Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları Eylül'den itibaren 3 aylık olarak değil, aylık olarak ödenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BABA ben geçen gün bu konuya benzer bir konu açtım topa tutlular. Sanada geçmiş olsun şimdiden.

Baba rumuzlu arkadasa katiliyorum yazisinin altina imza atiyorum. Gercekten elde hicbir resmi bilgi olmadigi halde 400 mesaj olmus hayali ihracat....

bizler beyinsiz kafadan özürlü değiliz bedensel engelliyiz.

gerizekâlı gibi üst üste aynı şeylerin hemde aynı gün soruluyor olması beni çok sarstı.

Konu ile pek alakalı değil ancak başka bir engellilik halini hakaret saikiyle kullanmasanız! Sizler bilinçli insanlarsınız...

Sayın Hakan,
Birinin dostlarımızın bilinçsizce ard arda yorumlarına sert bir şekilde dur demesi gerekiyor.
Zira konunun tüm sayfaları devamında tüm yorumları okuduğumda sadece birbirinin tekrarı mesajlar sorular sebebiyle böyle bir uyarı gayri ihtiyari durumu doğurdu.
Ben sizlerle aynı kaderi paylaşırken bukadar saçmalayan dostlarıma tahammül edemedim engelsiz bireyler foruma göz attığındaki verecekleri tepkiden doğacak acziyetinizi hiç dúşündünüzmü.
Amacım hakaret yada aşağılamak değil fakat dost uyarır düşman izler misali benimkisi.
Saygılarımla. ...

Bencede insanlar birazcık Allah'ın herkese tüm insanlars verdiği beyinl kullansınlar...

Slm herkese kalem hanimin ne zaman geleceğini bilen varmi

Öncelikle herkeze gecmis olsun diliyorum arkadaslar devamli burada ayni konular oluyo 2022 maaşlari aylikmi olcak yoksa 3 aylik almaya devami edilecek şimdi diyelim aylik oldu eylul de aldigimiz 3 ayligi 3 mi bölunecek bazi arkadaslar soyluki 3 aylik alcaz bazilari diyorki a ylik alcaz simdi diyelimki eylulde 3 aylik aldik eylul ekim kasim 3 aylik aldik araliktami aylik almaya baslicaz yoksa eylul ayimi aylik almaya baslicaz bilgilerdinizseniz sevinirim iyi gunler

Ardahan75

Evet eylülde 3 aylık verilirse o eylül ekim kasım aylıkları olduğu için daha sonra aylığa dönerse aralıkta herhangi bir zam olmassa şuan ki maaş 3 e bölünecek ve o şekilde aylık miktar verilecek her ay.

arkadaşlar,

halen memleketimde (Osmaniye) tatildeyim. her gün, Resmi gazete başta olmak üzere her yeri tarıyorum. resmi bir değişiklik halen yok.
cep telefonumdan burayı da takip ediyor ve tüm mesajlarınızı okuyorum. lakin telefondan mesaj yazmakta zorlandığım için cevap yazamıyorum.
kaldı ki cevap yazsam bile bir şey değişmeyecek. açıklama yaptığım halde defalarca aynı soruyu soruyorsunuz.

bundan önce yazdıklarımdan farklı bir gelişme yok. gelişme olursa size anında duyuru yapacağımı söyledim kaç kez.
bu konuyu unutmuş değilim, duyarsız hiç değilim. gelişmleri en az sizin kadar yakından takip ediyorum.

bakanlık değiştiği için tekrardan bakanlıktan bilgi almaya çalışacağım. daha önceki bakan basın müşavirinden aldığım bilgilerde gelişme olup olmadığını herhalde ben de merak ediyorum.

lütfen biraz sabır. gelişme olduğu takdirde işimi gücümü bırakıp koşa koşa gelip buraya yazacağımı ve sizleri bilgilendireceğimi bilin.

özetlemek gerekirse, bugün itibariyle henüz hiçbir gelişme yok. bir gelişme olduğu takdirde de sizi hemen bilgilendireceğim.

BABA.

Bu forumda zihinsel engellide pek çok insan var ve bunlardan biride benim beyinsiz kafan özürlü gibi kelimeler kullanman hiç hoş değil evet doğru soyluyorsun cok kisi hep ayni sorular burda yalnis var ama kiminin ayagi yok kiminin eli yok o engellide zihinsel engelli olanda beyinsiz kafadan özurlu degil bence esas ozurlu sadece kendi engellini engel sayandir umarim yaptiginizin yanlis oldugunu anlarsiniz konu dogru ama hitap yanlis

T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’ ne 25.07.2018 tarihinde yapmış olduğunuz 1801298287 sayılı başvurunuz 30.07.2018 tarihinde ENGELLİ VE YAŞLI YARDIMLARI DAİRE BAŞKANLIĞI tarafından cevaplanmıştır:

Sayın. Savaş .....

Genel Müdürlüğümüze intikal ettirilen başvurunuz incelenmiştir.

65 Yaşını Doldurmuş Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz Türk Vatandaşları ile Engelli ve Muhtaç Türk Vatandaşlarına Aylık Bağlanması Hakkında Yönetmeliğin 9 uncu maddesinin üçüncü fıkrası uyarınca, engelli ve yaşlı aylıkları üçer aylık dönemler halinde Mart, Haziran, Eylül ve Aralık aylarında ödenmektedir.

Söz konusu talebiniz ile ilgili olarak Bakanlığımızca çeşitli çalışmalar yürütülmekte olup mevzuat çalışmalarının tamamlanmasını müteakip kamuoyu bilgilendirilecektir.

2022 sayılı Kanun kapsamındaki yaşlı ve engelli aylıklarına ilişkin artışlar, 2022 sayılı Kanun, Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ve memur aylık katsayısına göre belirlenmektedir. Söz konusu aylıklara ilişkin artışlar bütçe olanakları da dikkate alınarak kanunla belirlenmekte olup, talebiniz ileride yapılacak mevzuat çalışmalarında değerlendirilmek üzere notlarımızın arasına alınmıştır.

Bilgilerinizi rica ederim.

Cimerden gelen cvp

Bir şey anladın mı
Yaşlılık aylığı Zaten her ay değil mi
Reis açıkladı
Tabii zamlı olur

Anlaşılmayacak bişe yok 65 yaşlı maaşıda 2022 maaşıda üçer aylık ödenecekmiş arkadaşlar

ben bugün sosyal yrdlaşma müdürüyle görüştüm 3 aylık ödenecek dedi

144 aradım 3aylık ödenecek dedi

Arkadaşlar 5 veya 6 gün dişinizi sıkın belki bir açıklama gelir kalem hanımdan bizlere belki resmi gazetede yayınlanır

arkadaşlar, insanlar bu tür başlıklar altında bilgiye erişmeye çalışıyor. özel muhabbetlerinizi özel mesaj kullanarak veya ilgili sohbet konuları altında yapmanız daha uygun olmaz mı? burada 26 sayfa birikmiş, toplasan içinden bir kaç sayfa bilgi çıkar. bu başlığa gelip naber kanki vb. konuyla alakasız yorum yazmanız, konuyu şişiriyor. üstelik konuyu takip eden üyelere, bu konuya mesaj yazıldı diye gereksiz bildirim gidiyor. lütfen bu konuda duyarlı olalım.

Çünkü bu başlıkta kesin bilgi yok kalem hanım kesin bilgi açıklandığı zaman buraya aktaracağım diyor ama buna rağmen aynı soruyu defalarca soran insanların birikimidir 26 sayfa. Bizde sıkıldık artık.

Aynn son noktayi yine kalem abla koyacak gerisi boş😊

Bugün burada yorum yapan niye yok diyordum 😀
Telefonun markasını söyle arkadaş
20 gün var daha bayrama

Kalem sımdı melek hanım sızde sızım gıbı burda uyesınız burda herkes bı yazılar acıklamalar yapıyor ama yaptıkları acıklamaların dogruluıgunu teyıt eden bır makam yok yanı

ben bu bıllgıyı vakıftan aldım yada aıle ve sosyal polıtıkalar bakanlıgından aldım yada her neden aldı ıse artık onun ıcın ınanmak güç oluyo ben kaymakamlık takıparayı alıcamız vakıfa sordum engellıler sayfasında 2022 parasını aylık olarak alıcakmısk dedım dogrumu deıkı ordakı memur öyle bısey yok suan ıcın öyle bısey olsa bıze bıldırge gelırdı dedı

yanı suan öyle bısey yokmus yanı 3 aylık tabı ben ılkkez alıcam bıde ben bısey dorucam burda 2022 parasını bayramdan önce alıcamızı söyleyenler var dogrumuj acaba

Herkes umut etmesin aylik olmucak maaşlar olsa bugune kadar soylerlerdi zaten eylulu bekleyin bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt