Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları Eylül'den itibaren 3 aylık olarak değil, aylık olarak ödenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden az veriyorlar biliyor musun -mka
Çünkü çoğu kişiler sigortasız çalışıyorlar çok da kazanıyorlar mesela Hurdacılık hamallık Karton kağıt pazarcı boyacılık İşte buna benzer işler.
Bunların yüzünden Kısıtlama yaşıyorlar.

Kurum böyle engelli maaşı alanları denetleme yapmıyorlar
Ama bakım maaşı alanları denetleme araştırma yapıyorlar

Size denilmedi adanalı01
Çevrende görmüyor musun böyle sigortasız çalışan kişileri
O denetleme evini barkını sağmı diye araştırıyorlar
olabilir

Ablacım bu aylık miktarlarda başka bir siteden yayınlanmış

Aylık olursa ve ayda 1200 küsür verirlerse ben işten çıkarım vallahi. 3500 lira maaş alıyorum gün de 12 saat çalışıyorum. Radyoloji teknikeriyim sabah 9 da iş başı yapıyorum akşam 5 ten sonra 4 saat acilde çalışıyorum. Aylık 1200 verirlerse anında basarım istifayı.

Ağır Engellilere 1179 kusür heray maaş var ama, tabii Başkan haklı.

Ben başkan olsam Ağır engelli olmayanlara engelli maaşı bile vermezdim.
Çünkü çalışma halleri var,
Sadece EKPS için kolaylık hazırlardım, ağır engelli olmayanları kurumlara atardım.
Çalışma halleri olmayan Ağır Engellilere daha fazla maaş 2000 TL olmalı

bu 2022 nin normal aylıklara çevrilmesi işi gerçekten doğru mu yoksa bir ümit mi ? somut bir delil var mı ? çünkü ülkenin ekonomisi bozukken aylığa çevirmeleri bana pek inandırıcı gelmedi doğrusu. net bir bilgisi olan var mı ?

Ekonomi düzgün zaten,

eskiden ekonomi kötüydü imf'ye borçluyduk,

Memur maaşlari üç kuruştu

Engelli maaşları cok düşüktü

Türkiye büyüyor silah üretiyor ve satiyor, bu gidişli dünyanin 10 güçlü ekonomisine ulaşacak.

Eskiden herkeste araba yoktu varsada külüstürdü, şimdi herkeste lüks araba var hemde bir kaç tane.

alfa kardeşim çok haklısın
tebrikler

Eve coktandir gelmiyorlardi dun geldiler tekrar evrak verdiler durumunda degisiklik varmi diye kurumlari gezdirdiler bugun bitti yarin teslim edilcek

alfa benim niye arabam yok? Masallar ülkesinde mi yaşıyorsun sen? Memurun en düşük maaşı 5 milyar olsa ne yazar. Sen kıymanın kilosu ne kadar haberin var mı? Pazar fiyatları nedir haberin var mı?

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaslilar daha ilk maasi zamli olarak alacak ama basbakanimiz demisti videosuda var youtubede ilk maaslarinda yaslilik maasi 500 dusucek daha almadan eylulde 1500 al ilk zamli maasini sonra olsun sana 500 lira cok sacma geliyor malimusavirin dedigi ha bide kendisi basin musaviri belgeler kapali zarfta gidiiyor kurumlara acik degilki bence tam aylik alicaz basina inanmayin diyosunuz kendisi malimusavir basin musaviri youtube kanali var o dediginiz malimusavirin tam alicaz gorursunuz

Bilgi aldim bi yerden saglam ben rahatim ekselans

Kardeşim sen hangi ülkeden bahsediyorsun ya dolar olmuş 5 tl engelli maaşları başta olmak şartıyla tüm maaşlar düşük alım gücü düşüyor lüks araçlara gelirsek zengin dahada zenginleşti fakir dahada fakirleşti alfa

Dolar 2001'de 1 milyon (1 TL yani)

O tarihte engelli maaşları kaç TL di tolg@

Sadece 5 katı olarak hesapla şimdi dolar 5 lira

Dediğin tarihlerde engelli maaşı yoktu tamam ama o tarihlerde paramız bu kadar değersiz değildi şimdi aldığımız çoğu şey dolara bağlı olduğu için paramız aynı değerde kalıp dolar yüksek olduğu için o yüzden ekonomi kötü yani Zorro

Ben bile geçinemiyorum elektrik geldi 120 tl. Su 100 tl doğalgaz yaz günü 60 tl. Cep faturam 210 tl. Ev telefonu 50 tl. İnternet 55 tl. Digitürk 49 tl. Apartman aidatı 90 tl. Annemin cep faturası 80 tl. Kredi kartı her ay en az 900 tl öderim.

Haftalık pazar alışverişi en az 200 tl. Yaz günü salçalık domates bile 5 lira. Zorronun dünyadan haberi yok

Bitmeyenumut

yanlış anlamada dıkkatımı cektı internet + ev tel konustukca öde 56 tl.
nete 55 ve nete ödedıgn kadar nasıl ev telıne ödeme yapıon ayrıca cep tel 210 gelmiş ne iş yapıonku (aveanın engellı tarıfesı var vergı ıvır zıvırla avealılarla beleş sınır yok her yöne 500 dk 1 gb net avealılara mesajşlar beleş mms 100 tane.) bide annenızde bile tel varmıs ev teline gerek bile kalmaz

Arkadaslar ben aradım aile ve sosyal politikalar bakanlığı nı bana diyisleri öyle bir şey yok sadece 65 yaslılık aylıkları olacak aylık yanı kımse umutlenmesın

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilmiyom bana ögle dediler isterseniz bir de siz arayın sorun bana oyle bırsey yok dediler sadece 65 yaslılık aylıkları aylık olacakmıs Eylül de bu kesın

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Slm klm abla söylediğin 3 aylıklar kesınleştimi eylulden itibaren aylık olarakmı alcez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt