet olarak veriyorlar büyüklerimiz ne demiş BİR ELİN VERDİĞİNİ DİYER EL BİLMEYECEK.Burda kim kabahatli yoruma göre değişir.Ama bizler sesimizi duyuramadıkça bizleri basamak olarak görenler çok olur bu engelliye şu yardımı yaptım buna şunu aldım diyerek basına demeç veren ve kendini basında görmek isteyen çok olur ve bizlerde yardım alıyoruz diye sesimizi çıkartmayız...

Arkadaşlar eğer bugün e devlette gözüktü gözüktü gözükmedi dahada ödeme falan beklemeyin ödeneceği gün e devlete yansımaz bunu herkes bilir ödenmeden 2 3 gün önce hatta 4 gün önce yansır e devlete bu her zaman böyle olmuştur. Eğer bugün gözükmezse dahada gözükmez. Herkes e devleti kontrol halinde olup ödemeniz hazırdır gördüğünde buraya bilgi geçsin.

arkadaslar simdi 144 aradım ellerine bugun resmi yazı gelmiş bayramdan once yatacak diye bir calısma yoktur 5 ile 9 eylulde maaslarını alacaklar diye aile sosyal bakanına sesleniyorum doğum parasını verdin hepsini verdin bizim engelli maaslarını unttunuz aslında unutmadınızda butun engelli vatandasiarı boynu bukuk bıraktınız

28-29 verilecek ptt acik diye yazdik okumuyorsunuz.
hazinenin a.s.p.b hesabina para aktarmasi gerek onlarda sistemden chek edip tum hesaplara aktaricaklar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt