Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2022 aylıkları Eylül'den itibaren 3 aylık olarak değil, aylık olarak ödenecektir.
emine_33
bayram öncesi ödeme yapılsaydı duyurusunu yaparlardı. bu konuda duyuru yapılmadı, bayram öncesi ödeme yapılmayacak.
yönetmelikte değişiklik yapılmadı. dolayısıyla eylül'de 3 aylık alacaksınız. bu konuda da duyuru yapmlarına gerek yok. aksi olsaydı yönetmelik değişikliği yaparlardı ve ardından da duyuruyu yaparlardı.
özetle, bayramdan önce ödeme yok.
ödemeleriniz 3 aylık olarak 5-9 eylül tarihlerinde yapılacaktır.
Endosetin
2022 aylıkları ilgili yönetmelik gereğince 3 ayda bir ödenir. yönetmelik değişikliği olmadığından dolayı da aynen devam. yani eylül'de 3 aylık alacaksınız.
yönetmelik değişikliği olduğu takdirde aylık ödeme mümkün. yönetmelik değişmediğine göre aynen devam.
ha eylül'den sonra yönetmelik değişikliği olursa o zaman konuşuruz.
Anladım peki bu yönde çalışma adım var mi gündeme gelmişmi söz konusumu aydan aya olması maaşların 65 yaş için 3 haber kanalından duydum show tgrt fox fakat 2022 duymadım bunu sizden duydum sadece dediniz aylık olacak başka kaynak yok
aslında bu konuda diğer başlıkta defalarca açıklama yaptım. ama tekrar yapayım.
biliyorsunuz hükümet sistemi değişti. hükümet sistemi değişmeden önce aile ve sosyal politikalar bakanlığı yönetmelik değişikliği için çalışma başlattı ve hazırladığı taslağı maliyeye gönderdi. yeni yönetmeliğin eylülden önce yayılanması söz konusuydu. bakanın basın danışmanı bu yönde bilgi verdi.
lakin seçimle birlikte hukumet sistemi değişti. sonrasında aile ve sosyal politikalar bakanlığı kaldırıldı. çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı da kaldırıldı.
iki bakanlık birleştirilerek aile, sosyal hizmetler ve çalışma bakanlığı adı altında tek bakanlık oldu.
bu süreçte de bizim yönetmelik ne oldu, Allah bilir
izleyip göreceğiz, bakalım ne yapacaklar
Engelli maaşının en az asgari ücrete yakın olması gerekirdi.
Bu arada bende başvurmayı düşünüyorum çünkü iş bulamıyorum. Raporum %52
Bu aydan mı başvurmam gerekiyor?
Emrdyl
raporun uygun.
işin de yoksa, başvurmak için ne bekliyorsun ki? bu ay başvurursan ve aylığın baglanırsa 1 eylül'den itibaren ödeme yapılır sana. ama eylül'de başvurursan 1 ekim'den itibaren ödeme yapılabilir.
2022 aylığında aylık başlangıç tarihi, başvuru tarihini takip eden aybaşıdır. aylık baglandığı takdirde aylık başlangıç tarihinden itibaren ödeme yapılır.
2022 aylığı için hane gelirine bakılır. eger hanede kişi başına düşen aylık gelir 483,64 TL altındaysa 2022 aylığı baglanır. aksi durumda, sınırı geçerse aylık baglanmaz.
sawas.bbt öyle bir söylem var şu an herangi bir açıklama yok maaşlar gününde ödenicek bayramdan sonra.
bu paylaşıma yorumda bulunmuştum 1 hafta olucak. gidin sosyal yardımlaşmaya bayram harçlığı isteyin demiştim. azımsıyan çoğu bulamaz. sağ olsunlar. 300 tl harçlığımı aldım. 200 ve 100 de alan var yeterki uygun görsünler. yazarak olmuyor. gidip görüşücek durumda olan arkadaşlar. burda dil dökmeyin. gidin bire bir görevliye dil dökün. 5 dakikanızı alır. bu hükümet ne yaparsa yapsın. derdini anlatırsan yanında oluyor. reis var olsun...
144 aradım böyle birşey yok bize gelen bir bilgi yok diyorlar engelli maaşı da 3 aylık verilecekmiş öylediyorlar bayramdan son ra verilecekmiş 5 ila 9 arası kalem abla bir bilgi de senden bekliyoruz zahmet olmazsa
Onur21
Kime veriyorlar bayram harçlığı birde şartı nedir
Murat3438
Milleti yanlış yönlendirmeyin bayram harçlığı filan yok kardeş Allah'tan korkun yalan yanlış yazmayın
Milleti yanlış yönlendirmeyin bayram harçlığı filan yok kardeş Allah'tan korkun yalan yanlış yazmayın
Rukenamin
Doğru söylüyorsun bu avans değil sosyal yardımlaşma fonunun verdiği bir para milleti yanlış yönlendiriyorlar teşekkür ederim kardeşim aydınlatın için
Arkadaslar ben 4 yildr her bayram aliyorum 200 tl aldim bugun ve bayram parasi olarak gecio adı ilk gittgimde bayram parasi icin müracata geldim dedim kaydini yaptilar heyet gunleri var orda karar veriyorlar ama sartlarini bilmiyorum