Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı 2017 Eylül Dönemi ödeme günleri ve aylık miktarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haylaz adanalı PTT kart olmadan PTT şubesine gidip ödemeni alabilirsin.

arkadaşlar bugün ve yarın PTT açık. PTT önlerinde yığılma olmaması için aşağıdaki ödeme gününüzde ödemenizi alın.

Doğum yılının son rakamı 0-1-5-6 Olanlar: 28/08/2017 Pazartesi günü
Doğum yılının son rakamı 2-3-4-7-8-9 Olanlar: 29/08/2017 Salı günü

NOT: ödemelerinizi T.C. kimliğinizle birlikte herhangi bir PTT şubesinden yukarıdaki ödeme günlerinde alabilirsiniz.

mustafa sürek rakamı yanlış yazmışsın ablası. % 41 raporla 1181,87 TL olması lazım. sen 1118 TL yazmışsın. lütfen o rakamı düzelt milleti korkutma:)

Allah her halükarda devletimizden razı olsun. Sabah 9 buçukta ptt şubesindeydim, paramı aldım eczaneye borcum vardı onu ödedim sgk'nın ödemediği 70 liralık göz damlamı aldım.

Birde kendimi ödüllendireyim dedim pastanede bir porsiyon börek yedim çay içtim. Eve giderken de eve katkım olsun diye marketten çay şeker aldım. Ve yarın halamın yazlığına gidiyorum. Tam 5 yıl sonra denize gireceğim. Çok mutluyum bugün. Babamdan görmediğimi devletimizden görüyorum.

RABBİM olmayanlara da versin Gercekten yaşam zor . Her zorluğa rağmen yaşamak güzel

Kalem abla ben her uç ayda bir senin hesapladiğin parayı mı alacağım yoksa yalnızca bu ilk akımda mı o parayı alacağim

Haylaz adanalı benim hesapladığım paranın içinde birikmiş para da var ablası. rapor oranın % 70 ve üstü olduğu için aralık ayında 1699,47 TL alacaksın. yani bundan sonra 3 aylık maaş alacaksın sadece.

ödemeni aldın mı? hesapladığım miktarda aldın di mi? bir sorun var mı?

Abla fark e devlettr gözük mü yor nasıl yapacaz posrptane vefirmi yada kime söyleyelim yardımci olmasi icin

Yarin alacağım abla hesabın kuruşu kuruşuna doğru

Allah senden razi olsun bilgilendirdiğin için

20 haxiranda kabul oldu engelliliğim e devlete baktım 2832 tl gözüÄ·üyot 3 aylık 1699 tl gecmiste detemmuz agüstos var

Yani 5 aylık alacam ben hesapladı m fark sız 2832 oluyor sen bir aciÄ·lik getirebilirmisin abla

Lutfen yardim et abla farkı nerden alabilirim

@Kendal0772 ablacım hesapta yanlışlık yok.
sen haziranda başvurmuşsun. aylık başlangıç tarihin 1 temmuz.
rapor oranın % 70 ve üstü

1 temmuzdan itibaren % 70 ve üstü için 2022 bakıma muhtaç engelli aylığının 1 aylık miktarı 566,49 TL ( 3 aylık miktar 1699,47 TL) oldu.
sana temmuz + agustos + eylül dönemi olmak üzere 5 aylık ödeme yapıldı. 5 X 566,49 = 2832,45 Tl eder.

2 ay fark meselesine gelince.
daha önceden 2022 aylığı alanlar haziranda ödemesini peşin aldılar . haziran dönemi içinde temmuz ve agustos ayı da vardı. fakat 1 temmuz itibariyle de 2022 aylık miktarı ( % 70 ve üstü için 1 aylık miktar 529,82 TL'den 566,49 TL ye yükseldi) yükseldi. temmuz ve agustos ayının bu zam farkı da o arkadaşlara bu ay maaşlarıyla birlikte ödendi.

senin ilk ödemen bu. 5 aylık ödemen zaten zamlı 566,49 TL üzerinden hesaplandı:)

hesap doğru için rahat etsin.

Ok tesekkurler abla yani fark yok zam var

Abl bizim mahallede mahallenin ufak bir ptt varmerkez ptt de15 dakkalik uzzklikta hangisin den alacam maası tesekkurle

Kendal0772 fark etmez ablası. yakın olanından da alabilirsin. ödemeler herhangi bir ptt şubesinden çekilebiliyor.

Kalem abla ve diğer arkadaşlar yardımınız gerek. Ben bugün 2241 tl toplu ödememi ptt şubesinden çektim ve bana dekontta verildi. Ama e devlette hala ödemeniz hazırdır diyor ve ptt yi aradığımda ödemeniz hesap kartınıza aktarılmış çekebilirsiniz diyor para çekilmemiş gözüküyor diyor nedendir ne yapmam gerek

Kalem abla ninemin postaneyi aradık hesapta parası gözüküyor ama kartla baktımızda bakiye sıfır yazıyor dogum tarihi sonu dokuz yarınmı alması gerekiyorhesapta varsa parası neden vermiyor ptt kart

Ama ptt çekilmemiş gözüküyor çekebilirsiniz diyor ve ben ptt şubesinden çektimnzaten ve para kartımda gözüküyor hesabımda

2022 aylıkları bayramdan önce aşağıdaki tarihlerde ödenecektir:

Doğum yılının son rakamı 0-1-5-6 Olanlar: 28/08/2017 Pazartesi günü
Doğum yılının son rakamı 2-3-4-7-8-9 Olanlar: 29/08/2017 Salı günü

musty35

yani yarınmı çekebilir abim postanede ozaman neden hesapta gözüküyor diyor acaba ninemin ilk maaşı ondan olabilirmi

kartı olanlar 2022 maasını dopgum tarıhı 9 olanlar

dogum tarıhı 9 olanlar bu gun cekebılırmı kartla,tşk engellılere verılen maas kartı ile saygılar

Maaşlar Alındı Sırada Alamayanlar Var

Bu gün maaş alındı yüzler güldü 1 aydır cektigimiz stres telaşa bitti Herkeze Güzel günlerde Saglık sıhhat le harcaman nasip olsun Bayramda hepsini harcamayın sakın ha :) Ama ben alamadım hala :)

yigitak412 ödemeni çektiğin halde ödeme çekilmemiş görünüyormuş. sorun çıkmaz ablası. sonuçta paranı çektin sen ona bak. sanırım sistemden kaynaklı bir sorun olmuş kısa sürede düzelir. birkaç gün bekle. düzelmezse alo 144'ü arar durum hakkında bilgi verirsin. ama kısa sürede düzeleceğini düşünüyorum rahat ol.

selocanlar doğum yılının son rakamı 9 ise yarın alacaksın ödemeni ablası. bugün çekemezsin.

haliloz evet neydi o stres ya:) hele o son hafta öldük öldük dirildik. ama şükür halloldu mesele, istediğimiz oldu:)
sen yarın mı çekeceksin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt