Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı 2017 Eylül Dönemi ödeme günleri ve aylık miktarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okadarda değil abartmayın hele 3 aylıkları alalım evde bakım nezaman yatarsa yatsın😁

Merak ediyorum buraya yazdığınız kadar acaba ilgili kuruma sosyal medyadan yada direk mail gönderen oldumu burda bir birinizle tartışınca para geliyormu yada yetkililer bunlar çok tartışıyor verelim mi diyor siz canınız sıkılmış uğraşacak yer arıyorsunuz alırız kesin olacak bu ya bu işleri iyi bilen@Kalem hanım bile kesin konuşmuyor kesin bilginiz varsa link koyun yada kaynak gösterin yerli yersiz milletin beklentilerini artırmayın o maaşı bekleyen bizden daha kötüleri var umut verip de sonra onları hüsrana uğratmayın

Eksik oldu tamamlayayım buraya yazanların ya evinde pc ve interneti var yada güzel telefonu yada gider danaya giren kaç kişi sadece buraya bakmak için net cafe ye gidiyor gerçekten ihtiyacı olan bayramı evine yiyecek belki çocuğuna elbise almak için burayı takip edenler var yazarken bunuda düşünün. Saygısız diyebilirsiniz lakin

Arkadaşlar 5/9 Eylül de maaşlar yatacak sistem öyle diyor alo 144 devletin gene engelli vatandaşlar hüsrana uğradı Allah bizlerden beter yapsın bu devletin başındakiler

Herkese geçmiş olsun parası olan gülecek parası olmayan ağlayacak ne yapalım elden bir şey gelmiyor

Başımızdan ileri yavsak olmuş haberimiz yok

Admin bu şekilde konuştuğum için özür dilerim bizim gibi gariban engellileri bayramda uzduler Allah'a onları guldurmesin

Ben tüm umudumu yitirdim bayramdan sonra gelirmi ot mu yiyecez af edersiniz

Eger vemezlerse bugunu hatirlayin 2019 da lazim olacak.unutursaniz ben hatirlatirim. 3krs maasi bile odeyemiyorlar hazine bitik .

144 arayin 3 nolu tuşu tuslayin maaşları ilgili mesaj orda beklemeyin artık sabaha kadar rahat uyuyun onlar trahat çünkü

Benim umudum yoktur hükümet engelliye bayram yaptırmassa bizde sizi başa getirmeyiz canımızı yakanın canını yakarız
unutmam oy moy yoktur en az 8 m evdekilerle dahil milyon 3 milyon oy demek
özürlüye babalarının hayrına vermiyorlarya mecbur devlet engellisine bakacak bizim aile bakanında iş yok arkadaşlar sadece görüntüden başka bişey değil

Son düzenleme:
Resmi tatile 3 gün kaldı halen engelli aylığı ile net bi bilgi yoktur bi umut bekliyoruz İnşallah verirler bu yönde bi beklenti var oldu hayırlısı olsun

Eğer maaşlar verilmezse Diğer partilerin eline koz olarak geçecek, bunun için vere bilirler diye tahmin ediyorum, verilmezse Zaten tanıdığım tüm siyasetçlere yazacağım bunu

T.C. Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER)ne yapmış olduğunuz 1701200438 sayılı başvurunuz 22.08.2017 tarihinde ENGELLİ VE YAŞLI YARDIMLARI DAİRE BAŞKANLIĞI tarafından cevaplanmıştır:

Genel Müdürlüğümüze intikal ettirilen dilekçeniz incelenmiştir.
Dilekçenizde belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak Bakanlığımız tarafından yürütülen neticelenmiş bir çalışma bulunmamakta olup söz konusu talebiniz yapılacak çalışmalarda değerlendirilmek üzere notlarımız arasına alınmıştır.

Bilgilerinize rica ederim.

Fazla söze gerek yok bence artık

Herhalde

Sen bimere ben direk Cumhurbaşkanı başbakan attım onlarda sosyal yardımlaşma uğrayın gerekli görüldüğünde yardım yapılır cevapi aldık anlayacağınız devlet bizden bıktı hazır olun yakın bir zamanda da ya engelli maaşları düşer yada kesilir yada rapor ortalarında oynama yapabilirler hazineden para harcanmasına diye

Eğer tüm engelli insanların maaşları yatacaksa benimki önemli değil
kesilsin. Rabbim büyüktür

Ömer kardeş benimde param yok gibi ama 100 tl yollayabilirim bayrama sana..haşlık edersin bayramda.olduğu kadar paylaşırım

arkadaşlar ben ödeme yapıcaklarını düşünüyorum üçünde 5 inde ödenecek diğer hak sahipleri olduğu gibi 5 inde başlıcak olan ödemelere 2022 yasasından yararlanan hak sahiplerininde 24 ü veya 25 i gecesi e devlet den ödemeniz hazır görüne bilir

burda tek sıkıntı ptt kartı olmayanlar sıkıntı yaşar eyer yatarsa önce ptt kartı olmayanları bilgilendirin. olduki olmadı ALLAH büyüktür bu günlerde geçer çok sıkmayın canınızı yapıcak bir şey yok parası olana hergün bayram bir şekilde avunmalıyız. ve bu olayda tek sorumlu kurum aile ve sosyal politika bakanlığıdır. herangi bir başka bakanlık sorumlu değildir..

Veli ve Emir kardeşim Allah cc sizlerden razı olsun inşaAllah gerçekten gerek yoktur siz harcayın sizlere afiyet şeker bal olsun

e devletden sorguyu hangi başlıkdan yapıp bakabiliyoruz orada 4A,4B,4C şeklinde başlıklar var.geçmişteki dökümanlarıda göstermesi lazım.ama başlıkları tıklıyorum hiçbiri açılmıyor.

en son 11.5.2016 bilgisi var.evet devam ediyor yazıyor.ama o tarihden sonrakiler yazmıyor.yani 2017 yılındakiler o kafamı karıştırdı!

arkadaşlar
demin sosyal yardımlar genel müdürlüğü ile konuştum. görüşmeler ve toplantılar devam ediyormuş. olumsuz da olsa net bir cevap istedim. çalışmaların halen devam ettiğini, bayramdan önce ödeme olasılığının yüksek olduğunu ve bu konuda ellerinden geleni yaptıklarını, ödeme kararı alınması halinde kamuoyu ile paylaşacaklarını söylediler.
vaktin azaldığını söyledim. onlar da bayram önce ödemenin yapılması için uğraştıklarını söylediler.

aslında bir hafta önce aradığımda daha olumsuz konuşmuşlardı. maliye ve hazinenin kararı gerektiğini, bayramdan önce ödemenin zor olduğunu ama bayramdan önce ödeme yapılacakmış gibi tüm hazırlıkları yaptıklarını söylemişlerdi. bu son iki görüşmede anladığım kadarıyla olumsuz düşünmüyorlar.
l
akin ben vakit azaldıkça kaygılanıyorum. dilerim oyalamıyorlar bizi.
sonuçta az vakit kalmış ödeme yok da diyebilirlerdi ama bunu yapmıyorlar.

dün gazeteci arkadaşıma da Whatsap'tan aile bakanına yazmasını ve konu hakkında net bir bilgi almasını söyledim. ondan da haber bekliyorum.

Abla uğraşma ya bırak kendi oyunlarında boğulup gitsinler herkese var engelli bireylere yok çünkü niye bizleri insan yerine koyan yok Allah herkesi bildiği gibi yapsın başka diyecek bir şey bulamıyorum saygılar

arkadaşlar azönce kaymakamlıktan geldim maaşım onaylanmış maaşm 9cu ayın 8inde yatacakmış hatta sordum bayramdan önce maaş verilmiyormu dedim şuan öyle birşey yok dediler bekliyeceksin dediler

mantık olarak burda gine haksızlık var ptt kartın var senin hadi ödeme oldu ptt kartı olmayan haberi olmayan bayram sonrasınımı beklesin herkeez kendini düşünüyor olduda yatmadı zaten 15 gün var 3 ay bekliyosun kendini düşünüyosun yapmayın burda sıkıntı yaşıcak kişiler ptt kartı olmayanlar....

[FONT=Hindvadodara]PTT AŞ, iş yerlerindeki mesai saatlerini idari tatil günlerini dikkate alarak düzenledi. Buna göre, vatandaşlar, 28 ve 29 Ağustos'ta tüm PTT merkez ve şubelerinde mevcut çalışma saatleri dahilinde iş ve işlemlerini yapabilecek. 31 Ağustos’ta ise sadece PTT merkezleri açık olacak. Bu merkezlerde, yeterli personel bulundurulmak suretiyle saat 13.00’e kadar hizmet verilecek. Böylece vatandaşlar, bayram öncesinde iş ve işlemlerini herhangi bir gecikme olmaksızın PTT iş yerlerinden gerçekleştirebilecek. 28-29 Ağustos ve 4 Eylül tarihlerinde dağıtım hizmetleri sürecek.
[/FONT]

[FONT=Hindvadodara]Yetisirse 28-29 veribilirler gibi 0-4 28i 5-9 29u gibi 30 zafer bayrami 31 i yarim gun sadece " merkez subeler "13.00 kadar.
Hazineden onay gelirse olur gibi umutlandim ben biraz ama bakalim.
[/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt