Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları Eylül'den itibaren 3 aylık olarak değil, aylık olarak ödenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnternette yazmaz onlar ancak şöyle olur bayram gelmeden bilgi alabilirsen olur yada cesaret etip aile bakanliktan birinle konusabilirsen öyle olur zaten numaralari var sırayla arican müdür personel en yakin kimse

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umut ediyoruz sadece bekleyip görcezz ama sen görüşürsen bilgi verirsin

kalem hnm görünmüyor bilgi vermiyor

Yakinda gelir

Bilgi almadim daha sordum ama cvp gelmedi.oda hafta icinde imis

tşklerr ii geceler dua edelim yatırsınlar hepimizin ihtiyacı var

İnş

lostsedat

sedat bey siz zaten 3 ayllığı peşin aldınız, yani haziranda aldıığınız maaşın içiinde temmuz ağustos ayınıda aldıınız

Slm arkadaslar ya burada bi yetkili yokmu herkez bir sey soyluyor biri diyor aylik alcaz biri diyor 3 aylik alcaz simdi arkadaslar haziran temmuz agutoz maaşlarini aldik lakin aylik olursa eylul itibariyle 1rer ay olarak alcaz durum şuan bu lakin eylulde 3 aylik alirsak eylul ekim kasim almis oliyoruz dogrumu ama lakin herkez burada farkli bilgiler veriyor kalem ablayi bekleyelim en iyi cevabi o verecek zaten

daha net bir bilgi yok gerekli mercilerden şimdilik 3 aylık lakin 65 üstü aylıklar eylülden itibaren aylık diye videolar var onlara yapılırsa bizede büyük ihtimal aylık olur olursa %40-69 aylıgı 500 alırız eylülde 70 tl iki aylık farkla bayramdan önce verirler gibime gelio 8 yıldır alıyorum bayrama 15 gün varken bayramdan önce verirler ama aylık olmazsa 3 aylık ( eylül ekim kasım ) maaşını 1370 alırız insallah bayramdan önce eger bayramdan önce verirlerse aylık oluşumunu yetiştiremezler aralıkta aylık alırız temennim bayramdan önce son üç aylık almak 1370 ii gider aralıkta ALLAH kerim

Asli astari olmayan bilgileri soylemeyin arkadaslar insanlarin kafasini karistiayamaya gerek kesin bi bilgi bilen biri varsa yazabilir aylikmi alcaz 3 aylikmi alcaz orasini melek hanim daha iyi bilir

daha net bir bilgi yok gerekli mercilerden şimdilik 3 aylık lakin 65 üstü aylıklar eylülden itibaren aylık diye videolar var onlara yapılırsa bizede büyük ihtimal aylık olur olursa %40-69 aylıgı 500 alırız eylülde 70 tl iki aylık farkla bayramdan önce verirler gibime gelio 8 yıldır alıyorum bayrama 15 gün varken bayramdan önce verirler ama aylık olmazsa 3 aylık ( eylül ekim kasım ) maaşını 1370 alırız insallah bayramdan önce eger bayramdan önce verirlerse aylık oluşumunu yetiştiremezler aralıkta aylık alırız temennim bayramdan önce son üç aylık almak 1370 ii gider aralıkta ALLAH kerim

Çok dogru

İns onumuzdeki hafta aile sosyal bakanliktan personel baskanindan bilgi gelcek haber veririm

Hatirlamiyorum

Ama yatti heralde

Hayir onu beklemiyorum ben aslinda maaşlarin aylikla ilgili bilgi bekliyorum

net bilgi olsaydı söylenirdi bence 3 aylık devam edeyor
e devlette 3 aylık gözüküyor

Daha once gecen sene 10 oncesinden kurban bayrami parasi verilmis internette oyle yaziyo

net bilgi olsaydı söylenirdi bence 3 aylık devam edeyor
e devlette 3 aylık gözüküyor
Kurum belgeyle calistigi icin calismalarinda devam ettigi icin kurumda oyle gozukur onemli olan bakanlik

Ya arkadaslar şuan kimsenin bildigi bişi yok biri diyo bakanliktan haber bekliyom biri bakanlikta tanidigim var diyo şuan kimsenin bildigi bişi yok burada aylik alcaz yok 3 aylik alcaz diyip insanlari ümitlendirmeyin daha 40 gun var bekleyelim kalem abla gelsin en guzel haberi o verir dogrumu gerek yok boyle seylere bekleyelim şuan hic birsey belli degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt