Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları Eylül'den itibaren 3 aylık olarak değil, aylık olarak ödenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya insaalh kurban bayramında n önce 3ay toplu alırız ondan sonra olursa olsun bayrama millet 400tl mi girecek oyle sey olmaz

144 diyor 65 yaşlar aylik olacak sordum engelli maaslari değil diyor

Ya yaslilar daha ilk zamli maasi almadan 400 lirami alicak sacma olurmu oyle sey bir abi aile sosyal bakaninla birebir goruscek detayli sorucak engelli maaslarini haber veririm ne dediyse basin musaviri nerden bilmis yetkili degil sadece haberci inandirici degil aciklama gelsin konusuruz zaten ayliga dondumu gelmem bidaha bildiklerimi unutur oldum burda bilgi haber alcam diye

Önceki bayram zaten günüydü kardeşim o yüzden aldın bayram diye erken vermediler @adanalı01

Devlet, zaten her bayram öncesi veriyor devlete Bağlı maaşları.
Maksat harçlık olsun diye

Kafayı kırdınız iyice ya az sabredin.

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar normal emekliler alır erken maaş bayram parası diye birşey var ama onu alan kişi az yani 2022 maaşları ayrı bayram parası ayrı milletin kafasını karıştırıp boş yere ümit vermeyin @Zorro @adanalı01

tolg@
Ya aldık diyorum sen hala konuşuyorsun suan aklıma gelmiyor link bulamıyorum sende bekle bakim ozaman mesaj atarsin ben alırız diyorum sen yok diyorsun neyse gorecegiz

adanalı01
28agustosa denk gelmiş ödenmiş arada 8 gun varmış şimdi arada 13 gun veya 14 gun var anlatmak istediğim bu

tolg@

Sen dolu mu konuşuyorsun bak orda yazdım hani gunu ne denk gelmişti ya neyse bekle görürüz şimdi biz boşuna tartışıyoruz neyse iyi aksamlar bu arada aynı yaştayiz seninle

sizin bir yanlışınız var 2018 Eylül Ayı 2022 Maaş Miktarları şöyle olacak

2018 yılı Eylül ayında ödenecek 2022 maaş ve yaşlılık aylılığı tutarları şu şekilde olacak.

65 yaş üstü yaşlılık aylığı: 1.716,33 TL
% 40- 69 ) engelli aylığı: 1.370,09 TL
% 70 ve üstü) Bakıma muhtaç engelli aylığı: 2.055,13 TL
18 yaş altı engelli yakını aylığı: 1.370,09 TL
Yukarıda yer alan aylık tutarları üçer aylık dönemlerde ödenen aylık miktarlarıdır.

EYLÜL AYI 2022 MAAŞI VE YAŞLILIK MAAŞI TUTARLARI
Eylül dönemi 3 aylık 2022 maaşlarına 2 aylık geçmiş zam farklarıda dahil edilerek hesapladığımızda 2018 Eylül ayı ödeme tutarları şu şekilde olacak…
65 yaş üstü yaşlılık aylığı: 1.716 TL
% 40- 69 ) engelli aylığı: 1.370 TL
insanları yanlış bilgilendirmeyin lütfen

3 aylık

Zorro

ben eylülün 9 unda maaş alıyorum
ben şimdi eylülde 3 aylıkmı alıcam %80 engelliyim

evet eylülde 3 aylık alıcaksınız alıcagınız mıktar ıse 2.055,13 TL

kadir0612

Kardes sagol bilgilerin icin kurban bayramında n öncede alirmiyiz birde verdiğin bilgiler kesin dimi kardesim

Valla ben bi abinin vasitasiyla bakanlar kurulununa sortuturdum 15 bir aya kadar sonuclandirilcakmis engellikerin maasiyla ilgili gerekli aciklma yapilcakmis ya sayin bakan aciklama yapcakmis yada baskasi ins eylul girmeden gerekli aciklama yaparlar

Lenovo A7010a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

afyonlu_03 o 2 aylık maaş zam farkı lınkte yazıyor zaten
mesajı farklı alınca hep öyle alacagız sanmasınlar dıye yazdım yoksa arakadas zam farklı mıktar deseydı normaldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt