Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları Eylül'den itibaren 3 aylık olarak değil, aylık olarak ödenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim maşşlar nezman verilecek arkadaşlar tm bir açiklama yapın

zorro kardeşim peki ayin 15 de mi açiklama yapacaklar mi

adanalı01 aynen öyle kardeşim nerde bu insanlar yazmaya devammmmm

Ben burada ki insanlari anlamadım Bi soru sordum cevap alamadim

Zero tşk cevap için

kalem abla hayirli sabahlar olsun bir açiklama varmi yada bir haber varmi bizim maaşla ilgili

dolar yüzde yüz arttı engelli maaşları yerinde sayıyor, halk fakirleşti , hükümet önlem almalı.

Merak etme Bu devlet, yardım ücretleri kesmez
Gerekirse Zengin'den alıp fakire verir

herkez kafasına göre yorumluyor. kalem hanım ne yapsın. tatilde bırakın. 3 gün kaldı. ama umut etmeyelim. kendinizi buna şartlandırın. gününde alırsınız. ve kurban bayramı bir telaş olur herkezde gün geçer sabır edin. sadece...

1-2-3 günde engelli maaşını harcayıp bitiren oldumu

Zero kardeş babam transvers miyelit hastası 11 ay oldu ayak parmaklari oynatabiliyor yureyebilirmi bu hastalık omurilik ıntabi deniliyo ve bakim parasi na nasil baş vurcaz yuzde 90 alirmi saglik raporu 8 yıl önce kalp krizi gecirdi anju oldu bu hastalık nasil Bi rahatsizlik anlamadım

cimere yazdığım belge
[FONT=Cuprum]sayın cumhurbaşkanım öncelikle engelli maaşımın tekrardan bağlanması için gösterdiğiniz cabadan dolayı sizlere teşekkür ederim ekonomik açıdan zor süreçler yaşıyoruz dış güçler türkiyede istikrarlı iktidarlar istemiyor yıpratıyor bu süreçte biz engelliler de hayat mücadelesinin ekonomik ayağında zorluklar çekiyoruz kurban bayramında engelli maaşımızın 16- 17 ağustosa kadar ödemesinin yapılmasını rica ediyorum zaten en kısa sürede de aylık olacağının müjdesini sizlerden aldık cumhurbaşkanım kurban bayramından evvel engelli maaşlarını ödemeniz engelliler acısından beklenmektedir hassasiyetiniz için sizlere teşekkürler ediyor bayramınızın dostlarınızla birlikte sağlık sıhat ile geçmesini temenni ederim. iyi çalışmalar[/FONT]

1-2-3 günde engelli maaşını harcayıp bitiren oldumu

Son düzenleme:
Geldımı kiraya gidecek kucuk cocugum ada kumandalı araba sozum var birde tlfon bozuk onun parası yanı 2saat surmez kardes

Bu engelli maası yılan hikayesine dondu ne dıyım ınsallah yatar her bayram oncesı alırdık

her bayram öncesi alırdık fakat bu bayram 2 abd üni bir türkiye üni bitirmiş yeni bakan hanım boş işlerde başsağlıgı diliyor sağa sola,hükümeti övüyor duymaz seni beni sağır kulağı vatandaşa

........

Okadar vatandas dilekce yazdı yukarıya verılsın diye şu işe bak ya

şu aile bakanı lütfen artık bayan olmasın engellileri tamamen unututlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt