Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları Eylül'den itibaren 3 aylık olarak değil, aylık olarak ödenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ellini ayagin tutuyosa gircen bi işe özurlu kadrosundan bakcan dalgana her ay 2000 tl canliyi indircen cebine bakcan dalgana 3 ay beklede devlet para vercek o degilde o nasil bi parasa yarina cikmiyo yok abi ya yanlis olmasin simdi kendini iyi hisseden calisma durumu olanlar icin soyledim

Ben çalışıyorum zaten annem alıyor 2022 onun için takip ediyorum. Vekaleti bende ben çekiyorum parasını Ardahan75 anlayacağın anacığımın parası benim param 😂😂

Bunu burada böyle söylersen Keserler Maaşı benden söylemesi...Kesmek için bahane arıyorlar zaten

Sayın Arkadaşlar,
Keşke sizlerde devlet nezdinde bir gelişme olmadan buraya sohbet mahiyetinde dahi dilek temenni umut dahi olsa yazmsanızda bizede abonesi olduğumuz bu konu yüzünden üst üste bildirim geldiğinde acaba bir gelişme mi var diye umutlanîp foruma girdiğimizde sadece geyik muhabbetini okuyup ayalkırıklığına uğramasak......?
Lütfen bu konuyu Topiği SADECE DEVLET NEZDİNDE AÇIKLANACAK BİLGİLER haricinde meşgul etmeyin.Sayın Kalem gelişme olursa 2 elim kanda dahi olsa gelip paylaşırım tarzı defalarca yazmışken,sanki gelişme olmuşta Kalem gelmemiş gibi nezaman gelecek demenizde saçma yine aynı sorular ve geyik muhabbeti ile abonesi olduğumuz konudan gelen bildirimlerle bizleri rahatsız ediyorsunuz ve/veya boşa heyecanlanmamıza sebep oluyorsunuz.
DEVLET NEZDİNDE BİR AÇIKLAMA OLMADAN , KALEM HANIM VEYA BİR BAŞKA DOSTUMUZ DEVLET NEZDİNDE NET AÇIKLAMAYI PAYLAŞMADAN KESİNLİKLE BU KONU/TOPİĞE YORUM YAZMAYIN.
Saygılarımla.

Hiç birşey yapamazlar maaş alma kriterlerini sağladıktan sonra kişi parasını nasıl kullanıyor kimene... OğuzHan55

Skolyoz23

Millet aylık olsun diye çok talep ediyorlardı önceden. Ama şuna eminim ki milletin çoğunluğu 3 aylığın bir sonraki aylarının peşin olarak alındığını bilmiyordu bu yüzden bu istendi. Şimdi de bunu duyunca aynı dursun deniyor.

Ömer.hattap aynen ben o yüzden istemiyorum misal eylül de eylül ekim kasım maaşını önceden almış olacağız ama şimdi böyle olursa sadece eylül maaşını tek almış olacağız

bu işime yaramıyor benim

benim diyorum çünkü başkalarının işine yarıyorsa saygı duyarız yapacak bir şey yok

hayırlısı bari şu eylül de 3 aylık peşin alalım sonra aylık olsun
plan program yaptık
eylül de tek maaş alırsak yandık valla

Hiç mi başka işiniz yok sizin..........
Koskoca forumda geyik yapacak konu mu yok?
Moderatörler neden müdahale edemiyor ?
Lütfen bu topiği gereksiz yere meşgul edip gereksiz yere bildirim almamıza sebep olmayın.....

Baba millet muhabbet ediyor fikrini söylüyor ne güzel ben yazmasam da okuyorum gayette memnunum ne var bunda yazılsın diye konu açılmış millete yazı yazdirmiyorsunuz ya hayırdır site senin filanda bizim haberimiz mi yok kasma bu kadar ya rahat ol bırak yazsın millet nolacak yani

BABA.

Özgür bir platformdayız. Herkes istediğini, insan haklarına saygılı olduğu sürece yazabilir.

HOZGUL
bu topik muhabbet geyik topiği mi.....
Sohbet için bir konu başlığı açın canı sıkılanlar yapacak hiçbiz• işi olmayanlar orada muhabbet etsin.
Bide modetòr olacaksın.
Forum nedir ? İlgili alanlardaki paylaşımlar sadece o konu ile alakalı ise lütfen bu boş beleş muhabbetler dolayisiyla bildirim gelmesin bize.
Bir umid ile yeni gelişme var mı diye bekliyoruz. Sacma sapan yazıları okuyoruz.
Siz hala durumu idrak edemediyseniz çok yazık...

Son düzenleme:
BABA.

Bu bir kültür meselesi. Zaman içinde öğrenilebilen bir durum. Yasaklayalım mı mesela? Atalım mı? Keselim mi? Örneğin sizin gibi düşünmüyor ve sizin gibi yazmıyor diye dışlayalım mı? Alay edip dalga mı geçelim? Bak, yukarıda üç satır mesaj yazmışsın, anlamak için gayret etmem gerekiyor. Çünkü Türkçe yazamıyorsun, bütün kuralları alt-üst ediyorsun. Şimdi bunu yapamıyorsun diye seni hakir mi görelim? Dışlayalım mı? O yüzden sakin olalım, sakin kalalım.

Eğer yazılarımı idrak edemeyecek kapasitedeyseniz bu sadece sizin sorununuz HOZGUL...
Gayet düzgün anlaşılır cümleler kurduğuma eminim.
Forumların belirli kuralları vardır Onu öğretmek bana düşmez lâkin tüm sayfalara bakarsanız aynı sıkıntıdan muzdarip bir tek ben değilim.
Son yorumunuzda şahsma kasıtlı göndermeler olsa da takmayaak kadar olgun bir insanım.
Koskoca forumda sohbet edilecek konu mu yok !
Dısarıdan takip eden biri olarak sayfalarca saçma sapan konunun gidişatı ile alakasız onlarca yorum a tepki vermek sebebiyetiyle üye oldum.
Kimse DEVLET NEZDİNDE NET AÇIKLAMA harici yorum yaptı diye asılıp kesilmez amma velakin forum moderatòrleri uyarır sohbet alanları açılır oradan muhabbet edilir boş yere DEVLET NEZDINDE AÇIKLAMA yapılmadığı halde hergün AYLIK OLACAK MI ? EYLÜLDEMİ BAYRAMDAN SONRAMI ? BİZE ZAM VAR MI ? TOPLU MU ALACAĞIZ 3 E Mİ BÖLÜNECEK diye onlarca onlarca hergün aynı terane yazılar yüzünden bildirim almayız.

Relax hersey guzel olacak bir birinizi uzmeye deymez aylikta gelir gider 3 aylikta gerek yok tartismaya he yalan degil simdi milet cayir cayir msj atiyodu aylik olsun diye ee bu sefer kafasinda baska turlu kuruyodu simdide 3 aylik olsun diyorlar ben burada sunu anladim eylulde 3ylik versin diyorlar aralik itibariyle aylik olsun istiyorlar ben olay cozdum eylul ekim kasim parasini pesin istiyorlar aralikta aylik olsun diyorlar butun mesele bu ins oyle olur yine son sözu melek abla soyleyecek beklicez

Sırf bu başlığa muhalif olmak için üye olmuş siteye itiraf etti 😂😂

Aynn site 10 numara 5 yildiz rahatsiz olan varsa yoruma katilmicak he bildirim almak istemiyorlarsa bildirimleri kapatcak napalim birileri yaziyo yazmami diyelim insanlar yazdikca e haliyle bizde bisiler yaziyoz napalim şikayet etcek halimiz yokya admini var bilmem neyi var bi rahatsiz edici kelime bulursa gerekeni yapiyorlar zaten dogrumu rahatina bak sen

Arkadaşlar size ufacık bir tüyo hergün resmi gazetenin web sitesinden resmi gazete ilanlarını inceleyin. Yönetmelik değişirse zaten orada yayınlanır. www.resmigazete.gov.tr

Valla kardrs aynn baliyom da suan gundemde askerlik muhhabeti geciyo ne bileyim

Bu muhhabet ne zaman kapalir biyonmu taki kalem able gelene kadar cunki son noktayi o koycak yada admin felan sayfayi kaldircak yada yorumu kapatcak

Valla kardes suan hic bir sey beli degil kalem ablada tatile gitti ne zaman gelecegi belli degil sayfa şişti artik ama beklemeden baska care yok ara sira kalem abla sizi bilgilendirme msj attiyo sadece bekliyin diyo bu iş olursa yani aylik bize bilgilendircek oyle soyledi suan o da takip ediyo sayfayi yazilarini zaten göruyo beklicez bak eylulde ya aylik alcaz yada 3 aylik ucari kacari yok bunun sadece beklicez yetişirse eylule aylik he olmadi eylul ekim kasim parasini alcaz aralikta 1 aylik aliriz kalem abla oyle soyledi suan bisi yok kalem ablayi bekliyoz cunki 30 sayfa oldu suan

Benim abim bak eylulde aylik olursa maaşini 3 böl kac para diyelim 1950 misal aylik ne oluyo 650 tabi yuzde 70 ustuyuse gerisini bilmem ben ama suan hic bisi netlik kazanmadi

Bu 1000 tl neyin nesi

Valla biladerim suan hic bisi beli degil dedim ya sen bosver vakfi balanligi soylenti bunlar lakin eylulde aylik olursa daha resmi gazetede yaninlacak bilmem neler olcak sana kim bilgiyi vercek biliyomusun tek garanti insan kalem abla gerisini salla gitsin

Valla desdekleyimde neyi desleklicem ya kardesim 65 ayligi her ay oldu ee bu seferde englliler ayakladi burda aylik aylik diye e bu seferde ayligi kabul etmiyo milet 3 aylik olsun diye inanki benim aklim almiyo bu durumu eger onaylanirsa resmi gazetede yayinlarisa aylik oldu diye o zaman netlik kazncak sen dilkcede versen bilmem ne yapsak eger gundemde var ise boyle birsey yaparlar aylikmi 3 aylikmi ya benim dusucem ne biliyomusun eylulde eylul ekim kasim parasini vercekler aralikta ise 1 aylik ben oyle tahmin ediyom ama dedigim gibi suan hic bisi beli degil kalem ablayi bekliyoz he birde 1000 tl bayarm parasi yazmisin sanirim yok abi verc3kleeini hic sanm8yorum dedigim gibi eylulde ya aylik yada 3 aylik

öncelikle sayfaya ilk defa yorum yapıyorum üye olmamın sebebi konu başlıgı

2022 aylıkları Eylül'den itibaren 3 aylık olarak değil, aylık olarak ödenecektir. olmasıdır

bazı arkadaşlar milletin fikrine ve görüşüne saygı duymayıp kısıtlama getirmeye çalışıyorlar

neymiş rahatsız oluyoruz emin olunki forma üye olmamış binlerce engelli ve engelli yakını konuyu memnuniyetle

takip ediyor heycanla bekliyorlardır tabiki yorumlar 30 40 50 li sayfaları dolduracak boş beleş veya dolu güzel

ortada bir rahatsızlık varsa ozaman ya resmi gazeteyi yada bir bakanın açıklama yapmasını bekliyeceksin

kalem hanım konu başlıgını eylülden itibaren 2022 maaşları ayda bir verilecek diye açmış bu konuda gerekli

duyumların açıklamasını yapmıştır herkes fikrini düşüncesini sunar bizlerde saygı duymak düşer

Valla arkadaslar 3 aylik diye yazdiniz bu seferde aylik olsun diyorsunuz artik bi karar alin bu konuda devlet baba me derse o gerisi hikaye derim devlet bu aylikta verir 3 aylikta ben sunu anladimki arkadaslar eylulde 3 aylik versinler aralikta aylik istiyor suan yazdiginiz yorumlar onu gösteriyo tabi bunu kim istemez ki 400 500 alacagina 3 ayligini tamemmen alsak daha iyi olur bende istiyorum 3 aylik versinler sonra aylik versinler cok iyi olur yokss 400 500 bizim isimizi görmez

arkadaşlar,
önce bir özet geçeyim.
aile bakanlığı yönetmelik değişikliği için yönetmelik hazırlamış ve maliyeye göndermişti. temmuz ayı içinde de yeni yönetmelik yayınlanacaktı. bu gelişme üzerine ilk sayfada size gerekli açıklamaları da yapmıştım.
lakin aile bakanlığı ile çalışma bakanlığı birleştirildi ve aile bakanlığı ile çalışma bakanlığı kaldırıldı.
aile bakanlığı, çalışma, sosyal yardımlar ve aile bakanlığı oldu ve yeni bakan atandı. kurumda yapılanmalar da devam ediyor halen.

böylelikle 2022 aylıklarının ne zaman ayda bir ödeneceği ile ilgili net bir bilgi verebilmem imkansız.

bugün itibariyle yeni bir uygulama başlamış değil, ne zaman da başlayacağı belli değil.
yürürlükte olan yönetmeliğin ilgili hükümlerine göre 2022 aylıkları 3 ayda bir ödenir. bu konuda henüz bir değişiklik yapılmış değil. yapıldığı takdirde sizi bilgilendireceğimi zaten defalarca söylemiştim, yine söylüyorum.

şimdi maddeler halinde yazayım:

1) 2022 aylıkları 3 ayda bir ödenir. ayda bir ödenmesi ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. uygulama değişikliği olduğu takdirde bakanlık açıklama yapacaktır.

2) 2022 aylıklarının ayda bir ödenmesi için yönetmelik değişikliği gerekmektedir. yeni yönetmelik ne zaman yayınlanır belli değil. bu ayda da mümkün sonraki aylarda da mümkün. yönetmelik yayınlanır yayınlanmaz gerekli açıklamaları buradan yaparım.

3) 2022 aylıkları ayda bir ödenmeye başladığı takdirde sadece 65 aylıkları değil tüm 2022 aylıkları ayda bir ödenmeye başlar.

4) değişiklik eger eylüle yetişmezse eylül'de 3 aylık (eylül,ekim,kasım) alırsınız.
5) 1.1.2019 tarihinden önce zam yok.

özetle,yeni yönetmeliğin yayınlanmasını beklemekten başka çare yok. bekleyeceğiz.

bugün itibariyle mevzuat değişikliği yapılmamıştır. mevzuat gereğince 2022 aylıkları 3 ayda bir ödenir. bu uygulama aynen devam etmektedir. bu konuda değişiklik olduğu takdirde hemen gelip sizleri bilgilendireceğim.

kendinize iyi bakın, birbirinizi üzmeyin. biraz sabır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt