Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Aylıkları 2015 Aralık Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları

derbeder vazife malulü aylıgın ne aşamada gelen cvp neydi

Rahatsızlığım Askerliğin nedeni ve etkisiyle olmamış diye red geldi

halbuki Askerde sağlığımdan oldum

2015 aralık ayı maaş durumu

2015 Aralık ayı maaş bilgileri E-devlet sistemine yansımış bulunmaktadır, maaş durumunuzu kontrol edebilirsiniz...:confused:

Benim doğum tarihimin son rakamı 6 olmasına rağmen ödeme hesabıma yatmış. Az önce PTT Atm kartımla işlem yaptım.
Son rakamı 1 ve 6 olanların pazartesiyi beklemesine gerek yok. Gidip maaşlarını çeksinler. Hayırlı olsun herkese.

güle güle harca kardeşim Acaba bizde Alabiliyormuyuz kafam karıştı
ben yedisinde Aliyorum normalde neyse 144 ü Ariyayım

144 ü Aradım doğum yılının sonu yedi olanlar pazartesi Alacakmışız
değişen bir şey yok pazartesiyi bekliyecez şafak 3

evet arkadaşlar maaşlar e-devlet te gözükmektedir. Bir maaşı daha geride bıraktık. Bir sonraki zamlı alacağımız mart ayında görüşmek üzere esen kalın :)

2 tl ptt ye verip e-devlet şifresi alıyorsun sonra internetten neyin var neyin yok hepsini öğreniyorsun.

elden 916,55 alan olursa yazabılrımı yoksa 9,99 kartta kalıcak:p...

ya ben bundan birşey anlamadım eylül ayında ben 960 lira civarında maaş almıştım neden aralıkta 916 tl anlamış değilim ??

mirhat ya sabır diyelim Az kaldı pazartesiye geceniz hayırlı olsun
şafak 3

lugal 2aylıkfark vardı ondan.27tl gıbı bışey olması lazım.

şafak kalmadı derbeder sabah alcaz

Ayın 6 sında yatması gereken para erken yatmış çekilen tutar 1374 lr.dır.

evet bende maaşı çektim doğum yılımın sonu 7 1370 tl çektim
küsüratı kartta kaldı bir maaşı daha geride bıraktık bir sonraki
maaşta buluşmak üzere saygılar.

merhaba ben yeni üyenizim adım murat benim size bir sorum olcak benim %42 raporum var vergi indiriminden yararlanmak istiyorum fakat herdefasında düşürüyorlar vergi indiriminden yararlanmak adına üç tane seçenek yokmu ben üçüncü dereceli engelli grubuna giriyorum %40 ve üzeri ama hep düşürüyorlar bana en kısa zamanda yol gösterebilirseniz çok sevinirim. çok teşekkür ederim..

ben bu gün gittim.. ptt kart ile denedim hesap boştu.. sonra pttdeki yetkılıye sordum.. dedi hesabın duruyor ama yatırılmamış.. rapor yenileme durumu olabilir sgk yı arayın felan dedi.. bu sapor yenileme olayı hakkınd abilgisi olan varmı _?

arkadaşlar doğum tarihi 9 olup alan varmı acaba

ben 2022 maaşını kestirdim ama geçenlerde valilikten bi bayan geldi eve bakmak istedi neden acaba ?

Üst Alt