Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları Eylül'den itibaren 3 aylık olarak değil, aylık olarak ödenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı aksamlar arkadaslar burada her hangi bi yetkili yokmu bunca insan yazip ciziyo burada maaşlar aylikmi olcak yoksa 3 aylikmi diye nedir bu işin aslı astari o degilde insanlar farkli farkli yaziyorlar bu seferde insanin akli karisiyo

inşallah bu aylığa ihtiyac duymayacağım amin amin amin

Kalem ablanin ne zaman geleceginden haberi olan biri varmi

arkdaşlar bana bir açiklamasi yaparmisiniz e devletten nezman görüncek

Bazen oyle erken gözukuyo ama fark etmiyo günun gelmeden alamazsin

Valla sende biliyosun kac gundur aylikmi olcak yoksa 3 aylik almaya devami etcez diye burada konusmalar var inanki bende anlayamadim raporun yuzde 40la 69 arsisa 1370 gibi biliyorum yuzde 70nin ustuyse 2055 tl alirsin

Sadece o dedigin maaş sorgulamasi e devletten baka biliyon başka bir yerde yok suan sorgulama dedigim gibi sana eylul 3 veya 4 gibi e devleten bakarsin cogunlukla oyleden sonra e devlette yansiyo

sorgulama yapmak için napaz peki e devlet üzerinden

E devltten buraya gireceksin Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı

bir iş kısmet oldu galiba (inşallah hayırlısıyla başlarım ve uzun süre sürdürürüm) ..

Haziran maaşini almissin zaten yardim durumun devam ediyo dedigim gibi eylul 3 veya 4 de oylennden sonra ara ara bak e devlete tm

Kurban bayramında n önce verirlerse eylül de degil 16 ağustosta e devlette gorukur

İnslh dedigin gibi olsun da yanlis olmasin herkes bisi soyluyo aslı astari olmayan seyler arkadaslarn cogu bakan yakini oluyo burda herkez bakandan cvp bekliyo burada suan kimsenin bildigi bişi yok tek şu var melek abla garanti az sabir diyor

Merabalar arkadaslar kalem ablanin ne zaman geleceğinden haberi olan varmi 2022 ayliklari aylikmi alcaz yoksa 3 aylikmi alcaz eylul ayinda ama kulaktan duyma şeyleri yazmayalim net bilgisi olan biri varsa paylasirsan sevinirim oyi gunler dilerim

Arkadaslar babam ve benim rapor oranlarimiz 70 üzeri evde 6 kisiyiz 1 kişi sigortali birde 2022 maaşlari gelire dahil ediliyormu maaşlarimiz kesilirmi yardimci olurmusunuz tsk

2022 yi Zaten onlar veriyor
Gelire eklenmez de
Kesilmez de
adanalı01 neden yasaklandı
Hep Afyonlunun yüzünden

engellilerin kişisel geliri dikkate alınmalı diğer türlü çok saçma!!

Şu konu çok doğru. Bu konuda ses getirecek bir şey yapılmalı ve sadece engelli bireyin gelirine bakılmalı. Başkasının gelirine bakmak engelli bireyin başka birisine muhtaç edilmesi demek oluyor.

Herkese merhaba,

Sevgili dostlar bir süredir forumu takip ediyorum. Bugün üye olmamın tek sebebi ise size devlet nezdinde bir açıklama gelmediği halde sayın Kalem gerekli düzenleme olduğunda derhal buradan paylaşacağını defalarca yazdığı halde üst üste aynı şeyleri soruyor ve yazıyor olduğunuz içindir.

Bende engelliyim ancak sizlerle aynı safta olduğum için utanıyorum Yüzde 90 görme engelliyim fakat engelli olduğumu kimse bilmez sakladigim icin degil normal insanlar gibi yasamayi ogrendigim icin.Oturmamizla kalkmamizla kisisel ve karakter olarak kendimizi gelistirmemizle alakalidir bu. INsanlar bize bakinca acımaşınlar tam tersine örnek alsinlar diye bu haldeyim.

Arkadaşlar bizler beyinsiz kafadan özürlü değiliz bedensel engelliyiz. Kimimiz ayağından kimimiz kolundan elinden gözünden kulağından dilinden vesaire ama gerizekâlı gibi üst üste aynı şeylerin hemde aynı gün soruluyor olması beni çok sarstı. Bizlerin bazı uzulları eksik yada yetersiz ama bu forumu okuyan engelsiz birinin gözünde maalesef acınası haldeyiz. Umarım yazımı anlamışsınızdır. Saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt