Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 Aylıkları 2015 Eylül Dönemi Ödeme Günleri ve Aylık Tutarları

Evet VAAS yarın sabah maaşlar e devlette güncellenir ne kadar Alacağımızda kesinlik kazanır
ben 1987 liyim pazartesi Alacam yani şafak 4 hayırlı Akşamlar.

Arkadaşlar 2015 2. altı ayda alacağınız 2022 aylık miktarları ilk sayfada yazıyor zaten:http://www.engelliler.biz/forum/202...-muhtaclik-siniri-belli-oldu.html#post1534530

01.07.2015 - 31.12.2015 döneminde geçerli olmak üzere 2022 aylıkları şu şekildedir:

Yaşlı Aylığı: 610, 32 TL (1 aylık miktar: 203,44 TL )

Özürlü (% 40-69) Aylığı: 916, 52 TL (1 aylık miktar: 305, 51 TL )

Bakıma Muhtaç Özürlü (% 70 ve üstü) Aylığı: 1374, 79 TL (1 aylık miktar: 458, 26 TL )

18 Yaş altı Özürlü Yakını Aylığı: 916, 52 TL (1 aylık miktar: TL ) 305, 51 TL

.......................
Haziran dönem aylığını alan ve aylığı devam edenlere Eylül döneminde 2 aylık fark da ödenecek biliyorsunuz.
2 aylık farkla birlikte şu miktarlarda alacaksınız:
Yaşlı aylığı: 725, 58 TL
Özürlü (% 40-69) Aylığı: 944,30 TL
Bakıma Muhtaç Özürlü (% 70 ve üstü) Aylığı: 1416,45 TL
18 Yaş altı Özürlü Yakını Aylığı: 944,30 TL

Maaşlar e-devlet üzerinde görünmeye başladı !

E-DEVLET Üzerinden kontrollerinizi yapabilirsiniz...

1 saat önce baktım görünmuyordu şimdi görünüyor

evet arkadaşlar maaşlar e-devlet üzerinden görünmeye başladı. Bir maaşı daha geride bıraktık. Aralık Dönem maaşında görüşmek dileğiyle :)

Allah cümlemize sağlık sıhhat versin..

Loris nerelerdesin görünmüyordun bu Arada maaş Alanlarda yazarsa
maaş Alanlar olmadımı saygılar.

Bana 2022 yuzde 70 uzerinden maaştan 1442 lira yatmıştır. Sizede güle güle kullanın aralık ayına kadar yaşarsak inş.görüşmek dilegi ile saygılar sevgiler.

Rapor oranım%70. Doğum günü son rakamı 5.
Ödeme günü Cumartesiye denk geliyordu ama bu gün paramı çekebildim.
Çekilen tutar: [FONT=Tahoma]1.441,92 TL[/FONT]

atipik

2 aylık farkla birlikte % 70 üstü bakıma muhtaç engelli aylığı 1416 TL.
sen 1441 TL ödeme yapılmış diyorsun.
önceki mesajlarına baktım Mart döneminde 2 ay farksız almışsın. 1337 TL alman gerekirken 1312 TL almışsın yani 2 aylık fark ödenmemiş sana o zaman.

2 aylık fark ödemeni Mart'ta alman gerekirken sana Eylül döneminde haziran dönemi 2 aylık farkla birlikte mart'ta alman gereken 2 aylık fark da ödenmiş.

Sosyal yardımlar genel müdürlüğü düzeni bozmuş.
genelde aralık döneminin 2 aylık farkı Mart'ta,
Haziran döneminin 2 aylık farkı da Eylül'de ödenirdi.
şimdi bu düzeni bozmuşlar bazılarına 2 aylık farkı zamanında bazılarına da gecikmeli ödüyorlar.
örneğin mart'ta sen 2 aylık farkını almazken bazıları aldı. sana gecikmeli ödendi.
lütfen bu konuda şikayetçi olun.

ödeme henüz çekilmedi961,29 TLödemeniz hazırdırDevam Ediyor
farkların hepsi yatmış sanırım

Kalem hanım

BEN BU YAŞLI MAAŞINDAN BİŞE ANLAMADIM
YA BABAM ANNEM PARA İSTER DİYE YOLSUZLUK YAPTI YADA DORU SÖLÜO
BENİM ANLAMADIĞIM 610 DA ALMAMIŞ 725 DE 630 ALDIM DEMİŞ ANNEME

eksik yatmış para bu durumda mirhat.
babanın şifresiyle e-devletten babanın maaşına baksana bi:) yaşlı aylıklarında yeni değişiklik yapıldıgından bu konu benim için önemli.
sorunun kaynagını anlayabilmem açısından e-devlette ne yazdıgını bilmem gerek.

Benim varda onun yok şifresi
aramızda iyi deil konuşmuoz

@atipik

2 aylık farkla birlikte % 70 üstü bakıma muhtaç engelli aylığı 1416 TL.
sen 1441 TL ödeme yapılmış diyorsun.
önceki mesajlarına baktım Mart döneminde 2 ay farksız almışsın. 1337 TL alman gerekirken 1312 TL almışsın yani 2 aylık fark ödenmemiş sana o zaman.

2 aylık fark ödemeni Mart'ta alman gerekirken sana Eylül döneminde haziran dönemi 2 aylık farkla birlikte mart'ta alman gereken 2 aylık fark da ödenmiş.

Sosyal yardımlar genel müdürlüğü düzeni bozmuş.
genelde aralık döneminin 2 aylık farkı Mart'ta,
Haziran döneminin 2 aylık farkı da Eylül'de ödenirdi.
şimdi bu düzeni bozmuşlar bazılarına 2 aylık farkı zamanında bazılarına da gecikmeli ödüyorlar.
örneğin mart'ta sen 2 aylık farkını almazken bazıları aldı. sana gecikmeli ödendi.
lütfen bu konuda şikayetçi olun.

ben %70 uzeri e devlette gorunen miktar [FONT=Tahoma]1.416,42 TL iyi günler[/FONT]

Cevap verir misiniz.e devlette maaşım yatmış gozukuyor ama 67 tl yazıyor.bu nedir

1 ve 6 olanlar aldınızmı ben baktım yoktu

şimdi benim 1984 ben ne gün alıyorum ?? çarşambamı ??

benimde dogum tarihimin sonu 6 bende çekemedim ptt matikten yatmamış yarına kaldı artık

Arkadaşlar 2022 65 yaş yaşlı aylığı için tekrar hatırlatayım.
yaşlı aylığı 1 Temmuz 2015 itibariyle 610, 32 TL (1 aylık miktar: 203,44 TL ) olmuştur.
ayrıca Haziran dönem aylığını peşin aldıkları için bu ay 2 aylık farkı da almaları gerekmektedir. dolayısıyla yaşlı aylığının 2 aylık farkla birlikte 725 TL ödenmesi gerekmektedir.
ama uyelerden bazıları 630 TL ödendi diyor. demek ki 2 aylık fark ödemesi yapılmamış. yaşlı aylığı alanlar lütfen alo 144'ü ya da aile ve sosyal politikalar bakanlığı sosyal yardımlar genel müdürlüğünü arayıp yaşlı aylıgınn 2 aylık farkının neden ödenmediğini ve ne zaman ödeneceğini sorsunlar.

evet kalem hanım zihni sümbül de 630 aldı dio bi tanıdım
ne diosunuz bu duruma

musty tebrikler kalem hanımla aynı hesabınız

kalem hanım olmadımı sen hesaplarsın

Mart hesabını

ben bugün çektim 962 tl

1983 dogumlu olup da normalde her dönemin 8.ci günü alması gerekenler. PTT maaş kartına aylık yatmışmı? bugün çekilebilir mi lütfen dt sonu 3 olupda ptt kartından ceken varsa bilgi versin. iyi forumlar

anlatamadım galiba yada israrla kimse anlamiyor. Ptt maaş kartında dt sonu 3 olanların maaşı bugün görünüyor mu çekilebilir mi onu sordum normal de zaten şubeden yarın çekilir. Bakan var mı ptt kartına bakiye yansımış mı? 3 lü lerin

ne kadar aldıgınızıda yazın arkadaşlar

Üst Alt