Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 aylığı 2017 Eylül Dönemi ödeme günleri ve aylık miktarları
Arkadaşlar bir arkadaşın adına soruyorum tam bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim. Arkadaşin %45 engelli raporu bulunmaktadır..
Arkadaş 19 temmuzda engelli aylığına başvuru yapmış 4 ağustosta onaylanmış engelli aylığı bu durumda eylülde toplam ne kadar para alacak şimdiden teşekkür ederim..
Ömer, başvuru yıl takip eden ay bası yani 01 agustos itibariyle maaş baslar, işlemler yetişirse Eylül dönemi agustos +Eylül dönemi PTT alır , yetişmezse Aralık ayında. Agustos +Eylül dönemi +Aralık dönemi alır.
Vallahi cebimde kuruş yok çok şükür bu halimede bayramdan sonrayı beklemekten başka çaremiz yok bizi bu duruma düşüren zihniyetin Allah yardımcısı olsun ne diyelim
Omer0606 keşke durumunu sosyal hizmetlere anlatsaydın bayram harçlığı alabilirdin son 4 gün yetişmez istersen yarın dene iste hakkın gerçekden ihtiyacı olanın hakkı.
@Kalem Kesilen 2022 maasi ic tekrar basvuru yaptim 1 eylulden itibarin hesaplanirsa eylul maasini birikmis olarak oderler mi bu maaslar eskisi gibi ziraat bankasina mi yatiyor birikmis odeme
sizinle bu konuda idda ederim 2022 maası alan bir kişi kesinlikle sosyal dayanısmadan yardım alamaz bayramda olsa seyhanda olsa metelik alamaz ne yazıkki
@eryaman kardeşim gerçekden ihtiyacı varsa alabilir iddalaşmak değil gerçek.
@arce hacı sende bir konu açtın verilcek verilmicek bir konuşma gidiyor ahada 4 gün kaldı ses soluk yok bir açıklamada yok bu saat den sonrada hiç bir çalışma olmaz ödeme konusunda.
ayın 24 veya 25 inde e devletlerden bakın ödemelere bakarsınız açıklama gereği duymazlar yatıra bilirler umut etmeyelim gün geçer ama bu adaletsizlik unutulmaz.
@Ahmet T demişsin ki: [SIZE=1]"ben maaş alıyorum sürekli karşılaşıyorum araştırmadım da 2022 de maaşlar kesilecek mi yasa kaldırılacak mı 2022 den sonra maaş alamıyor muyuz"[/SIZE]
2022 aylıkları diyoruz ama bunu neden diyoruz
ablası 2022 herhangi bir yılı ifade etmek için kullanılmıyor. her kanunun bir numarası vardır. 2022 de "65 Yaşını Doldurmuş Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz Türk Vatandaşlarına Aylık Bağlanması Hakkında Kanunun" kanun numarasıdır. biz de kestirmeden 2022 aylıkları diyip duruyoruz 2022 sayılı kanun için bkz: 65 Yaşını Doldurmuş Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz Türk Vatandaşlarına Aylık Bağlanması Hakkında Kanun
@compeder eger bu ay yeniden başvurmuşsan ve aylığın onaylanırsa tabi ki 1 eylül'den itibaren ödeme yapılır sana. yani aralık ayında, eylül dönemi + aralık dönemini toplu alırsın.
2022 aylığında tüm ödemeler sadece ve sadece PTT aracılıgıyla yapılıyor, bankalarla ödeme yoktur. bankalar aracılıgı ile ödemeler eskidendi.
2022 dönem maaşları da, birikmiş ödemeler de hepsi PTT aracılıgı ile yapılıyor.
ben 1ay dır uğrasıyorum gercekten ihtiyacım var bimere yazdım cumhurbaskanlıgına yazdım akim yazdım bursa sosyal dayanısma vermiyor nedeeni ise 2022 maası aldıgım için oda bir yardımmıs oyuzden ama suriyeden gelenlere o biçim yardım var hepsinin elinde 2000 tl telefon yardım almaya geliyorlar ve alıyorlar neyse fazla yazmayım kotu konusacagım
Ben 2022 Maaşı alıyorum, Kömür Yardımı Alıyorum Her 3 Ayda Bir 250 Lira Nakdi Yardım Alıyorum, ve İlaç Katılım payı Geri Ödemesi Alıyorum. Neye dayanarak idda ediyorsunuz onu anlamış değilim ?
inanın basvurmadığım makam kalmadı bu son ayda bursa sosyal dayanısmayı şikyet ettim yinede bana bugun bimerden gelen cevap 2022 yardımı aldığınızdan basvuru yaptığınız nakli yardım rededilmiştir diye
ilaç katılım parasını nasıl alıyorsunuz nereye basvurmam lazım
Havadan para veriyorlar ya seçim günü geldiğinde goruscez bunları televizyonda rezil etmek lazım gerizakali empesil yaratık bunlar engelli maaşları vermiyor bir engelli kurbanda yüzü gulcek di ama olmadı bizim bakanımız bizim milletvekilini bizim başbakanımız bizim erişim utanunin
@eryaman kardeşim ben şunu bunu alıyorum burdan yazmam. tafsiyem sosyel hizmetlere gitdiğinde bir üst makama çık derdini anlat. 5 parmağın 5 i bir değil öyle memurlar varki yok olmaz deyip başlarından sağ ıyorlar sanada onlar denk gelmiş sanırsam.
çık kaymakama veya yardımcısı üst makamda kimi bulursan konuş dosyanı açtır birkere sonrası kolaylaşır. bimer e yazdığında gerekli makamlara yolluyor o makamlarda daha önce yardım lardan faydalanmadığın için sadece 2022 maaş ın görüktüğünden maaş alıyosun yardım edemeyiz yanıtı alıyosun önce dosyanı açtır kayıt ol. karşındaki iyi dinleyiciyse sende derdini anlata biliyosan. aile geliri normel şartlara göre düşükse alırsın neden almayasın yardım.