arkadaşlar,
yukarıda
afyonlu_03 bir alıntı paylaşmış. alıntı, SGK tarafından ödenen emekli, dul ve yetim aylıklarıyla alakalıdır asla ve asla 2022 aylıklarıyla alakası yoktur.
dolayısıyla
Bursaspor ve
afyonlu_03 arkadaşların verdiği bilgiler yanlıştır.
bu konu ile ilgili defalarca cevap yazdım. halen aynı soruları soruyorsunuz. ilk sayfada detaylı açıkladım. halen olayı anlamıyorsunuz.
1. 2022 aylıklarının ayda bir ödeneceği konusu ile ilgili mevzuat değişikliği henüz yapılmadı. dolayısıyla ödemelerin ayda bir olup olmayacağını sürekli sormanıza gerek yok. gerekli düzenlemeler olduğıu takdirde sizleri buradan bilgilendirrim (şu an memleketim olan osmaniye'yim ama evde bilgisayar olduğundan rahatlıkla bilgilendirme yapabilirim.)
2. 2022 aylıkları 3 aylık olarak ve 1 aylık olarak şurada yazıyor.
https://www.engelliler.biz/forum/20...sina-dusen-aylik-gelir-siniri-belli-oldu.html
3 ayda bir almaya devam ederseniz miktar yazıyor, aylık alırsanız q aylık miktar yazıyor.
kaldı ki şurada da ayrıca yazmışım ama tekrar koplayayayım buradan:
https://www.engelliler.biz/forum/20...-ve-odeme-miktarlari-nedir-6.html#post2021763
[SIZE=1]dur, ayrıca tek tek yeniden yazayım.
Eylül'de 2 aylık fark hariç,
65 yaş üstü yaşlılık aylığı: 543,27 TL
%40-69 engelli aylığı: 433,68 TL
%70 ve üstü bakıma muhtaç engelli aylığı: 650,51 TL
18 yaş altı engelli yakını aylığı: 433,68 TL
alacaksınız. kasım ve aralık'ta da bu miktarlarda alacaksınız.
UYARI! Yönetmelik yayınlandıktan sonra sabit başlıktan 2022 aylıklarını tekrardan güncelleyip ilan edeceğim. Mevzuat dışı açıklama yapmayı sevmiyorum. Yönetmelik değişikliğini beklememin sebbi ayrıntıları görmek. yoksa zam olmayacak. miktarlarda değişme olmayacak. zam beklentinizi unutun.
2022 aylıkları 1.1.2019 tarihi itibariyle zamlanacaktır.
[/SIZE]
uyarı! 2022 aylıkları mevzuata göre 3 ayda bir ödenir. henüz bu konuda mevzuat değişikliği olmadı. olunca buradan ilan ederim.
yahu şu sayfada hem 3 aylık miktarlar hem de 1 aylık miktarlar yazıyorken halen defalarca ayrı ayrı niçin yazmak durumunda kalıyorum anlamıyorum.
yazdığım miktarlara inanmak istemiyor olabilirsiniz, zam beklentisi içinde olabilirsiniz anlıyorum ama yazdığım miktarlar doğru ve bu miktarlarda bir kuruş bile değişiklik olmayacak.
durun tekrar link vereyim:
2018 yılı ikinci altı ayı 2022 aylık miktarları için bkz