Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Aylıkları 2015 Eylül Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları

1984 4 olanlar çarşamba günümü alıyor ?? hafta sonu falan oldugu için gün değiştimi ??

doğum tarihi 8 olanlar için

Az önce gittim ptt atm sine para yatmış hesaba ama atm bozuk galiba işleminizi gerçekleştiremiyoruz dedi çekemedim.

sonu 3 olupta alan varsa yazssın bir zahmet boşa gitmiyelim canlar bankamatik var

Arkadaşlar merhaba,

Ben de bugün PTT'ye gittim ve hesabıma sadece 41 tl'nin yatırıldığını söylediler. Bu ayın sonuna kadar da para yatmaz dediler. Lütfen yardım edin neden olmuş olabilir? Başka böyle bir şey başına gelen var mı ?

Turkmen Yigit,
aylığınız kesilmiştir.

gecekartalı, doğum yılınızın son rakamı 3 oldugundan ödeme gununuz bugün sizin.

Tekprens, doğum yılınızın son rakamı 4 oldugundan ödeme gununuz yarın. ödemenizi yarın alabilirsiniz. hafta sonuna denk gelenler yuzunden erteleme diye bir şey yok.

martta eksik verilmeyenler 944 tl
martta eksik verilenler 962 tl

aynen öyle Mirhat:)
kısa ve öz en iyi sen anlatmışsın ablam:)

Kalemşör hanım merhaba.

2022 aylığım kesilmesi sebebi, eski kocamın ikametinin benim evde gözükmesiymiş. Böyle olunca kesiliyor mu, yani 2 yıl nasıl aldım ben bu maaşı ve maaşı almak için yaptığım başvuruda, evde yaşadığı için eski kocamın da imzasını almışlardı, nasıl oluyor da şimdi bu pürüz oluyor? Hem adamın kazandığı para da para değil ya, altı üstü tarım sigortası var. Lütfen bir yol gösterin nasıl geri alacağım maaşı

TurkmenYigit

hanede kaç kişisiniz? hanede yaşayan herkesin aylık geliri ne kadar? eski eşinizin ikameti sizdeyse ve sizle yaşıyorsa onun geliri de hane gelirine eklenir.
ayrıca tarla, araç, ev vs varsa belirtiniz.

eger hanede kişi başına düşen aylık gelir 303,48 tl üstünde çıkmışsa 2022 aylıgı kesilir. size daha iyi yardımcı olabilmem açısından sorularımı cevaplayınız.

"Özürlü" diye tabir kullanılmasa daha iyi olur Sevgili @Kalem hanım.

Üst Alt