Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 aylığı 2017 Eylül Dönemi ödeme günleri ve aylık miktarları
Ptt kartin yoksa sana en yakin ptt subesinden kimliginle alirsin arkadaslar dogru anladik deyilmi evde bakim parasida yatacak yani bizi dusunmediler derken fazlasiylami dusunmusler bizi sasirdim..
2022 Engelli Maaşı Nasıl Alınır? Engelli Maaşı Başvurusu
iyi günler benim babam özel sektörde çalışıyor bende çalışıyorum bayramdan sonra 6 aylık sürece iznine ayrılacam engelli aylığı başvuruyu nasıl yapabilirim
ben şizofren hastasıyım
arce nin ne rahatsızlığı var bilmiyorum ama
onu azarlayıp kızanların aklından şüphe ediorum
akıl var mantık var bayram ayın 4 ünde bitiyo
1 gün içinmi maaşları erken vermicekler
@erdem3455 maaşlar doğum tarihinin son rakamına göre 28 ve 29 ağustosta ödenecek artık kesin ve resmileşti.
E-Devletten bakınca maaşlar yatırılmış gözüküyor.Ptt de tıpkı bankalar gibi 28-29 Ağustos'ta açıktır,bayram tatili bu iki günü kapsamıyor onlar için.Gönül rahatlığıyla doğum tarihinin son rakamına göre ya 28'de ya da 29'da alabileceksin,yani Ptt açktır ilgili tarihte ve bütün Ptt'lerin camekan ve duvarlarında maaşların kesin verileceği ve veriliş tarihi (yani 28-29 ağustos) asılmıştır.
yanlizkurt06 hesap doğru ablam. abin haziran dönem ödemesini zaten haziranda almış. rapor oranı % 70 ve üstü.
haziran'daki temmuz ve agustosun farkıyla (73,34 TL) + eylül dönem ödemesi (1699,47 TL) olmak üzere toplam 1772,81 TL ediyor.
2022 E Devlette yatmış gözüküyor. PTT Kartımla Atmden Bugün Çekebilir miyim?
Arkadaşlar 2022 maaşım e devlette ödemeniz hazırdır olarak gözüküyor. Acaba bugün ptt kartımla gitsem çekebilir miyim yoksa pazartesini mi beklemem gerekiyor? o kartı bana paramı alabileyim diye ptt vermişti.
@Bursaspor evet ptt den alıcaksın pazartesi veya salı günü doğum tarihinin son hanesine göre.
@hakan0650 aynen kardeşim e devletden göre bilirsin. arkadaşlar çevremizde bilmeyen burda üye arkadaşlarımız bile bilgisi yok bunları bilgilendirin lütfen biz aldık demeyelim her hak sayibi alsın maaş ını..