Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları Eylül'den itibaren 3 aylık olarak değil, aylık olarak ödenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sadece resmi açıklama yapacaklar eli kulağında eğer devlet 1000 tl bayram ikramiyesi veriyorsa engellileri madur etmez bence

Öznur Çalık, ak parti malatya millet vekili aynı zamanda ak partinin sosyal politikalar başkanı ve ak parti genel başkan yardımcısı.

Engelli maaşlarının eylülden itibaren aylık olarak ödeneceğini söyleyen bu kadındır. Videoları var. Önceki sayfa da paylaştım.

Herkes iki dakikasını ayırıp bu konu hakkında mesaj atsın.

Facebook Hesabı: https://www.facebook.com/oznurcalik44/

Twitter hesabı: https://twitter.com/oznurcalik

Ekonomik kriz içerisindeyiz dolar oldu beş lira euro oldu 6 lira hazinede kaynak yok ülkenin dış borcu bilmem kaç milyar dolar bayramda ödeme olmaz nereden bulacak devlet parayı zaten emeklilere ikramiye verilecek kara kara nasıl ödeyecekler diye düşünüyorlar. Dua edin de eylülde maaşlar kesilmesin hazinede para yok.

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ülkeler ekonomik krize girince bazen memura emekliye bile maaş ödeyemiyor. Bizim ülkede krize girerse akıllarına ilk gelen sosyal yardımları durdurmak olur.

Tmm da suriyelilere vermesin bir nolacak sosyal yardimi durdursa kac engelli zaten bitik bu sefer ölür insallah oyle olmaz guzel dusunelim guzel olsun

İnşallah böyle senaryolar ile karşı karşıya kalmayız hiçbir zaman. Ama gidişhat iyi değil. Bir ülkenin başkanı vatandaş tan destek isterse yastık altı dövizi bozdurun derse ekonomi sıkıntılı demektir.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yeni ekonomi modeline ilişkin çerçevenin yarın Bakan Berat Albayrak tarafından kamuoyu ile paylaşılacağını açıkladı.

Başkan Erdoğan'ın 'Acele uygulayalım' talimatıyla hayata geçirilen 'Sıfır Atık Projesi', Emine Erdoğan'ın himayesinde hızla yayılıyor. 2023'te tüm illerde uygulanması beklenen proje sayesinde 10 Milyar lira devletin kasasına girecek.

Kimse paniğe kapılmayın
Devlet güçlüdür

Telefon biz sana özel mesajla haber veririz daha sorma artık istersen 😂

bitmeyenumut Ne söyledik sanki sana mi soruyorum yada seninle mi konşuyorum hayirdir

Bakın artık herkes bir sabırlı olsun şuan bakanlığa çok sayıda istek ve msj gitmiş engelli maaşları bayramdan önce yatsın diye Zehra zümrüt bir kaç gün içinde açıklama yapacakmış haber sayfalara düşmüş mutlu haber yakındır az sabır

Aylik olurmu olmazmi bayramdan önce verilirmi bilemiyoruz zaten beklemekten baska yapcagmiz bisey yok ama dger bayramda herkese bisey yapip sadece engellilere yapilmamasi bile cok büyük ayipti hep diyorum bizlerde oy kullandik bunu bi hatrlasalar keske

dolar 6 lira bakalım bu durum engellileri de vuracak mı ? zaten kişisel engeller zorluyorken bir de ekonomik engel olursa ne yaparız bilmiyorum. Allah sonumuzu hayretsin..

Dolar 6.50 bayramdan önce maaş almayı bırakın bizim maaşları durdurmasa devlet aldığımıza sukredelim ülkenin durumu hiç iyiye gitmiyor Allah beterinden korusun inşallah..

Zorro kardeş neymiş yeni ekonomi modeli dinledim ama hikayeden maral okudu damat bey hiç birşey anlamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt