Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları Eylül'den itibaren 3 aylık olarak değil, aylık olarak ödenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
17 sinde e devlete görülsünde pazartesi çek kardeşim ne fark edio 2 ci konu bu yorumlar bazılarını neden rahatsız edio neden kısıtlama getirmeye çalışıyorlar onuda anlamış deyilim burada kimse iddaa edipte illaa bu olacak şu olacak diye vaadlerde bulunmuyor varsada
genelleme yapmaya hakkınız yok burda

herkes tahmin fikrini düşüncesini paylaşıp tartışa bilir abi işte bugün bu yasa çıktı çok güzel kardeşim oldu bitti bumu yani insanlar hiç mi sohbet etmiyecek hiç mi yorum yapmıyacak ne özelligi kaldı bu sayfanın istemiyorsan bakmıyacan takip etmiyecen ya resmi gazete yada bakanlıgın açıklamasını bekliyecen kardeşim

Engelli maaşı bayramdan önce yatacak mi yardımcı olur musunuz

Beklemeye devam edeceğiz ayın 15 sekadar cevap verdi verdı vermedim verilmez

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnş verirler maaşı ama umudum yok daha önce vermişler mi alan var cevâp verirseniz iyi olur

Son güne kadar yatan da oldu merak etmeyin bekleyelim bende merakta kaldım valla

Aslında bakan acıklamsı lazım engelliler bakanı yoktu dimi 😎

maaşlar bayramdan sonra :) 25 gün kaldı :) yatarsa zaten yatıyor ne bu harbi yorumlarınızla kendi kendinizi sıkıyosunuz. gerek yok.

konuya pek bakmadım eylülde 3 aylığımızı alacağız ekimde ayın kaçı alacağız aylığı

bundan haberiz var mi Arkadaşlar maaşlar 28 29 ağustosda hesaplara yatırılacak

tekpres olabilir ama belli olmaz inşllah maşşlar yatar

hayır ben aradım az önce 144 ü bize gelen bilgi yok dediler maaşlarınızı 3 aylık olarak almaya devam edecekmişiz ve bayramdan öncede ödeme olmayacak 5 eylülde başlayıp 9 eylülde sona erecek

adanalı01 peki kardeşim bizim maşşlari nasıl sorgulucaz

adanalı01 peki kardeşim bizim maşşlari nasıl sorgulucaz
Kardes dogru e devlette hazırdır yardimi tamam demek ama bir açıklama yapılacak bayram öncesi ödenecek sen rahat ol. Her bayram öncesi böyle oluyor dedim ya ben bayram öncesi hep aldim burda biri de dediya 8 senedir aliyorum hep bayram öncesi aldim dedi

Yeter ya milleti kandırmayın eylülde aylık yok bugün en son 65 yaş aylıkları konu alındı ve aylık 543 lira olarak zamlandı engelli maaşı ve ya aylık zam felan unutun bu eyülülde bişe yok ama 2019 da ne olur blemem

Kızdığım ve anlamadığım nokta şu 65 yaş aylıkları 2022 yasasına dahil değil mi eğer dahilse nasıl 2022 engelli maaşı ayrı tutuluyor 65 yaş aylığına farklı bize farklı muamele yapıuorlar

Arkadaşlar maaşlar 28 29 ağustosda hesaplara yatırılacak

Engelli aylıkları aylık olacak video burada

Cumhurbaşkanı ve bakanı engelli maaşları her ay ödenecek demiştiniz yalan söylediniz

Türkiye Devlet ve yönetim kötü yönetiyor.

Bu kötüdür

Türkiye Devlet iyi değil bu şikayet var.

Türkiye Ekonomi dolar yükseliş 1 dolar 5 tl çıkmış battı sonra 10 tl olacak batacak ekonomi krizde herşey pahalı pahalı tüm ürünleri ve faturaları dolar tl fiyatı çeviri olması gerekiyor yine devam.

hiç para yetmiyoruz.
https://youtu.be/lB7VaJP14VU

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

manofsteel7 kardesim aynisini yazip yazip durma o gecen senenin 28 29 agustos hesaplarda olan onemli olan bayramdan once yatmasi zaten yatmazsa 28 29 agustosla ne alakasi var eylulde dogum yilina gore 5i 6si 7 si aliriz

Bursaspor

Valla iyi 65 besler aldı başını gitti biz duman olmuşuk ne kayde allan var ne açıklama yapan var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt