Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı 2017 Eylül Dönemi ödeme günleri ve aylık miktarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk maaş ptt kartla çekilebilirmi arkadaşlar daha önce bu duruma yapan varmı aranızda

Arkadaşlar ayin 28.ve 29.gunleri aktif olacak boşa gidip bakiyosunuz..

mustafa sürek

çekersin kardeşim

Engelli 3 aylık maaşı ise ptt den alıcan..evde bakım maaşı ise ziraat bankasından çekersin kardeşim

iyi günler 20 gün sonra sigortam biticek üstüme hiçbişey yok babam emekli 5 kişiyiz evde 2022 maaşı alabilirmiyim babamın üstüne ev araba filan var

buraakatakan

alamazsın kardeşim babanın üzerinden kendini düşürürsen alabilirsin gelir testine tabi tutuyorlar aylık geliri evde yaşayanlara bölüyorlar..zor gibi gözğküyor ama sen yinede baş vurunu yap belki onaylanır

Peki başka şehirde ki her hangi bir ptt den çekebilir miyiz p.tesi veya salı günü

Türkiye deki il ilce bütün ptt lerden maaşını çekebilirsin

Bağlı olduğun ilcedeki sosyal yardımlaşma ya.yada aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne ilce şubeleride olur

Dostlar merhaba.

Annemin %62 engelli raporuyla 15 ağustosta kaymakamlığa başvurduk ve 17 ağustosta telefona onay mesajı geldi. Eylül ayında ödenecek olan maaşı (28-29 ağustosa çekilen) alabilir mi acaba?

E-devlet'e baktığımda yardımın devam ettiği gözüküyor fakat diğer arkadaşlarımızınkiler gibi miktar yazmıyor. Bayram öncesi malum sıkışığız bana yardımcı olabilir misiniz bu konuda?

Hepinize iyi geceler dilerim, esen kalın.

Onur55

kardes ankara da yaşıyorum ama şu an memleketteyim burada ki pttden de çekebiliyorum öyle mi

@afyonlu_03 kardeşim pazartesi salı paralar ödeniyor

@hakan0650 kardeş fark etmez türkiyenin her yerinden çekebilirsin

@Antman kardeşim bence parayı çekebilirsin pazartesi pttye git sana cevap yada pranı verirler

@Antman annenin % 62 engelli sağlık kurulu raporuyla kaymakamlıkta bulunan vakfa (SDYV) 2022 engelli aylığı için baş vurmuşsunuz. aylık onaylanmış. başvurunuz agustos'ta olduğuna göre aylık başlangıç tarihi 1 eylül.

anneniz bu dönem aylık alamaz. işlemler yetişmemiştir. aralık'ta, eylül dönem aylığı + aralık dönem aylığı olmak üzere toplam 2265,96 TL alırsınız (annen 65 yaş altında ise).

annen, aralık'ta doğum yılının son rakamına göre belirlenmiş günde T.C. kimliği ile birlikte herhangi bir PTT şubesinden ödemesini alabilir.

@buraakatakan sigorta kaydın sonlandıktan sonra kaymakamlıkta bulunan vakfa (SDYV) engelli sağlık kurulu raporunla birlikte gidip 2022 aylığı için başvurabilirsin. sigorta kaydın sonlanmadan başvurun alınmaz. sigorta kaydının sonlanmasını bekleyeceksin. babanın emekli olması sorun olmaz. hanede kişi başına düşen aylık gelir 423,58 TL altında ise 2022 aylığı baglanır, aksi durumda bağlanmaz.

babanın üstüne olan evde oturuyorsanız o ev gelire dahil edilmez. ancak oturdugunuz ev haricinde başka bir evi daha varsa gelire dahil edilir. babanın aracı hane gelirine dahil edilir. tarla bahçe vs mal mülk vars ahepsi gelire dahil edilir.

ek bilgi:
1) Hanenin ikamet ettiği konut haricinde diğer konutları için (takdir edilen/beyan edilen) rayiç bedelinin 240 ta biri ve (takdir edilen/beyan edilen) kira getirisinin toplamı,
2) İkamet edilen konut haricindeki konut için kira geliri elde edilmiyorsa veya kira geliri beyan edilmiyorsa konutun rayiç bedelinin 120 de biri,
3) Hanenin binek aracı için aracın kasko/rayiç bedelinin 120 de biri,
hane gelirine dahil edilir.

Arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum ilk defa 2022 maaşı alacağım ptt kartın yok malum bayramdan önce maaşlar yatiyormuş nasıl çekebilirim yardımcı olur musunuz birde maaşımı şimdi çekemezsem bayramdan sonra hemen çekebilir miyim yoksa aralık dönemine mi kalir

Haylaz adanalı engelli sağlık kurulu raporunla birlikte kaymakamlıkta bulunan vakfa hangi ayda başvurdun? 2022 aylığın onaylandı mı? rapor oranın kaç? 18 yaş üstü 65 yaş altında mısın? e-devlet şifren varsa e-devlette 2022 aylık bilgilerine bak ve oradaki bilgileri buraya kopyala istersen. kimlik bilgilerini gizlemeyi unutma.

arce ne yardmı istiyorsun oturandan?
bana emek hırsızı diyecen ve kaçacan oyle mi?
bana emek hırsızı dedirtecem ve ben burada dolaşacam oyle mi?

bana emek hırsızı denilen bir yerde duracagımı mı sandın?
len bu iftirayı yer miyim ben?
kalem, bendeniz kalem, emek hırsız ilan edilecem ve çıldırmayacam öyle mi?

arın namusun varsa arce bir daha de bana emek hırsızı

bu siteye ayak basarsam namerdim!
hade bekliyorum seni.
emek hırsızı de bakalım bana bir daha!

OturanBoğa benim başlıkla şu arce'nin başlığını ayır lütfen.

Raporun %88 raporun onaylandı haziranda başvuru yaptım e devlet şifrem yok 24 yaşındayim

Ptt den kartla çeksem olur mu yoksa illa ptt den elden mi alıcaz ben hep kartla çekiyordumda o yüzden soruyorum acaba değişiklik mi oldu

Haylaz adanalı % 88 oranlı engelli sağlık kurulu raporunla birlikte haziran'da kaymakamlıkta bulunan vakfa başvurduysan bu durumda aylık başlangıç tarihin 1 temmuz.
temmuz + agustos + eylül dönem aylığı olmak üzere toplam 2832,45 TL alacaksın.

T.C. kimliğinle birlikte herhangi bir PTT şubesinden ödemeni şu tarihlerde alabilirsin:
Doğum yılının son rakamı 0-1-5-6 Olanlar: 28/08/2017 Pazartesi günü
Doğum yılının son rakamı 2-3-4-7-8-9 Olanlar: 29/08/2017 Salı günü

NOT: başvuru tarihin haziran değilse bu hesap değişir. başvuru tarihin haziran ise hesabım doğrudur. alo 144'ü arayarak başvuru tarihini ve ödeme miktarını öğrenebilirsin.

pokemon8 PTT kart ile ödemeni ilan edilen ödeme gününde (pazartesi ve salı) çekebilirsin tabi ki.

Kalem abla teşekkür ederim ilgilendigin için allah seni bu internet sitesinden ve başımızdan eksik etmesin

22022

Slm 2022 maasi aliyom e devlette guncellesmis maasiniz hazirdir diyor bayramdan once ala bilcemmi acaba bilen varmi yardimci olun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt