Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 Aylıkları 2015 Eylül Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları
çok değerli mirhat Abim ben mardinliyim konyada ikamet ediyorum 20 senedir
ikinci memleketimizde konya selçuklu sen nerede kalıyorsun merkezdemisin
birde haklısın hepimiz Adeta diken üstündeyiz maaş kesildi kesilecek diye tek
gelirimizde engelli maaşımızdır Ayrıca ben yıllardan beridir bakım aylığı hakkım
olduğu halde vermiyorlar Babamın emekli maaşı varmış doğru varda Ama evimizde kira
yani yokluk içinde yaşıyoruz neyse bir gün hakkımızı Alırız ya burda yada Ahirette iyi Akşamlar.
Az kaldı hemşerim ya sabır
5 gün dememin sebebi
e devlette 5 gün sonra maaş bilgisi görünür ondan diom
şimdi benim rapor 5 seneyi geçti ya maaş kesilebilir diye tereddütteyim
e devletten gergün bakıom kesilmişmi die
144 ü aradım cumartesiye denk gelenler cuma, pazar'a denk gelenler pazartesi dediler.
mirhat Abi Aynen bende senin gibi bakıp duruyorum e devletten bir de bizim
Raporumuz sürekli yeni çıkan kanunda önceden sürekli Raporu Alanlar verilmiş hak
geri Alınmaz diye ömür boyu verilmiş haktır diyor Ama genede kalem hanım ve oturanboğa
Abimizde bir cevap bekliyelim elbette onlar bu konuları bizden daha iyi bilir.
mirhat Abi birde benimde senin gibi Raporum 5 seneyi doldurdu Ama sürekli herhalde sürekli Raporlara
tekrar Rapor istenmez çünkü kanun öyle diyor neyse bilgili arkadaşlarımız cevap verirler bize inşaallah
saygılar.
mirhat Abi Aslında yapılacak şey belli eğerki sana bana ve diğer arkadaşlara yeni Rapor çıkar derlerse
biz hemen napiyoruz direk Başta Bimere sonra diğer mahkemelere bir dilekçeyle
başvuruyoruz ne demek ya kanunu uygulamamak Kanun bizim gibi sürekli Raporlar verilmiş kişilere
bir haktır diyor yani ömür boyu geçerli bizim sürekli Raporumuz öyle şey olmaz rahat ol sende bende
mirhat kardeşim? ödemeler cuma günümü yapılacak nerden bu bilgiye vardın benim doğum tarihim 1977 ben hangi gün alacağım maaşımı burda paylaşırsan sevinirim
mirhat Abi Babamın ve benim Aldığım engelli maaşını hesapladıklarında
biz Bakım parası Alamıyormuşuz halbuki evimiz kira geçinemiyoruz gelde
onlara Anlat saygılar.
bir de benim Raporum 100 de 80 tam olarak kaç para Alacaz 1416 mı 1445 mi değişik rakamlar
söyleniyor kesin ne kadar Alacaz bu Arada şafak 5
benim bildiğim 2022 maaşı gelir kabul edilmio
evde bakım parası gelir olarak kabul edilio
yani evde bakım alan biri 2022 almak istese nüfus kalabalık olması lazım
tabi o nüfusun içinde emekliler sigortalı çalışanlar olmaması lazım
sen yine durumunuzu kalem hanım a tam olarak anlat o sana yol gösterir bu konuda
girerse siteye yardımcı olur sana
mirhat Abi öncelikle teşekkür ederim zahmette bulunduğun için
devletin hükümetin şöyle bir politikası var Anne Baba engelli
çocuğuna bakmak zorundadır bende hükümet olarak üç Aydan üç Aya bir kaç kuruş veririm
engelli sığıntı gibi yaşasın orda burda tabi verdikleri üç kuruşuda kesmek peşindeler
devlete hükümete sesleniyorum Allahtan korkun elinizi vicdanınıza koyun bu arada ben tarafsızım
hiç oy kullanmadım kullanmamda gelen vuruyor giden vuruyor
birazda suç biz engellilerde sesimizi çıkaramıyoruz Aramızda birlik beraberlik yokki
biliyorsunuz biz 2014 yılında ekpss için 4 engelli olarak Açlık gırevi yapmıştık Arkamızda
50 kişi bile yoktu Açlık gırevimiz 6 gün sürmüştü ve sayemizde 1013 kişi memur oldu
tabi gene ben ortada kaldım yalnız diyeceğim bir olmalyız diri olmalıyız biliyorsunuz
"Hak verilmez alınır"
arkadaşlar size söylüyim devletin hükümetin şöyle bir politikası var Anne Baba engelli çocuğuna
Bakmak zorundadır bende hükümet olarak üç beş kuruş veririm engelli sığıntı gibi yaşasın orda burda
Ama merak etmeyin o verdikleri üç beş kuruşuda kesmek peşindeler Ama birazda suç biz engellilerde
sesimizi çıkarmıyoruz Afedersiniz sığır gibi uyumaya Alışmışız bizim Aramızda birlik beraberlik olmadıkça
ömrümüzün sonuna kadar sürünmeye devam ederiz hatırlarsanız biz dört engelli 2014 yılında ekpss için
Açlık gırevine girmiştik sadece 4 kişiydik 6 gün sürmüştü arkamızda 50 kişi bile yoktu sayemizdede
1013 kişi memur oldu tabi ben gene ortada kaldım Allah var ben gene konu engelli davası oldumu
şimdiye dek tüm eylemlere katıldım diyeceğim hakkımızı Almak için kalabalık bir şekilde toplanmalıyız
bilmiyormusunuz "Hak verilmez alınır" saygılar.
şey yazmıştım
bakalım benim maaşı kesmek için ne bahane bulcaklar ev kira ne emekli var ne çalışan
babam 65 yaş maaşı alıo bende 2022
engelliye tek vaadi olan parti chp ydi chp engellinin kendi gelirine bakılsın dio
akp ise yok evde emekli var yok evde çalışan var yok eviniz var yok tarlanız var die yeni başvuruda bulunan tüm engelliler maaş alamıo bu saçma yönetmelikten
bende ilk defa oy kullandım chp ye attım oyumu
bide tv de kılıçdaroğlunun bi hareketini görmem yetti
kılıçdaroğlunun elini beyin özürlü bi çocuk öptü kılıçdaroğlu da onun elini öptü
akp liler olsa bırak çocuğun elini öpmeyi bide azarlarlar
yok engellileri biz adam yerine koyduk derler
şey demek istiom derbeder maaş alanların sayısı çok azaldığı için kimse mesaj yazmıo bizden başka
yaz mirhat Abi uyanalım bu derin uykudan hakkımızı yedirmeyelim
bize yapılanlara sessiz kalmıyalım kalabalık bir şekilde hak için eylemlerde
bulunalım kalabalık olalımki sesimiz gür çıksın saygılar.