Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları Eylül'den itibaren 3 aylık olarak değil, aylık olarak ödenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün açıklama yapıldı durum şu 1.grupta (mayıs,haziran,temmuz) döneminde aylık alanlara eylülde tek maaş
2.grupta (haziran,temmuz,ağustos)döneminde aylık alanlara eylülde 2 maaş
3.grupta (temmuz,ağustos,eylül) döneminde aylık alanlara eylülde 3 aylık verilecek

engelli maaşları aylık olarakmı yoksa 3aylık olarakmı ödenecek çok merak ediyorum

Eylülden sonra aylık olacak

Bu yazdığım son toplu ödemelerin hali sonra aylık olacak

Az sebredin ya eylülün ilk haftası belli olur. Ödemeler e devlete yansır karar da kesinleşmiş olur. Kafayı yemeyin oluruna bırakın...

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bitmeyenumut

Eylülün ilk haftasında değil kurban bayramın 21agustos değilmi ondan önce odenebilirmi onuda merak ettik

eylülde 8 de cumartesi günü geliyor ozaman yatarmi maşşim

eylül de tek maaş alınca oda üç aylık maaşın üçe bölün 430gibi alınacak şuan durum bu

3.grupta olan herkes Eylülde 3 aylık alacağız Allahın izniyle sonra aylığa dönecek içiniz rahat olsun

3 aylığını eylül ayında almayı bekleyen kardeşlerim yani bu şu şekilde;(temmuz,ağustos,eylül) dönemidir.Bu da 3.gruba girer bu gruba dahil olan herkes sonkez ödemelerini 3 aylık olarak toplu alacaktır ve sonra ödemeler aylık olarak yatacaktır.

Bursa spor kardesim temmuz farki alacakmiyiz

Buna göre, ücretlerini üçer aylıklar halinde almakta olanlardan; birinci grupta Mayıs-Haziran-Temmuz döneminde aylık alanlara Temmuz ayı olmak üzere 1 aylık tutarında, ikinci grupta Haziran-Temmuz-Ağustos döneminde aylık alanlara Temmuz ve Ağustos ayları olmak üzere 2 aylık tutarında, üçüncü grupta Temmuz-Ağustos-Eylül döneminde aylık alanlara Temmuz, Ağustos ve Eylül ayları olmak üzere 3 aylık tutarında, aylıklarını her ay alanlara ise Temmuz ayına ait 1 aylık tutarında aylık farkı tahakkuk ettirildi. Toplam fark

Malullerimi kapsiyor yoksa odemeler bankadan diyor

26 temmuzda alacakmiyiz

Bakan Albayrak 'G20 Aile Fotoğrafı' çekimine katıldı

Ekonomi
AA-İHA 21.07.2018 - 06:54
SGK'dan önemli emekli maaşı açıklaması
SGK'dan önemli emekli maaşı açıklaması
Emekli Sandığından emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların fark tutarları, 26 Temmuz Perşembe gününden itibaren ödenecek.
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli maaşlarına yapılan zamlardan kaynaklanan fark ücretlerinin 26 Temmuz 2018 tarihinde emekli maaşları ile birlikte ödeneceğini açıkladı.

"EMEKLİ, DUL VE YETİM"

SGK’dan yapılan açıklamada, SSK ve BAĞKUR kapsamında emekli, dul ve yetim gelir aylığı alanların 2018 Temmuz artışlarıyla hesaplanan aylıklarının ödeme günlerinde zamlı olarak ödeneceği belirtilerek, “Emekli Sandığından emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alan toplam 2 milyon 179 bin 456 kişinin 1 Temmuz 2018 tarihinden geçerli olmak üzere aylıklarında oluşan fark tutarları, aylık almakta oldukları banka şubelerine gönderilerek 26 Temmuz 2018 tarihinde ödemeleri yapılacaktır” denildi.

Buna göre, ücretlerini üçer aylıklar halinde almakta olanlardan; birinci grupta Mayıs-Haziran-Temmuz döneminde aylık alanlara Temmuz ayı olmak üzere 1 aylık tutarında, ikinci grupta Haziran-Temmuz-Ağustos döneminde aylık alanlara Temmuz ve Ağustos ayları olmak üzere 2 aylık tutarında, üçüncü grupta Temmuz-Ağustos-Eylül döneminde aylık alanlara Temmuz, Ağustos ve Eylül ayları olmak üzere 3 aylık tutarında, aylıklarını her ay alanlara ise Temmuz ayına ait 1 aylık tutarında aylık farkı tahakkuk ettirildi. Toplam fark ödemesi tutarı 591.133.092,16 TL olarak belirlendi.

Ya bu engelli maasi değil mi dul yetim malulen ne yim diyor bu

Herkes rahat olsun temmuz farkı ile beraber sonkez 3 aylıkları toplu alacağız kafanızı karıştırmayın en az 1.300 tl gibi bir fiyat alacağız

Allah'ın izniyle sonra aylık olarak ödeme yapılacak

Bizi üçüncü grup ilgilendiriyor diğer ilk iki grup dul ve yetimleri ilgilendiriyor sadece biz 3 aylık alacağız eylülde

Peşin ödemeli maaşmış engelli maaşı haziran temmuz ağustos ödemişler.
Eylülde aylık olmalı artık.
Nasıl oluyor da Eylülde 3 aylık verilir
Ekim Kasım da aylık verilmez o zaman engelli maaşında

Bursaspor

kardeş yanlış bilgi.sizin hazıranda aldıgnız maaş hazıran (hazıran temmuz agustos) dönemıdır.eylülde alınacak olan aylık olarak ödenmezse eylül (eylül ekim kasım)dönemıolarak 40 69 arası 1301 lira yukarsı 1951 lira alır.eğer aylık olarak ödenmeye dönerse sadece eylül ayına olanı alırsınız 40 -69 arası engelı olan 433 alır daha yukarısıda 651 lira alır

arkadaşlar,

yukarıda afyonlu_03 bir alıntı paylaşmış. alıntı, SGK tarafından ödenen emekli, dul ve yetim aylıklarıyla alakalıdır asla ve asla 2022 aylıklarıyla alakası yoktur.
dolayısıyla Bursaspor ve afyonlu_03 arkadaşların verdiği bilgiler yanlıştır.

bu konu ile ilgili defalarca cevap yazdım. halen aynı soruları soruyorsunuz. ilk sayfada detaylı açıkladım. halen olayı anlamıyorsunuz.

1. 2022 aylıklarının ayda bir ödeneceği konusu ile ilgili mevzuat değişikliği henüz yapılmadı. dolayısıyla ödemelerin ayda bir olup olmayacağını sürekli sormanıza gerek yok. gerekli düzenlemeler olduğıu takdirde sizleri buradan bilgilendirrim (şu an memleketim olan osmaniye'yim ama evde bilgisayar olduğundan rahatlıkla bilgilendirme yapabilirim.)

2. 2022 aylıkları 3 aylık olarak ve 1 aylık olarak şurada yazıyor.https://www.engelliler.biz/forum/20...sina-dusen-aylik-gelir-siniri-belli-oldu.html

3 ayda bir almaya devam ederseniz miktar yazıyor, aylık alırsanız q aylık miktar yazıyor.
kaldı ki şurada da ayrıca yazmışım ama tekrar koplayayayım buradan:https://www.engelliler.biz/forum/20...-ve-odeme-miktarlari-nedir-6.html#post2021763

[SIZE=1]dur, ayrıca tek tek yeniden yazayım.

Eylül'de 2 aylık fark hariç,

65 yaş üstü yaşlılık aylığı: 543,27 TL

%40-69 engelli aylığı: 433,68 TL

%70 ve üstü bakıma muhtaç engelli aylığı: 650,51 TL

18 yaş altı engelli yakını aylığı: 433,68 TL

alacaksınız. kasım ve aralık'ta da bu miktarlarda alacaksınız.

UYARI! Yönetmelik yayınlandıktan sonra sabit başlıktan 2022 aylıklarını tekrardan güncelleyip ilan edeceğim. Mevzuat dışı açıklama yapmayı sevmiyorum. Yönetmelik değişikliğini beklememin sebbi ayrıntıları görmek. yoksa zam olmayacak. miktarlarda değişme olmayacak. zam beklentinizi unutun.

2022 aylıkları 1.1.2019 tarihi itibariyle zamlanacaktır.

[/SIZE]

uyarı! 2022 aylıkları mevzuata göre 3 ayda bir ödenir. henüz bu konuda mevzuat değişikliği olmadı. olunca buradan ilan ederim.

yahu şu sayfada hem 3 aylık miktarlar hem de 1 aylık miktarlar yazıyorken halen defalarca ayrı ayrı niçin yazmak durumunda kalıyorum anlamıyorum.
yazdığım miktarlara inanmak istemiyor olabilirsiniz, zam beklentisi içinde olabilirsiniz anlıyorum ama yazdığım miktarlar doğru ve bu miktarlarda bir kuruş bile değişiklik olmayacak.

durun tekrar link vereyim: 2018 yılı ikinci altı ayı 2022 aylık miktarları için bkz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt