Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları Eylül'den itibaren 3 aylık olarak değil, aylık olarak ödenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aylık olarak almak isteyen gitsin parayı 3 e bölsün her ay bir kısmını harcasın aynı hesap. Devlet resmen size 3 aylık paranızı peşin peşin veriyordum artık vermeyeceğim 3 taksitte ödeyeceğim diyor ve bunu olumlu bulanlar var. Enteresan!

Maaşları aylık yapmak devletin engelli vatandaşa '3x birim' olan borcunun '2x birim'ini 1+1 ay öteleyebilmek için uydurulmuş bir sistemdir.

Kalem hanım,benim 06 07 2018 de başvuru tarihim..e devlete,devam ediyor görünüyor su an....eylulde ilk maasi alacagim kismetse..ne verilecek bana ilk olarak..ve ziraate gitmem gerekiyor sanirim..ilkinde oyle imis...birde Eylül 8 i ctesi ne geliyor..ziraat cuma verirmi..kimlik ile gitmem yeterli olurmu.... teşekkürler şimdilik..

Son düzenleme:
Ödeme zamanın da ziyade miktarı önemli. şu anki maaş çok çok düşük.

Son düzenleme:
Kışın çok soğuk yaz gelsin dersiniz. Yaz gelir çok sıcak kış gelsin dersiniz. 2022 maaşı aylık olsun dersiniz. Bu seferde yok 3 aylık olarak kalsın dersiniz. Biz insanlar ne nankörüz

Edevlet den yazmıyor mu
Bak oradan

2022 engelli maaşı verirlerse cok İyİ su anakadar hiç bir fısıltı yok

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende aylık istemiyorum ne güzel 3 ayda bir toplu para alıyorduk şimdi toplu parayı artık rüyamızda görürüz

cimerden de açıklama gelmio 2 dir yazıyorum bayramdan önce 2022 maaşları ödenecek mi diye

karşılıgı halen yok heralde onlarda karmaşık bir durum içerisindeler ))

bro123
Bana cevap gelmişti yukarıda da yazdım. Şuan bayramda ödenmesi konusunda bir çalışma yokmuş. Ayın 13-14 ü nü beklemek lazım ödenme niyeti varsa o güne kadar bi açıklama olur olmassa artık erken ödeme durumu olmaz bence.

emekli maaşlar bayramdan önce mi yatacak sonrada bizim maşşlar mi yatacak yoksa bilginiz varmi

Arkadaşlar annem 3 aylığını en son mayısta aldı diğer 3 aylığını yarın alacak ama şöyle bir sorun var rapor temmuz 31 de bitti sizce aylığını alabilir mi

Zorro

Hoş buldum kardes sanada selam olsun gördün benim bir suçum yoktu ama neyse tekrar aranizdayim

ablam haşim bey diye burdaki siteden biri cuma günü 144 ü aramış 3 aylıkların aylık ödenmesi konusunda ordaki görevli bize bu konuda yazı gelmedi demiş acaba doğrumudur?

Öncelikle merabalar yeni uye oldum cok bilgim bu konuda lakin aylikmi 3 aylikmi olacagini bende bi bilgim yok bilgisi olan birileri buradan bilgi verirmisin

zorro kardeşim herkeseze bayramda mi alacak maaşlarini yoksa eylülde mi

Her bayram bukadar merak etmezdik ama bu en zoru oldu bence engelli parası

Daha emeklilerin bile ikramiyesi yatmadı engelliye sıra gelene kadar ohoo. Unutun erken maaşı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt