Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları Eylül'den itibaren 3 aylık olarak değil, aylık olarak ödenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çetin yılmaz

Evet kardeş memurunda dediği gibi şuan düzenleme olmadığı için 3 aylık. Ancak eylül maaşlarının gününe kadar düzenleme yetişirse aylıl olarak verilir. Sorun burada işte kimse sabredip beklemiyor. Sabretsek görecez durumu.

Eywl bekleyelim kalem hanimi o soyler zaten oldu olmadi diye

Valla kardes ben 4 yildir aliyorum maaş hic bayramada maaş almadim vermiyorlarda gunun g3lmeden 1 kurus alamasin milet konusuyo burda sen yine eylul lu bekle derim

Sayın Arkadaşlar,
Keşke sizlerde devlet nezdinde bir gelişme olmadan buraya sohbet mahiyetinde dahi dilek temenni umut dahi olsa yazmsanızda bizede abonesi olduğumuz bu konu yüzünden üst üste bildirim geldiğinde acaba bir gelişme mi var diye umutlanîp foruma girdiğimizde sadece geyik muhabbetini okuyup ayalkırıklığına uğramasak......?
Lütfen bu konuyu Topiği SADECE DEVLET NEZDİNDE AÇIKLANACAK BİLGİLER haricinde meşgul etmeyin.
Saygılarımla.

Normal de yazmicaktim lakin herkes diyor maaşlar aylik olcak diye birde ben aradim 144 kafanda kalmasin diye kesinklle öyle birsey yok memur diyorki gunde senin gibi 50 kişi yok ne aylik olcak nede öyle bi calisma var 3 aylik olcak sordum da rahatladim

Bagli bulundugum kaymakamligi aradim evet oyle bisey geldi bize ama eylulde netlik kazancak dedi kalem ablannda dedgi gibi ondan gelcek haberleri bekleyelim kadin binkez aciklama yapti bizlere

Slm abla yaz gayrı kesinleştımı özürlü maaşi ları eylülden itibaren aylık olarak verılcekmi

Kardesim bu nedir ya biri kalkiyo baknliktan haber bekliyom biri kalkmis diyo kaymakliktan bilgi haber aldim yeter kardesm pisikolojimi bozdunuz artik

Ardahan75

Sende 144 aradım şöyle dediler diye yazdın yukarıda. Herkez birbirine tepki göstereceğine kendini frenleyip sabretse sorun olmaz işte.

Aynen öyle boş boş konuşma yapılıyor insanlar gercek sanıyor

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sıkınti yok herkes kafasina göre yor yapiyo şu kalem abla gelsede burdakiler bi oh dese artik aylik verse ne olur 3 aylik verse ne yazar bi hayiri görmedik

Su bir de buradan sesleniyorum su aylık yazısını kaldırırlar sa sevinirim ta ki aylık kesınlessın oyle koysunlar

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aman boş koy gitsin hersey oluruna varir benden bu kadar

Sayın Arkadaşlar,

Keşke sizlerde devlet nezdinde bir gelişme olmadan buraya sohbet mahiyetinde dahi dilek temenni umut dahi olsa yazmsanızda bizede abonesi olduğumuz bu konu yüzünden üst üste bildirim geldiğinde acaba bir gelişme mi var diye umutlanîp foruma girdiğimizde sadece geyik muhabbetini okuyup ayalkırıklığına uğramasak......?

Lütfen bu konuyu Topiği SADECE DEVLET NEZDİNDE AÇIKLANACAK BİLGİLER haricinde meşgul etmeyin.Sayın Kalem gelişme olursa 2 elim kanda dahi olsa gelip paylaşırım tarzı defalarca yazmışken,sanki gelişme olmuşta Kalem gelmemiş gibi nezaman gelecek demenizde saçma yine aynı sorular ve geyik muhabbeti ile abonesi olduğumuz konudan gelen bildirimlerle bizleri rahatsız ediyorsunuz ve/veya boşa heyecanlanmamıza sebep oluyorsunuz.

DEVLET NEZDİNDE BİR AÇIKLAMA OLMADAN , KALEM HANIM VEYA BİR BAŞKA DOSTUMUZ DEVLET NEZDİNDE NET AÇIKLAMAYI PAYLAŞMADAN KESİNLİKLE BU KONU/TOPİĞE YORUM YAZMAYIN.
Saygılarımla.

telefon12 kardesim her gun ayni soruyu soruyosun yeter bizde bildirim olunca gelismemi var diye bakiyoruz arkadaslar biraz sabredin gelisme olursa zaten burdan duyulur her gun her gun ayni yazilari okuyoruz hergun ayni sorular tamam herkesin bekledigi ihtiyaci oldugu bir konu ama birbirimizi bunaltiyoruz bu sekilde olunca birab bekleyelim gelisme oldugunda arkadaslar yazar hergun ayni sorulari sormayin lutfen

arkadaşlar belki verilebilir umuduyla girioz karamsarlık aşılayan arkadaşlar hayata olumsuz bakmayın yaradanın kitabında bile yazar ol der olur ben 11 yıldır alıyorum maaaşı 10-15 gğn önce cok verildi fakat verirlerse bayramdan önce 20 güne tekamül ediyor insalllah verirler burada ufak davalar için birbirimizi kırmaya değmez sizin dünyaya daha farklı bakmanız örnek olmanız lazım arkadaşlar temennim bayramdan önce son 3 aylık allah gönlünüze göre versin

Melek abla zannerdesem siteyi terk etti gidis o gidis😀

Arkadaşlar cumhur başkanı ne söyledi....üç aylıklar Eylül ayından itibaren Aylık olarak ödenecek..Ee daha ne uzatıyorsunuz Eylül ayından başlayarak aylık alacaksınız Konu kapanmıştır...

OğuzHan55
O Yaşlılık maaşı
neden engelli maaşı ile karıştırdın
Son sözü ben söyleyeyim
Bekleyen derviş muradına ermiş

3 ayda bir verilmesi daha iyi bu benim fikrim
kimisi aylık olsun daha iyi der saygımız sonsuz ama 3 aylık maaş güzel oluyor toptan para geçince bir şeyler yapabiliyorsun

eylül de 3 aylık alınır yine tahminim ondan sonra aylık olabilir ama şu anda kanun değişmediği için sorup durmamıza gerek yok aslında
gelişme olunca kalem ablamız yazar

Ardahan75 kadıncağız tatile gitti memleketine. İnsanların da bir özel hayatı var. Burada tüm konulara yardımcı oluyor diye 7 gün 24 saat burada hazır bekleyecek diye bir kaide yok. Abartmasanız mı acaba...

Aga sıkınti yok artik sayfa cacik oldu makara yapalim dedik

Aslında Olay çok basit engelli maaşını Aylık almak da 3 ayda almakta sizlerin Elinde ..3 ayda yatan Engelli aylığını 3 çe böl Aylık aylık Çek Al sana aylık..Aylık olsa bile 3 ayda daha iyi diyenlere Biriktir 3 ayda Al bu da sizin elinizde😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt