Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı 2017 Eylül Dönemi ödeme günleri ve aylık miktarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ilk kez almadım arkadaşlar kesilmişti yeniden bağlandı. Yanlışlık olmasın.
Kalem abla yanıt bekliyorum

arkadaşlar lütfen telaşlanmayın.
ödemelerinde pürüz olanlarla ilgileneceğim. hesaplarımda yanılma olmaz. ama biraz sabredin. her yere aynı soruyu yazıp durmayın. buradayım:) tek tek cevaplayacağım sorularınızı.
lütfen telaşlanmayın.

Melek abla eylül ayında alınan evde bakım maaşlarıda bayramdan önce yatacakmı yatacaksa nezaman yatacak bilgin varsa yazarmısın ablacım

yigitak412 ödemede yanlışlık yk ablası. sen mayıs'ta başvurmuşsun. aylık başlangıç tarihin 1 Haziran.
haziran ayının aylık miktarı = 353,21 TL
1 temmuz'dan itibaren ise 2022 aylık miktarı ( % 40-69 için) 377,66 TL olmuştu. bu yüzden 5 X 377,66 = 1888,30 TL
hazran ayının miktarıyla toplayalım: 1888,30 + 353,21 = 2241,51 TL eder

2022 aylık miktarları için bkz: https://www.engelliler.biz/forum/20...iktarlari-ve-muhtaclik-siniri-belli-oldu.html

arkadaşlar ödemeniz hazırdır yazıyor e devletde ptt kartı olmayanları aydınlatın maaş lar ödeniyor hayırlısı olsun iyi mutlu bayramlar...

Kalem Ablacım yardımların için çok teşekkür ederim, şimdi ailenle hayırlı bayramlar dilerim :)

Kalem abla Melek yüzlü güzlel ablam soruma cevap verebilirmisin..eylül ayında ödenecek olan evde bakım maaşları da bayramdan önce ödenecek mi nezaman ödenecek ben samsundayım..bilgin vsrmı ablacım

E devlette görülüyor maaşlar

Kimler Hangi gün alacak acaba arkadaşlar
Bu duruma göre ptt açık olacak bayramda herhalde değilmi

Kalem Abla yorduk seni ama bir sorum daha olacak. Ptt kartı olanlar şuan çekebilecek mi parasını yoksa 28 29unu mu bekleyeceğiz her halukarda?

2022 Aylıkları Kurban Bayramından Önce Yatıyor .. Hayırlı Olsun

2022 Aylıkları Kurban Bayramından Önce Yatıyor .. Hayırlı Olsun

E Devlette Ödemelerimiz Artık Gözüküyor
ÖDEME GÜNLERİ ŞU ŞEKİLDE OLACAK

0-1-5-6 Olanlar 28/08/2017
2-3-4-7-8-9 Olanlar 29/08/2017 Tarihlerinde Alacak

Tekprens teşekkürler ablası.
arkadaşlar ödeme günleri yukarıda.
T.C. kimliğinizle birlikte herhangi bir PTT şubesinden (kartı olanlar kartıyla) ödeme günlerinizde ödemelerinizi çekebilirsiniz.
yukarıdaki tabloya uyun.

Onur55 afedersin ablası görmedim sorunu. şimdi baktım. eylül'de ödenecek olan evde bakım aylıklarının bayram öncesi ödenip ödenmeyeceğini soruyorsun. evde bakım aylıklarında ödeme günlerini il müdürlükleri belirler. evde bakım aylığı aldığınız aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğünü arayıp bilgi alabilirsin ablası.

Teşekkür ederim abla.internetre öyle yazıyo evde bakımlar bayramdan önce 2022 ler bayramdan sonra diye..ondan sordum çok yoğunsun yorduk sizi çok teşk ederim ederim ablacım

Arkadaşlar ben Ankara'dan bugün aylığımı evde ödeme olarak %90 üzeri 1770 TL olarak aldım.

Arkadaşlar bugun 144 ü arayıp 2022 maaşımı ne zaman alıcam diye sordum bilgilerimi istedi verdim 1772 lira alicaksiniz dedi 29 agustosta ptt den alabilirsiniz dedi

arkadaşlar tekrar ediyorum maaş lar ödencek ptt kartı olmayan arkadaşları bilgilendirin bunlar önemli şu an şu gün bu gün belli...

fkrtce PTT kartı olmayanlar T.C. kimliği ile birlikte aşağıdaki ödeme günlerinde herhangi bir PTT şubesinden ödemelerini alabilirler.

Doğum yılının son rakamı 0-1-5-6 Olanlar: 28/08/2017 Pazartesi günü
Doğum yılının son rakamı 2-3-4-7-8-9 Olanlar: 29/08/2017 Salı günü
Tarihlerinde Alacak

Şükürler olsun çok dua ettim bugün. Tam 5 yıl sonra ayağımı denize sokacağım otobüs biletimi aldırdım babama salı günü halamın yazlığına gidiyorum. Cok mutluyum e devlette ödemeyi görünce sevincimdrn ağladım.

Melek abla ptt kartı olanlar şimdi çekebilirmi

Şükürler olsun çok dua ettim bugün. Tam 5 yıl sonra ayağımı denize sokacağım otobüs biletimi aldırdım babama salı günü halamın yazlığına gidiyorum. Cok mutluyum e devlette ödemeyi görünce sevincimdrn ağladım.
Kardeşim benide duygulandırdın şimdi bu derece zorda olduğunu bilseydim Samsunda misafir ederdim seni burda denizde var masraflarını çekerdim misafirde ederdim insanlık ölmedi.

Onur hayir cekemiyoruz bende kart kullaniyorum 29 da mesai baslayica cekebilecegiz iyi bayramlar herkese

Bayramdan önce evde bakım maaşları yatar mı?

Bayram oncesi 2022 maaslari yatmis bakim paralarida yatarmi bilgisi olan

Kalem hanım abla ben bayram harçlığımıda aldım 1 aydır ödencek ödenmicek herkez bir şey diyor önemli olan ptt kartı olmayanlar diye düşündüm ki öylede bu gün bire bir bayramdan sonra diyene bilgi verdim kartı olan rahat eder kapalı olsada başka atm den 10 tl veya az bir miktar maaş ını alır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt