Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları Eylül'den itibaren 3 aylık olarak değil, aylık olarak ödenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayramdan önce alsanız ne olacak,sanki kurbanlık mı alacaksınız.
Bayramdan sonra ödensinsinki harçlıklarınız cebinizde kalsın ☺ çocuklara vermekten de kurtulursunuz

Merhaba
Ben 65 özürlüyüm
90 günde aylık olmaz çatlar ölü engelli
Engellilere neden yok
Engellilerin en çok ihtiyacın var onlar ne yapacak?
Bu ülkede engelli insanlar önemsenmiyor dışarda hayat çok pahalı verilen. Bu engelli maaşları neye göre hesaplanıyor çok. Az bir maaş. Türkiyede milyonlarca engelli var verdikleri. Oy sayısıyla parti kurulur barajlar asılır. Bizimde aydan. Aya maaş almak hakkımız engelli kardeşlerim hakkımızı arayalım. 3 Ay niye bekliyelim bizimde hakkımız aydan. Aya maaş almak
Bu şikayet var 3 ay olmaz 1 ay olur.
Ülkeler Devlet engelli maaşları 1 aylıktır. Ülkeler Devlet her aylık ödenerek çok iyi yönetiyor.
Türkiye Devlet neden iyi yönetmiyor?
Türkiye Devlet iyi değil
Türkiye Devlet engelli maaş 3 aylık 90 gün çok ağır beklemek dalga geçti.
Tüm Engellilerimiz milyonlarca hep faturalar para ödemek bu durumu zorunda kesildi. para hiç yetmiyoruz.
Bize tüm engellilerimiz yazıklar olsun.
3 aylık yine aynı devam...
sıkıntımız var. bravo bravo

Ülkeler Devlet Türkiye Devlet Avrupa birliği aynı olmalı Engelli Maaşları her aylık 1 aylık ödenmelidir!

Zorro

Kardeş mesele kurban almakla alakası yok. Belki bu aylıktan başka geliri olmayan insanlar var bunla ailesine bayramda ihtiyaçlarını alacaklar . Yani sonuçta ihtiyaçları olmassa niye bayramdan önce istesinler bunu da düşünmek gerek.

Arkadaşım bayram 21 Ağustosta 28-29 Ağustos ne alaka o dediğin geçen seneydi bide şöyle yetkili gibi net konuşmanız beni çok güldürüyor :)

Ömer.hattap evet doğru 15-16-17 ağustos verilirse iyi olur engelli aylığı 15-16-17 ağustosta

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugun kalem abla desdan gibi herseyi yazdi görmedinizmi ne aylik olacak nede bayramadan önce verilecek maaşlar şuan hic bir sey beli degil ya nerden bilgi aliyorsaniz burda paylasin tum arkadaslar bilgi sahibi olsun tayip 65 yasli ayliklarini her ay verilcek diyor tarihine bakmadan burda paylasan arkadaslar var uzun lafin kisasi kalem ablanin yazdigindan sunu anladim eylulle zor yetisir anca olursa aylik aralikta olur gerisi yalan hani o degilde nerden aliyonuz bu bilgileri burda paylasin arkadaslarda bilsin

Suan tek yapacagimiz sey beklemek

Nerden aldin bu bilgiyi ee sabah kalem abla boyle bisi yok suan

Eywlda aylikmi alcaz diyo simdi

Kalem abla ne dedi sabah daha bisi beli degil he oyle bisi olsa kalem abla buraya yazardi

Daha görusulecek bakan soylucek resmi gazete yayinlancak sen kalkmis burda aylik oldu diyoz

Ardahan
Senin hiç mi yapacak başka işin yok her yazıya atlıyorsun kapı gelini gibi. Sitede olup olmayacağımı sana soracak değilim evvela haddini bileceksin.

Buraya üye olma sebebim yerli yersiz hergün aynı şeyi yazanları uyarmak biraz kendilerini geliştirmeleri için önerilerde bulunmaktı keza bikaçgün evvelinde üye olduğumdada belirtmiştim. Ama nafile Evde oturmaktan okadar psikolojiniz bozulmuş ki ne yazdıgınızın nede dışarıdan ENGELSİZ insanlrın nezdinde nekadar aciz göründüğünüzün farkında bile değilsiniz.

Bugüne kadar efendiliğim dolayısıyla saygıda kusur etmesemde engelli bir birey olarak beni bile tahammül sınırlarının dışına çıkardınız.

Bir ağabeyiniz olarak forumdan ayrılmadan son bir nasihat vermek isterim.

KENDİNİZİ GELİŞTİRİN YETİŞTİRİN. SİZE BAKILDIĞINDA ACİZ OLARAK ACINASI HALDE DEĞİL KİŞİSEL GELİŞİMİNİZLE GIBTA EDİLESÎ FERDLER OLARAK GÖRÜNÜN.
HOŞÇAKALIN

bayrandan sonra verilecekmiş maaşşlar haberiz olsun

Herkes soruyo bide ben sorayim dedim 3 aylikmi alcaz

Resmi bi aciklama yok nerden haberi aliyo anlamadim

manofsteel7
3ayda deilde ayda bir ödenme çalışması varken ve şuan 3 ayda bir alınan maaşlar günü gelmedne ödenıyorken misal eylül maaşı diye 3aylık tutar eylül dönemi olan eylül ekım kasım ayına ait olan mıktarken nıye Türkıye kötü deyip kötüleme yapıon nıe begenmıon

Yani eylule kadar yetişirse aylik alcaz yetimese normal 3 aylik alcaz

-mka kötüleme yok doğru söylüyorsun

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada maaşlar kesin aylık olur. Neden diye sorarsanız erdoğan maaşlar eylülden itibaren aylık olacak dedi. Eğer yönetmelik yetişmezse talimat verir ben söz verdim beni milletime rezil etmeyin der ve yönetmelik bir gecede bile yetişir. Ardahan75 Zorro

Aile ve çalışma bakanliginin 100 günlük eylem planıni okudum, engellilere verilen maaş ve yardımlar hakkında tek bir madde dahi goremedim

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın icraatlarına ilişkin şunları kaydetti:
"Dünyanın en gelişmiş ve geniş kapsamlı sosyal güvenlik hizmetine sahip ülkeyiz. Türkiye'de kendi iradesiyle tercihini başka yönde kullananlar dışında, sosyal güvenlik şemsiyesinin dışında hiçbir vatandaşımız yoktur. Sağlık sigortası primini gücü nispetinde ödeyen ödüyor, ödeyemeyenlerin primini devlet üstleniyor. Emeklilik konusunda bizdeki kadar esnek ve kolaylaştırıcı uygulamalar dünyanın başka hiçbir ülkesinde yoktur,

Engelli maaşları aylık asgari ücret seviyesine çıkmadıktan sonra herşey boş. Aylık olursa 400/500 lirayla kim geçinecek...

Aynn 500 lirayla koca 1 ay ne yersin ne icersin

Aynn valla iyi kötu ufaktan calisiyoz 3 5 kurus cebimize giriyo yoksa 3 ay beklede maaş alcan ooo ne olcak ya aylik verse ne olur 3 ay verse ne olur muhhabet olsun diye takiliyoruz

Cimere yapmış olduğum başvuru neticesinde gelen cevap:

Aylık olarak ödenmesi ile ilgili olarak Bakanlığımızca çeşitli çalışmalar yürütülmekte olup mevzuat çalışmalarının tamamlanmasını müteakip kamuoyu bilgilendirilecektir.

Kurban Bayramı öncesi ödeme ile ilgili olarak Bakanlığımız tarafından yürütülen hâlihazırda neticelenmiş bir çalışma bulunmamakta olup, ileride yapılacak mevzuat çalışmalarında söz konusu talebiniz değerlendirilmek üzere notlarımızın arasına alınmıştır.

Velhasıl ne zaman olduğu belli olmasa da bir zaman sonra maaşlar aylık olarak ödeneceği kesin. Bayram öncesi ödenmesini isteyenler ve aylık olarak alındığında aylık miktarının az olacağı hususunda şikayetçi olanlar taleplerini buraya yazmak yerine cimere yazarsa belki bir sonuç alınabilir. Burdan yazmanın hiçbir faydası olmaz yani.

Yani şuan hic birsey beli degil sadece calismalar devam ediyo ama bu ay ama 2 ay sure netlesmemis yapcak bisi yok o degilde hani ya burda insanlar aylik olsun diye yazip duruyodu simdi ise istemiyorlar aylik ben cözemedim bu işi iyi oldu bu haberi paylastin

Sen bu haberinle son noktayi koydun en azindan biri oyle diyo biri boyle diyodu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt