Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları Eylül'den itibaren 3 aylık olarak değil, aylık olarak ödenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
65 yaş aylığı alanlara zaten ikramiye verilmiyor kardeşim ikramiye sadece emekliler için geçerli.. Fazla strese girmeyin arkadaşlar Perşembe cuma ödenecektir engelli aylıkları tahminimce odenmezsede zaten yapacağımız bir şey yok.

Kardes im ben 2yıldır hep bayramdan once aldım adam biride 8senedır alıyor ee niye odenmesın bayramdan once zaten emekli hem ikramiye hem maası bayram oncesı alıyor sadece ikramiyesi 1000 TL engelli aylıgı gibi ikramiye alıyor neden bizimki odenmesın odenır kardesım

Bitmeyenumut

Valla cete olsak burada ne isimiz var 3kurus para alacağız onun derdindeyiz o abının morelı bozuk herhalde kardes

Arkadaşlar üstte Yazdıklarım bir yerde doğru ama resmi ağızdn Bir açıklama gelmediği sürece Bazı haber sitelerinde yalan yalnış uydurma Haberleri burada paylaşmak doğru olmadığını düşündüm..keza bu siteyi sessizce takip eden başka üyelerde var Ondan dolayı boşu boşuna ümitlenip sonra hayal kırıklığı yaşamasınlar diye o şekilde yazdım..resmi ağızdan bir açıklama gelmişse paylaşalım diye düşünüyorum..bana kızmayın arkadaşız hepimiz, ☺

Oguzhan sana kizmalari dogal degilmi ilk yazdigin mesajda baya sert yaklasiyosun birak millet burda bi umut beklio birbirine umut veriyor aciklama olur olmaz maas yatar yada yatmaz kimse kesin birsey demiyor zaten bir umut bekliyor gecen senelerde oldugun icin yine olabilir diyo herkes sende kesin konusuyosun yatmaz diye madem bir bilgin var sen soyle kesin konustuguna gore nerden bilgi aldin yatmiyicak diye haberler asilsizsa sen kendi asil aldigin bilgiyi paylas o zaman

Hocayla Tartıştım o an biraz sinirliydim Ayrıca erken yatacak olsa şimdiye kadar bir açıklama gelirdi öyle değilmi

OğuzHan55

Ben 65 özürlüyüm işitme engelliyim olarak saçmalama Cumhurbaşkanı ve bakanı engelli maaşları 3 aylık yerine her ay ödenecek dedi yalan söyledi
o zaman Türkiye devlet engelli maaşları 65 yaş her ay ödenmeyi destek verdi.
Bize de engelliler maaşları destek vermiyor.
sen kafanı neyin?

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cumhur başkanı evet 65 yaş aylıkları artık eylül ayı başından itibaren Aylık olarak ödenecek dedi..Ama engelliler demedi engelliler ayrı 65 yaş ayrı dikkatini cekerim

O nezamdır Çumhur başkanı olmuş🤣🤣🤣güldürmeyin Beni..onlar seçim vaatleri Çuhmur başkanı ne demiş se siz onu dikkate alın..bana niye saldırıyorsun Anlamadım Devlet maaşları yatırdı da benmi engel oldum..uzatmak istemiyorum Hadi kolay gelsin

Arkadaslar kirici konusmayin konu aylik 3 ayliksa eger ben burayada yazdim 3 gun once vakifa sordum ve 65 yas aylik oldu engelliler olmadi dedi ama bu olmuyucak anlamina gelmiyor resmi aciklama lazim eger calismalari.bittiydi bayramdan once yatarmi diyede sordum onu bizde bilmiyoruz haberlerden takip edin aciklarsa yatsin die yatar su anda ne maaslarin aylik olucagi nede maas bayram oncesi bir aciklama yok bu kadar uzatmayin bekleyip gorucez

Karisik yazmisim :) yani aylik olmadi resmi bir aciklama yok vakiflarda 3 aylik devam.dio bayram onceside bir umut yatirilicak.aciklamasi bekleniyor bu kadar basit olmuyadabilir bekleyip gorelim

O zaman Türkiye Devlet ve yönetim engelli maaşları 3 aylık 90 gün çok ağır beklemek olmaz yanlış iyi yönetmiyor. Bu şikayet var. 3 aylık olmaz 1 aylık olur

Birdaha öbür seneler Cumhurbaşkanı seçimi oy vermecem oy yok.

şimdi eylül de normalde eylül ekim kasım üç aylık peşin almamız gerekirken sizin dediğiniz olursa sadece eylül maaşını almış olacağız ki bu çoğu kişi için kötü bir sürpiz olur çünkü ben 3 aylık peşin alacağız diye bir hesap yaptım

aylık olursa misal eylül de 3 aylık peşin alacağım miktar 2000 lira olacak iken bir anda 650 olmuş olacak
yani ben böyle hesaplamadığım için beni uçuruma itecek

o yüzden cimerden çoğu arkadaş aylık olarak olmasını istemediğimizi belirttik ama eylül de yada bayram öncesi alacağımız 3 aylık peşin paradan sonra duyuru yapılıp bundan sonra aylık olacak denilmesi şartı ile aylık olması maküldür diye beyanımızı ilettik

kendinize göre hesap yapmayı bırakın
çoğu kişi benim dediğim gibi 3 aylık maaşı peşin alacak diye hesap yaptı kitap yaptı
çalışmıyoruz bu paraya muhtacız ona göre bir hesap yapıyoruz

siz baba anne yakın parası yiyorsanız ve keyfiniz yerinizde ise bir şey diyemem tabi

Bırakın aylık ucaylik ordam kötü durumda devlet kötü durumda dua edelim de maasla i versinler dolar yüzünden maaşlar kesilecek bugün annemin maaşına baktım emekli maaşı hiç bir bayram katılım parası kesilmeZdi bu bayram kesmişler bu vaZiyet duzelmesse halimiz harap olacak

Engelli maaşı ile geçinilir mi bu ülkede. Sağlığı elverenler çalışsın benim gibi. Ben annemin engelli maaşı için takip ediyorum bu sayfayı. Velev ki annemin maaşı çekip bayramda harcayacağım size ne? Ama bu anne baba parası yiyorsunuz diye yorum yapma hakkı vermez size Skolyoz23

Son düzenleme:
Skolyoz23 sen nediyon kim anne para si yiyor şanslı kaldı kimsenin yorum yapıp yapmaması ortam kötü diyoruz biz annemizin babamızın parasını hiç yemedim hiç de tatil yapmadık bu devleti sırtında da hiç para kazanmadik 23 yıl diyalize girip 15 yıl 3600 emekli olup çalışıp da anlimizin akıyla helal parayla emekli olduktan abutik

Bu maaşlarda gelir gider az bi gün kaldi zaten eylul maaşlarina siz bakin 3 aylik lar aylik almayalim siz buna dua edin verirler ellimize 3 5 kurus aylik o zaman yazarsin cayir cayir mesajlar buraya az aldik diye adamlar aylik verseler hakli cunki bi cocugunuz ayakladiniz aylik olsun diye neyse bayramda mi veriyorlar eyluldemi alcaz siz dua edin bu 3 ayligi kurtarmaya sonra aylik versinler aralikta hadi eywallah

önder yıldırım bizim maaşlar 1 de verilicek peki kesin

engelli soner kardeşim 3 aydan birikmiş maşşlar ne olacak toplam mi alagiz

1 eylülde toplu para mi alagiz peki

Arkadaşlar,

Muhabbetiniz daim olsun, eyvallah da, ancak şirazesinden de çıkarmasak? 46 sayfa muhabbetin içinde kayboldu millet.

Daha hiç bir acıklama yok ki boyna alıp satıyorsunuzki

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt