Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Aylıkları 2015 Aralık Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları

oturdugunuz evi almışsınız galiba. bu durumda sizin de eviniz gelire dahil edilmiyor. evi olanların evi gelire dahil edilmeyince kirada oturanların da hane gelirinden emsal kira bedeli düşülüyor. mevzuat boyle.
emsal kira bedelini ilgili kurum belirliyor ayrıca da.
alacagınız evin kredi borçları hiçbir şekilde gelirden düşülmüyor.

ben burada kişisel yorum yapmıyorum mevzuat neyse sizi bilgilendiriyorum sadece. yoksa bana kalsa en başta evlilere dağıtırım aylıkları:)

kısacası şikayetlerinizi, eleştirilerinizi, tepkilerinizi Ankara'ya yapın.

son bir ay arkadaşlar.

mirhat kardeş aralık 2022 maaşını alabilecekmiyiz?

Kalem, Melek abla Aralık döneminin aylık miktarı olarak 916, 52 TL olduğunu belirtmişsiniz anca Eylül döneminde ben 960.00 TL civarı almıştım düşmüş mü yoksa maaşların miktarı ?

eylülde 2 aylık far vardı lugal kardeş
ben e devletten takip ediom azad kardeş
maaş kesilmişmi die
aktif yazıo e devlet

aralık haziran da 2 aylık fark olmuo

305,50 küsürmü ne 1 aylık tutar

evet arkadaşlar aralık ayı 2022 maaşını alabilecekmiyiz..

selemlar emeklilerin maaşını yükseltiliyor neden bizimmaaşlarda bidegişiklik yapılmıyor

Merhaba Kalem ( Melek ) hanım;

Benim 2022 maaş başvurum 11.11.2015'te uygun görüldü galiba ilk maaşı Aralık ayının 4'ü yada 8'inde alacağım ama ben ilk maaşı kaç TL alacağım lütfen cevap verirsen sevinirim...

Rapor oranım %50 vakfa geçen ayın 20'sinde falan başvurdum 11.11.2015'te 2022 aylığı uygun görüldü diye mesaj geldi ama ilk ödemede kaç lira alacağım onu çok merak ediyorum...

murat6677

geçen ayın yirmisinde başvurdugunu söylemişsin. rapor oranın da % 50.
Ekim'de başvurduguna göre aylık başlangıç tarihin 1 Kasım'dır. 1 aylık birikmişin var. 3 aylık aralık dönem aylıgın da 916,52 TL
toplam 916,52 +305,51 (1 aylık birikmişin)= 1222,03 Tl alacaksın

Kalem;

Melek hanım sana ne kadar teşekkür etsem azdır, çünkü ben başvuru üzerinden 3 ay geçmedi diye 1 aylık tutarolan 305 TL alacağım diye düşünüyordum, ama senin verdiğin rakamı görünce çok sevindim, hayırlı cumalar...

2022 maaşı sosyalincelemesi yapılan varmı aralık 2022 maaşını alabilecekmiyiz acaba?

Sevgili Azad kardeşim,
seni bu kadar tedirgin eden şey nedir,
ikide bir soruyorsun maaş alabilecekmiyiz diye, niye almıyalım
hayatımızda ne değiştiki? almayacak kadar.
merak etme alacağız.

nasıl tedirgin olmasın burada koca koca başlıklarla maaşlarınız kesilme ihtimali var herkes tek tek gelir testinden geçecek diye. Sonra ne oldu aynı tas aynı hamam!

evet arkadaşlar engelli maaşımı Almaya Az kaldı ben 1987 liyim
7 Aralıkta Alacam şafak 16 inşaallah bu son maaşımıda Alırım ondan sonra işe girecem

rica ederim azad kardeş bu arada 2 hafta bile kalmadı :)

umarım aralık 2022 maaşını alabiliriz?

azad21;

arkadaşım ne kadar evhamlı bir insansın. insana sıkıntı veriyorsun. her sitede aynı şeyleri yazıp durma...

nasıl evhamlı olmayayım her an sydv memurları kapıda kardeşim?

azat kardeşim cok şüpeci olman demek durumun ii demek buna nazaran sıkıntı sen kendin yaratıyorsun kesceklermi kesmiceklermi adamlar gelse nolcak bakcaklar senin durumunu görüp devam eder yada etmez saten durumuna göre o para senin hakkın ise almana kimse karışamaz ama sen kendini şüpeyle celişkiye cok düşürüyorsun buda beni uyuz ediyor diyer arkadaşlarıda her maaş yaklaştında senin bu yazmandan ve maaşi kesilicek diye tereddüte düşenler oluyor böle yapmamanı tavsiye ederim Ajet

aykut35;

adamın derdi sizimi gerdi dicem olmicak biz aburda neler gördük nelerr maaşı kesilenler neler neler aykyt35 uyuz olunacak bir durum yok adam sizemi sölüyor tedirgin doğal bizde tedirginiz tedirginiz diye o maaşı hak etmiormuyuz yani burada emin ol tüm engelliler yasa uzmanı oldu cikdi çekmeyen bilemez kardeşim sirf adres deşikliği yüzünden sen 9 ay madur edildinmi beş parasız akldınmı aykut duyuyormusun heyy biz bunları yaşadık zorluklar çektik ama gene hakkımız olanı allah sükür alıoz ama geçmişte yaşadıklarımız bizi geleceğe temkinli yaklaştırıyor kardeşim anladınmı.. la maaşlarınız kesildimi görürürüm ben sizi buralarda ciyak ciyak maaşım kesildi diye saten aramizdaki bazi engelliler cok uyanık dayanışma 00000

Azad;

bilader e-devletten bir bak bakalım Maaş durumu kısmında "Devam Ediyor" yazıyor mu? Yazıyorsa no problema :D

evet azad21 tedirgin olman normal her An maaş kesilir diye bizde senin durumundayız
ben işe girecem bari son maaşımızı Alalım yani Aralık maaşını maaşada kalmadı
ben 1987 liyim Aralık 7 de Alacam yani şafak 13

Peki arkadaşlar 2022 maaşını ilk defa alacaklar da mı doğum tarihinin son rakamına göre veriliyor yoksa 2022 maaşını ilk defa alacak olan daha önce de alabilir mi..? Mesela 1988

ist01 kardeşim sana ben böle sölüm ben bu maaşi taa 1991 den beri alıyordum ve hic bir zaman şüphe duymadım nedenmi kuymadım ben katagülle yaparak almadım cünkü hic bir gün maaşim aksamadı nedenmi dürüsce gidip raporumu alıp teslim ettim ben ve hic bir gecede yok kesilce yok devam edicek diyede icine düşmedim nedenmi cünkü icim rahattı kardeşim ben nezaman korkmaya başladım biliyormusun ist01 kardeşim ben bu forumu bulduktan sonra her gece aklıma maaşim kesilcek diye burdada bu forumu buldum dan beri yazılıyordu yok kesilcekmi kesilmicekmi sen dürüstsen senin maaşi kesemez kimse ama işin icinde başka şeyler varsa kesilir maaş kesilirse o işi yalnışlıkla yapan kişi o an ruh durumu nedir vur öldür mantında kardeşim şurda maaşi kesilen kac kişi var şurda 2022 maaşı alan herkez hala devam ediyor bazı kesilme olaylarında ise sebebi ya ev kiritelleri durumu iiye gitmiştir yada gelir durumu gideri sgk sı falan filan işte ben cocuk degilim tamm ne yazcamıda sana sormam ayrıca beni geren yok seni geren neyse sölede herkez bilsin haksız yere konuşma.

ayrıca burda yersiz konuşmalardan dolayı 2022 maaş alan arkadaşlarıda sitrese kimsenin sokmasına gerek yok E devlette saten maaş günleri yaklaştımı ordan görünüyor maaş durumu tmm

Bende geçtiğimiz cuma günü %50 engelli raporumu aldımda sürekli rapor.Şimdi ben sydv'den başvurumu yapsam gerekli evrakları vs teslim etsem gelir testi için evime kadar gelirlermi ? Geçen sene gss prim borcu yüzünden de gelir testi için geleceklerdi gelmediler gss borcum silindi şuan e-devlette şubat 2014üne göre G0 (Asgari ücretin 1/3'ne kadar) yazıyor sağlık sigortam 60/c-1.

Eğer gelir testine tabi tutulursak babam emekli memur 1400 lira emekli maaşı var annem çalışmıyor evin tek çocuğuyum.Evimiz toki kira öder gibi ev sahibi oluyoruz 2019a kadar aylık 550 lira veriyoruz bu bilgilerle engelli maaşı alabilirmiyim?

Üst Alt