Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları Eylül'den itibaren 3 aylık olarak değil, aylık olarak ödenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ben çok umutsuzum arkadaşlar kimse ağzını açıp da birşey de demiyor ki gene biz kaderimize boyun eğip üç ay olarak devam edeceğiz bence

adanalı01
Ramazan Bayramında önce Almıştın maaşı
Sonra ödeme hazır yazıyordu e-devlet de ne oldu?
Çifte mâaş değil miymiş

Bizi kimse takmıyor ne bakanlar nede başkaları bize ne bayram ikramiyesi verirler nede bayramda ödeme yaparlar gene eylülde alırız 3 aylıklarımızı

3 aylık olması iyidir yarın aylık oldu mu elimize geçen para aylık az olduğu için hiç bir anlamı kalmayacak
toptan geçmesi güzel

benım rapaorum henuz yenı 2 ay kadar önce aldım basvuru yaptım kabul edıldı bana dedılerkı eylulde toplu alıcaksınız ılkını dedıler e pekı ben vakıfın dedıne göre eylulde toplumu alıcam yoksa sızın dedınız gıbı aylık 400 olarak falanmı alıcam eylulde

eylülden sonra ekim geliyor ekimde almayacakmıyız?
çetin yılmaz
eylülde toplu alırsın ondan sonra aydan aya alırsın

Günlerdir kesin bilgi olmadan maaşları aylık alacagız diyerek yazdınız . Bazı arkadaşlarda kesin konuşarak alacagız yazdı Site içersinde bu konuların uzmanı bir kişi var . Herzamanda kesin bilgi olmadan hiç bir acıklama yazmıyorlar . Yani sırf can sıkıntısından ben yazayımda maksat muhabbet olsun diye düşünen varsa çok ayıp eder Meclis tatile girdi Torba yasasında engelliler le ilgili bir madde bulamadım . Hani kesindi aylık maaşlar . Konu hakkında kesin bilgi yoksa duyum üzerine paylaşım yapmayın.

Maaşın 3 aydan aylığa dönmesi için düzenleme yönetmelikle yapılacak. Yani meclise gerek yok aile bakanlığı değişikliği yapabilir kendisi. Ve yaşlı maaşıyla engelli maaşı aynı kanunda beraber (2022 sayılı kanunla ) düzenlendiği için yaşlılık maaşı aylığa dönmesi durumunda engelli maaşıda dönmesi gerekir.

Selamun aleykum sevgili arkadaslar zaten bilindigi uzere meclise gerek yok mecliate kabul.edildi.cumhurbaskanids iftar.toplantisinda talimat verdi guzel haberde bi abinin vasitasiyla aile sosyal bakanligi arartittim 15 1 aya kadar aile bakanligi sayesinde aciklama yapilcakmis ya kendisi yada murakratlar engelli maaslarin hizla devam ettigi calismalarin devam ettigini soylemmisler.

bugun heralde aksama dogru tekrar goruscek dun tekrar aricakri aile bakanligini size bilgi verecegim ama sunu unutmayin enngelli maaslari kesin olarak aylik verilcek artik yetkilet.verildigini talimatlarin verildigi sadece sadece aile.bakanliginin islemlerin bitmesini sonuclanmasi beklicekmisiz daha cok bildiklerim.var yazmak istemiyorum aylik verilcek eylul.basi itibariylen sonra aylik haberdar edecem size sevgiler

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zorro

Geri duzelttiler kalem ablada demişti

144 de diyor bu eylülde 3 aylik alacaksınız kimseye bakmayın diyor

eylülde 3 aylık evet ama eylülden sonraki eylül başından sonra aylık bakmayın o neydi belirsi basınmüsavirine yok eylülde üc aylık almıcamısız yalan konuşuyor bilmiyor o bilgi falan eylülde üc aylık onun başından itibariylen aylık olarak verilcek

Kardes benim anlamadığım simdi ben eylülde .3aylikmi alacagim

3 aylık ondan sonra aylık bilmiyorum ben öyle biliyorum zaten öylede olur

kac tane engelli maaşları aylık olarak verilcek diye acıklama bilgi var ama dedigim gibi 15 1 aya kadar aile bakanlıgı acıklama yapcakmış agustosun icinde yapar

kesin bilgimi herkez bunun cevabını bekliyor 3 aylıkmı alacaz diye

bayramdan önce yatmaz o kesin

3 aylık alacaz diyorsun kimse bilmiyor alacakmıyız almayacakmıyız sen nasıl biliyosun

20 ağustos veya 21 ağostos

onu bilmiyorum dün bi abi arıcaktı aile bakanlıgını internette görşcektin gelemdi bu akşam gelir daha önce aramış engellilerin maaşıyla ilgili calışmaların hızla devam ettigi 15 1 aya kadar sonuclandırılcakmış sona acıklamada buluncaklarmış ya aile bakanı yada murakratlar

afyonlu_03

Inşallah içerdeki 3 aylik verirler yoksa direk al şu 400 dedimi millet perişan olur bayramda herkez şok olur öyle olacaksa hiç olsan daha iyi

bayram 21 ağustosta ama maaşa 15 gün var daha yatırlarmı sence

O zaman bayramdan önce ödenmez
Sonra olur
Emekliler Maaş ödeniyor Bu kesin

bencede ödeme yapılmaz

devletimiz engelliyi düşünürse yapar yapmayada gücü var

adanalı01

Öyle bir Kabul edersin ki
Her şeye razı olursun
Aylık daha iyi işte daha ne istiyorsun
Yaşlılık maaşı da aylıkmış

bayramdan önce ödenmesi için ne yapabiliriz elimizden geleni yapalım tüm engelliler adına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt