Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Aylıkları 2015 Aralık Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları

evet mirhat maaşa kalmadı biz Ayın yedisinde Alacağımız için bize daha var
yani şafak 13 geceniz hayırlı olsun saygılar.

kardeşlerim geceniz Mübarek olsun öncelikle öğretmenler gününü kutlarım tüm öğretmenlerimizin ellerinden öper saygılarımı sunarım 3 Aralık dünya engelliler gününü sabırsızlıkla beklemekteyiz hükümetten beklediğimiz bu ülkenin bu milletin Aziz evlatları engelliler yani bizler yaklaşmakta olan günümüzde bize Atama sayısının yüksek rakamlarda müjdelenmesidir öte yandan 2022 sayılı yasayla Aldığımız engelli maaşlarımızında daha yüksek tutarda yükseltilmesi ve ödenmesidir umarım yetkililer bizi duyar ve gereğini yapar geceniz hayırlı olsun.

aykut35;

biz burda şartların ağır olduğunu bu şartlarda ona bakarsan hiç bir engelli maaş almamalı yeni yönetmeliğe göresen bundan memnunsan sıkıntı yok kardeşim biraz dünyayı araştır bence cikip dünya ülkelerine bizim ekonomimiz süper halk refah içinde falan filan muhabetleri yapilior hayatından memnunsan sıkıntı yok ayrrıca kimse engelli maaşı almak icin kata kuli yapmıor engelli adı üstünde yahu çalışmak istese işe almazlar engellisin derler ailesin eline bakıor devletin görevi sosyal devlwet olmak lafa geldimi car car konusuorsunuz ama illede herşey başınıza gelene kadarmı aklınız yerine gelcek sadece ben ben demeyip birakip toplu düşünmek lazım allahını seversen 2022 bağlanma şartlarına bak snn vijdanın buna el veriosa bişe demiorum sana gerci sana ne altsak boş umarım çoğ engelli kardeişimiz yaşadığı sıkıntıları sen yaşamazsın bak ben gene engelli kardeşimi arkasında duruyorum ...

evet maaşların ödeme gününe 9 gün var bizim Almamıza ise
doğum yılımızın son rakamı 7 olduğu için bize daha var
yani şafak 12

sen durmaya devam et ben her engelli icin kastım yok hakkı olana veriliyor demek istedim en barisi dayım ya dayım adam şeker hastası evi var kiracısı var arabası var karı koca emekli adam 40% rapor cıkardı belediye otobüslerine binmek icin ve bu durumda bir cok kişi bu kata gülle işleri yapıyor raporuna 40% yazdırsın diye doktoro yaşlı birisini götürenler var annesi diye maksat dürüsce almaktır demek istedim o kardeşim ayrıca ben hic bir engelli almasın diye bir laf sölemiyorum
almak isteyen cok kişi var ama bu cambazlar yüzünden almaya hak kazanmış kişiler alamıyor kardeşim benim demek istedimi iyi anla bu haksız yere alan kişileri saten tespit edildikce ortadan maaşlar kaldırılcaktır senin saten hak etmişsin syd falan filan gelip bakcaklar kiritellerin uyuyorsa saten veriliyor vermiyoruz demiyor adamlar bu düşünceyi benmi tek taşıyorum en barızı bir adam var durmu ii annesine bakım parası almak icin komşusunun 3 yada 5 sokak ötede ev kiraliyor annesini orada oturuyormuş gibi gösterip bakım parası alanlar var sen daha nerdesin ben nerdeyim

evet maaşları Almaya kalmadı 8 gün sonra başlıyor bizim Almamıza
ise doğum yılımızın son rakamı 7 olduğu için yedisinde Alacaz
şafak 11

herhalde maaş Alanlar çok Azaldı bir ben bir Azad 21 bir de mirhat
sadece bizlermi maaş Alıyoruz kimse yazmıyor heycan yok
maaşada kalmadı ben Aralık yedisinde Alacam şafak 10

edevlette nezaman gözükür maaşın nekadar yattıgı acaba arkadaşlar benim dogum tarihim sonu altı şafak 10

Mustafa sürek e devlette Ayın 3 veya 4 dördünde maaş
bilgisi düşer her zaman öyle oluyor bizler 3 aralık dünya
engelliler gününüde sabırsızlıkla bekliyoruz inşaallah
maaşların Aydan Aya verilmesi gibi müjdeler Alırız
evet bizimde şafak 10

geçen maaş e devlette 4 ünde göründü

Arkadaşlar 2022 aylığını 5 yıl alanlar 5 yıl sonra tekrar mı heyete giriliyor?

selmano;

benim için evet. Benim raporum sürekliydi. Sonra kaymakamlık 5 yıl geçti aradan raporunun yenilenmesi gerekiyor dedi. Gittim yüzde 80 raporum yüzde 45 e düştü. Neyse akabinde de çalışma hayatım oldu :D

Loris gerçekten yeni Rapormu istediler Ama kanun Alınan sürekli Raporlar
bir haktır diyor nasıl Rapor yenilettiler kanuna Aykırı değilmi
Yeni Rapor istemek

evet maaşada kalmadı 6 gün sonra maaş ödemeleri başlıyor
ben yedisinde Alacam şafak 9

Bende

6 7 KERE GİTTİM SORDUM KAYMAKAMLIKTA
2022 YAZAN YERE GİRDİM
HAYIR YENİLEMENE GEREK YOK DEDİ MEMUR RAPORU

5 SENEDE

BENİM RAPORU ALALI 5 SENEYİ GEÇTİ
E DEVLETTE DE AKTİF YAZIO MAAŞ BİLGİSİ

Loris kardeş

SENLE BİRLİKTE 5 KİŞİYİ GÖRDÜM BURDA RAPOR YENİLEYEN

YA 4 YA 5 KİŞİDİ

DEDİM 2022 YAZAN YERE GİRİNCE
BAZI ARKADAŞLAR 5 SENE OLDU DİYE YENİLENİOMUŞ DEDİM RAPOR
HAYIR DEDİ MEMUR 7 8 KERE SORDUM
HAYIR GEREKMEZ DEDİ

başka benim gibi sürekli olupta rapor yenileyen kim var acaba bir başka deyişle kader arkadaşı miro :D

Gördüm senin gibi burda dedim ya 4 5 kişi

demekki seçilmiş insanlarız miro :D

evet maaşa kalmadı 5 gün sonra maaş ödemeleri başlıyor
ben yedisinde Alacam şafak 8

sürekli yazıyorum konumuz hep baş rolde olsun diye inşaallah
3 Aralık dünya engelliler gününde engelli maaşlarımızın Aydan Aya verilmesi
gibi müjdeler Alırız temennisinde bulunuyorum saygılar.

Arkadaşlar e devlet e girince karşima bu yazi çikti bunun anlami nedir,
Reddedildi/Feshedildi (25/01/2013) (Vakıf Sınırları Dışına Çıkma Nedeni İle

Adres deişince maaş hemen kesilio benim bildim
vakıf bölgesinden çıkınca
yeniden başvurman gerekio taşındın yerde

Merhaba benim dogum günüm 01 bazıları maasimi 4 aralikta alcagimi söylüyo bu dogrumu yoksa 7sndemi alcam acaba

ödemeler haftaya pazartesi başlıyor son hafta hadi baalım.. :)

@serkan_06;

ayın 7 sinde alırsın :)

Arkadaşlar biz Aralık ayında 2022 maaşını ilk defa alacağız doğum tarihi 1988 olduğuna göre ayın kaçında alacağız lütfen cevap verebilir misiniz...!

@murat;

7 aralık salı alırsın ama pztesi de bir bak atm ye.

Üst Alt