Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı 2017 Eylül Dönemi ödeme günleri ve aylık miktarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet arkadaşlar bende aradım 144 kesin bilgi pazartesi maaşlar yatıyor evrak gelmiş ellerine

Arkadaşlar bu iş tamamdır 144 ile görüştüm aradığınızda söylenen 5 9 eylüle bakmayın müşteri temsilcisi bugün alınan karar ile engelli aylıkları 28 29 ağustosta ödenecektir dedi. Hadi herkese iyi bayramlar hayırlı olsun. 😊

yigitak412 nolduu 144 den daha ıyı kımse bilemezdi bize yalancı muamelesi yapıyordun neoldu şimdi

Çocuk musun arda sen ? Fotoğraftan da pek öyle durmuyor. Şu yazdığına bak, yarış mı yapıyorsun benimle ergenler gibi. Senin dediğin doğru çıkmıştır benim dediğim yanlış çıkmıştır bunlar olabilecek şeyler. Benimkisi doğru diye göbek atacaksın neredeyse, yakışmıyor.

arkadaşlar her birimiz ayrı ayrı duyumlar alıyoruz. 28-29 ağustos tam gün ptt ler açık 30 ağustos zafer bayramımız tatil 31 ağustos yarım gün mesai yapıcak ptt şubeleri kesin bir açıklama yok ama bu gece akmı karamı belli olur e devletden gözükür saat 01:00 de kimse kimseye burda açıklamasından dolayı kızmasın.

sen o diyeri ben hepimiz önenmesini istiyoruz. sadece bu nu unutmayın. bir arkadaş hazine demiş şu an dışarıdan kaynak yok ama Suriyeli vatan hayinleri ziraat ve ptt kartlarıyla çatır çatır kuyruk oluşturarak bizim insanlarımızın vergisini alıyorlar hazine biz öz vatandaşlarınamı kaynak sıkıntısı çekiyor bırakın bu işleri...

ben sabah aradım 144 yatmayacak dediler simdi yine arıyorum bakalım ne diyecekler

arkadaşlar mersin pttt aradım paralar 28 29 ağustos alabilecez

kalem ablam mersin ptt görüştüm 1 saat önce paralarımz 28 29 ağustosta çakebilecez

emine_33 arkadaşım yetim dul gazi ve emekli 1 ve 5 eylül arası ödeme alanlara 28-29 ağustos dendi 2022 yasasından yararlanan özel insanlar ve 65 yaşını aşmış 3 aylık ödemeler için net bir bilgi yok. sizler sorduğunuzda 2022 hak sahipleri diye soruyomusunuz bende sordum net cevap alamadım..

Arkadaş biraz önce 144 ü aradım maaşlar salı günü alabilirsin dediler Benim tc son rakamı 2 hepinize iyi bayramlar

evet arkadaslar e devlet te maaslar gozukuyor herkese hayırlı olsun

Arkadaşlar evet e devlette gozukuyor yanliz bişey sorucam ben mart ayinin 20 sinde basvurdum 2022 maaşina 10 gun oncede onaylandı 9 aylik maaş almam gerekmiyormu 2200 lira yaziyor e devlette engel oranı yuzde 84 bilgi verirmisiniz

Arkadaşlar maaşlar yatmış e-devlette görünüyor 144 ü aradım az önce salı günü alabilir sin dediler benim tc no son rakamı 2 bana salı günü alabilesin dediler iyi bayramlar

Çıçok güzel haber stres bitti herkeze gelen bayram iyilik getirsin aylık tamam

engelli maaşları kardeşim 2022

evet bende gördümm yaşasınnnn

e devlette gözüküyo 1772 tl

Kalem hanım başvuru tarihi mart 21 onay ağustos 15 engelli oranı yuzde 84 yaş 65 ama yatan para 2235 tl neden bu kadar az bilgi verirmisiniZ

maaşlar ödendi

arkadaşlar 2022 aylık maaşları pttye yatırıldı bekeretli ve hayırlı bayramlar dilerim

valla uğraşan herkese teşekkürler edevlette görünüyor ...

Elimden geldiğince cumhurbaşkanlığına mesaj attım gerek twiterden hükümete yakın kim varsa twitledim
demekki ben ve benım gibi inanan kesim çalışması sonuç verdi

Arkadaşlar kim ne kadar aldı yazabilirmi benim onaylanma tarihi 25 mayıs maaş başlangıcı 1 haziran oluyor haziran yetişmediği için haziranı alamadım şuanda yatan para 2241 tl gözüküyor doğrumu ?
Kalem abla benim onaylanma tarihi 25 mayıs maaş başlangıcı 1 haziran oluyor haziran yetişmediği için haziranı alamadım şuanda yatan para 2241 tl gözüküyor doğrumu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt