Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları Eylül'den itibaren 3 aylık olarak değil, aylık olarak ödenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cokta sacma geliyor bana yaşıların maaşı 266 liraydı daha önce şimdi 500 küsür oldu daha ilk maaşlarını almadan nasıl olurda 400 500 düşürekler düşürmezler yok öyle şey kendisi diyor cumhurbaşkanımız daha 100 150 lira tırajı komik maaş baglıyorlar diye kendisi 400 lirası tırajı komik degilmi

ben dün aradım 144 ü öyle bi bilgi yok dedi 3 aylık şuan dedi

sosyal yrdlşma müdürüyle görüştüm engelli aylıkları 3 aylık ödenecek dedi kesin bilgi

eylülden sonra demiyor eylülden itabaren diyor

https://youtu.be/lB7VaJP14VU cumhurbaşkanımız iftar toplantısından sonra sayın oznur calık aile sosyal başkanı ne demiş izleyin

eylül ayının itibariylen diyor eylülde demiyorki eylülde 3 aylık alıncak sonra aylık

konuşuluyor doğru ben bizzat sosyal yrdlaşma müdürüyle görüştüm 3 aylık verilecek diyor

dun ümranıye sydv da bı arkadasımın ısı ıcın gıtdım orada bı yetgılıyle sordum 2022 maası aylıkmmı olacak dıye cevabı cok kesın ve netdı evet olacak ama eylule yetısmesı cok zor dedı ve 3 esıt parcaya bolunmeyecekmıs yanı 400 veya 500 olmayacakmıs daha fazla olacak dıyo esıne

bende aynı düşüncedeyim eylülde 3 aylık alırız dye düşünüyorum

bayramdan önce ödeme yapılırsa tüm engellilerin yüzü güler

kalem hnm nasılsınız herkes bişey söylüyor ulaşan bi bilgi varmıı paylaşırmısınız rica etsem

merhabalar , şu engellilerin hane geliri (birey başına) hesabını da takip edelim. engellilerin kişisel geliri dikkate alınmalı diğer türlü çok saçma!!

dun ümranıye sydv da bı arkadasımın ısı ıcın gıtdım orada bı yetgılıyle sordum 2022 maası aylıkmmı olacak dıye cevabı cok kesın ve netdı evet olacak ama eylule yetısmesı cok zor dedı ve 3 esıt parcaya bolunmeyecekmıs yanı 400 veya 500 olmayacakmıs daha fazla olacak dıyo esıne

bende katılıyorum sydv müdüre cünkü mhp engellilerin maaşını daha cok vermesi icin söylemişti

eylül başı itibariylen diyor şu demek 3 aylıklar alıncak sonradaki ay aylık olarak verilcek daha iyi son 3 aylıklar verilcek

af edersiniz kalem hanım ben konuyu tam anlamadım yazdıgınıza göre eylülde aylıga dönülürse 650 aylık verilecek diye yazmısınız hazirandan eylüle kadar 3 ay bekliyoruz eylülde bir aylık verilecek diyorsunuz peki bizim iki ayligimiz nasıl olacak onu anlıyamadım bunu izah ederseniz sevinirim

aylıklamız 3 aylık peşin ödeniyor onu söylüyor aylığa dönerse haziranda aldığın 3 aylık temmuz ağustos eylül ödemesi yapılmış oluyor

65 maaşları alan aylık alacak diyor

engellileri kapsamıyor

Zorro
Neyi kabul ediyorsun hayırdır afrikami senin yaşadığın yer

emine_33
Işte bende bunu söylüyorum 65 aylığı deniliyor engelli maasi denilmiyor ama kimse anlamiyor engelli aylığı 3 aylik ödenecek okey bitti

hepsini izledim bayanın konuşması engelli aylıklarıda 1 aylık ödenecek diyor

birde bayamdan önce ödeme yapılırsa allah raı olsun devletimizden

Ya şurada kalem abla açıklamayı yaptimi tamam gerisi boş ben onu bekliyorum artık

bende onu bekliyorum

tek dileğim devletimizden bayram öncesi müjdeli haber vermesi inşş verir müjdeli haberi

yakında müjdeli haber gelcek inş haber aldım şimdi aile sosyal bakanlıktan persolen başkanından haber vermişler bi abiye müjdeli haber oldugu gercekten güzel calışmaların oldugu söyledi abi hafta icinde detaylı bilgi vercekmiş

inşş kardeşim bayrama maaşımız yatarsa çok mutlu oluruz tüm engellilerce

bayrama az kaldı 24 gün inşş yatar maaşlarımız bilgi gelirse paylaş lütfen

af edersiniz kalem hanım ben konuyu tam anlamadım yazdıgınıza göre eylülde aylıga dönülürse 650 aylık verilecek diye yazmısınız hazirandan eylüle kadar 3 ay bekliyoruz eylülde bir aylık verilecek diyorsunuz peki bizim iki ayligimiz nasıl olacak onu anlıyamadım bunu izah ederseniz sevinirim
lostsedat haziran temmuz agustos zaten peşin ödendi 2022 maaşları yani haziran ayında alınan 2022 maaşları 3 aylık peşin ödendi eger eylül ayında aylık olarak verilirse aylık olarak devam eder yok egerki 3 aylık verilirse eylül ekim kasım ayı olarak peşin ödeniyor 2022 maaşları

bayramda yatmzsa benim 2 eylülde gözükür

bayramdan önce maaşların yatacağının müjdeli haberidir inşş

maşşlar e devletten üzerinden nezaman görüncek
telefon12 normalde aylık iş ödeme tarihi ayın başındaki 2 günü gözüküyor e devlette bendede öyle ama ramazan bayramından önce ödeme tarihine daha varken önceden e devlete yansımıştı inşallah kurban bayramından önce yansıyacak e devlete

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt