Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylığı 2017 Eylül Dönemi ödeme günleri ve aylık miktarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
26-27 28-29 30-31 1-2-3-4 10 gun bu tarihleri kapsiyor salı günü karar verilecek.

Bence her durumda ayın 5inde başlar odemeler one çekmezler

ALO 144 maaşların 5 i ila 9 u arasında ödeneceğini söylüyor.

Başvuru tarihi 22/06/2017

İlk maaşı alacam ne zaman nerden ne kadar alırım arkdaşlar

Sarılalım melek hanım net hesaplıyor. temmuz ağustos aylarıda hesaplanmalı. rapor oranı nı da yazki bilinsin. ptt den alırsın hayırlısı olsun ve ptt ye git ptt hesap kartını çıkart sıra derdiyle uğraşmazsın.

ayın 20 si gibi netleşir bence hayal kurup hayel kırıklığı olmasın. tabiki şuda var eylül ün dördünde bayram bitiyor. beşinde ilk ödemeler başlıyor :) küfür etseler daha iyi dermişim :) yatar arkadaşlar 10 tatil olursa. ama 4 gün tatil olursa zor...

Sarılalım melek hanım hesaplar görürse mesajını. maaş ında bağlandıysa doğum tariğinin son rakamına göre alırsın. 0 ve 5 olanlar eylül ün 5 inde başlıyor. 6 7 gibi devam ediyor. e devletden bak sosyal yardım bilgilerinden. devam ediyor yazarsa maaş bağlanmış demektir.

@Sarılalım ben hesap tan anlamam sadece hesaplamaları takip ediyorum. 1700 küsür falan alırsın.

Başvuru tarihi takip eden ay bası yani 1 Temmuz maas baslar, işlemler yetişirse Eylül dönemi. Yetişmezse agustos, +Eylül Dönemi +Aralık dönemi bereber alırsın

terlikcidede;
hala açıklanmadı ya :( hergün takip ediyorum belli bişey yok bayramda parasız kalmayız inşallah

sarılalım eylülayı alıyorsun yani 1000 tl alabilirsin

ptt postanede olur güleğüle harca

Salı günü bakanlar kurulu toplantısı var inşallah orda karar alınır. Ödenirsede 24 25 verilir diye düşünüyorum .

bence yatar babamın emekli maaşıda bayrama denk gelmişti önceden yatırdılar

Kurbandan önce maaşlar ödenirmi

Kurban bayramı tatili yaklasıyor sayılı günler kaldı kim ne zaman açıklama yapacak cevap verebilirmisiniz kalem bey yada hanım

[FONT=sans-serif]kalem hanım birde bize yardımcı olun haziran 15de raporumu kaymakama işlemekoydum not 100de 93 raporum halen cevap yoknezaman gitsem 10 gün sonra gel diyorlar ne yapmam lazım teşekürler şimdiden iyi bayramlar[/FONT]

[FONT=sans-serif]notkalemhanıma[/FONT]

Engelli Maaşı bayramdan önce verilcekmi diye BİMER'den Sordum Gelen Cevap ..

14/08/2017 12:17:09

Genel Müdürlüğümüze intikal ettirilen dilekçeniz incelenmiştir.
Dilekçenizde belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili olarak Bakanlığımız tarafından yürütülen bir çalışma bulunmamakta olup, ileride yapılacak çalışmalarda söz konusu talebiniz değerlendirilmek üzere notlarımız arasına alınmıştır.

Bilgilerinize rica ederim.

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI > ENGELLİ VE YAŞLI YARDIMLARI DAİRE BAŞKANLIĞI

Arce said yav sayın abicim sen devlet memurumusun daha devletimiz açıklamadı sen v bayramdan önce ödenecek diyorsun nerden öğrendin biliyorsun ödeneceğini açıklada inanak sana

selamun aleyküm bugun yapılan memurlara zamda yoksulluk sınırı 1850 dedi acaba bizim maaşlara etki yapıyormu bu zamlar eylül maaşına yansıyormu

@RAMAZN haziranın on beşinde raporunu kaymakamlıkta bulunan vakfa teslim etmişsin 2022 aylığı için. ama halen sonuçlanmadı yani aylığım baglanmadı diyorsun.

ablası alo 144'ü de arayıp bilgi alabilirsin. sürekli vakfa gitmene gerek yok. lakin son kez bir git ve yönetmeliğe göre 2022 aylığı ile ilgili tüm iş ve işlemlerin 1 ay içinde tamamlanması gerektiğini söyle. en kısa sürede senin aylık işlemlerini hızlandırsınlar. istersen alo 150 BİMER hattını ara ve şikayetçi ol. halen 2022 aylığımı baglamadılar de.

hanede kişi başına düşen aylık gelir 423,58 TL altındaysa yakında 2022 aylığın baglanır merak etme. e-devlet şifren varsa e-devletten de bakabilirsin. e-devlette aylık durumunda "devam ediyor" yazıyorsa 2022 aylığın baglanmış demektir. aylığın baglanmışsa tüm ödemelerini ancak eylül'de alabilirsin. işlemler yetişmezse de aralık'ta alırsın.

Kalem abla merhaba az önce mesajını aldım teşekür ederim 144 dü arayıp sana cevabı yazacagım teşekür edirim saygılar

sevgili kalem hanım abla 144 aradım baktı dediki aylıgın onaylanmış dedi eylülde tekrarararsın dedi olmasa aralıkta toplu alırsın dedi bize bir teselli verdi işallah olur neyapalım saglık olsun teşekür ederim yardımcı oldugun için saygılar sunarım iyi günler dilerim

@RAMAZN e gözün aydın ablası:) hade hayırlı olsun:) inşallah eylül'de alırsın. ama yetişmezse aralık'ta alırsın. canını sıkma tüm ödemelirini toplu alırsın o durumda da. sen yine alo 144'ü eylül'de arar sorarsın zaten.

rapor oranın 93 imiş. raporunla birlikte vakfa haziran'da başvurduysan aylık başlangıç tarihin 1 temmuz olur. bu durumda eylül'de ödeme alırsan toplam olarak eylül'de, 2832,45 TL alacaksın.

eger eylül'de alamzsan aralık ayında toplam olarak 4531,92 TL alacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt