Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı 2017 Eylül Dönemi ödeme günleri ve aylık miktarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ilk defa alaçam 4 aylık birikmiş ve eylül dönem aylığı ptt kartın yok nasıl alabilirim

Ptt kartin yoksa sana en yakin ptt subesinden kimliginle alirsin arkadaslar dogru anladik deyilmi evde bakim parasida yatacak yani bizi dusunmediler derken fazlasiylami dusunmusler bizi sasirdim..😀😀

Bi teşekkür hak ettim galiba

Ayrıca neden konu başlığı değişmiş! Lütfen emek hırsızlığı yapmayın.Bülent bey lütfen ilgilenir misiniz?

2022 Engelli Maaşı Nasıl Alınır? Engelli Maaşı Başvurusu

iyi günler benim babam özel sektörde çalışıyor bende çalışıyorum bayramdan sonra 6 aylık sürece iznine ayrılacam engelli aylığı başvuruyu nasıl yapabilirim

2022 engelli maasi

Engelli maaslari yatti ama ptt 26 si cumartesi 28. 29 unda açık olacakmı maaslari nasıl bayramdan önce alacaz

yigitak412 bak seni evvelki gün uyardım benimle seviyen kadar konus tadınıkacırma tadını kaçırırım

ben şizofren hastasıyım
arce nin ne rahatsızlığı var bilmiyorum ama
onu azarlayıp kızanların aklından şüphe ediorum
akıl var mantık var bayram ayın 4 ünde bitiyo
1 gün içinmi maaşları erken vermicekler

Onur55 düşünmen bile yeter cok teşekkür ederim Allah razı olsun Allah senin gonlune gore versin inşallah

Nasıl dediğim cikti degilmi?

Ödenecek

@erdem3455 maaşlar doğum tarihinin son rakamına göre 28 ve 29 ağustosta ödenecek artık kesin ve resmileşti.

E-Devletten bakınca maaşlar yatırılmış gözüküyor.Ptt de tıpkı bankalar gibi 28-29 Ağustos'ta açıktır,bayram tatili bu iki günü kapsamıyor onlar için.Gönül rahatlığıyla doğum tarihinin son rakamına göre ya 28'de ya da 29'da alabileceksin,yani Ptt açktır ilgili tarihte ve bütün Ptt'lerin camekan ve duvarlarında maaşların kesin verileceği ve veriliş tarihi (yani 28-29 ağustos) asılmıştır.

yani tahmin diye bi düşünce var

bende söledim 10 15 gün önce kimse stres yapmasın erken ödenicek diye

yanlizkurt06 hesap doğru ablam. abin haziran dönem ödemesini zaten haziranda almış. rapor oranı % 70 ve üstü.
haziran'daki temmuz ve agustosun farkıyla (73,34 TL) + eylül dönem ödemesi (1699,47 TL) olmak üzere toplam 1772,81 TL ediyor.

Arkadaşlar Evde bakımlarda bayramdan önce yatırılacak...ama tarih olarak hangi tarihte yatacak bu konu hakkında bilgisi olan varmı..

2022 E Devlette yatmış gözüküyor. PTT Kartımla Atmden Bugün Çekebilir miyim?

Arkadaşlar 2022 maaşım e devlette ödemeniz hazırdır olarak gözüküyor. Acaba bugün ptt kartımla gitsem çekebilir miyim yoksa pazartesini mi beklemem gerekiyor? o kartı bana paramı alabileyim diye ptt vermişti.

@Bursaspor evet ptt den alıcaksın pazartesi veya salı günü doğum tarihinin son hanesine göre.

@hakan0650 aynen kardeşim e devletden göre bilirsin. arkadaşlar çevremizde bilmeyen burda üye arkadaşlarımız bile bilgisi yok bunları bilgilendirin lütfen biz aldık demeyelim her hak sayibi alsın maaş ını..

ben gittim postanede para yok atm de yok banka atm baktım cekilmiyo galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt