Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları Eylül'den itibaren 3 aylık olarak değil, aylık olarak ödenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allah yardımcımız olsun dua edelimde bayramdan önce ödenir iinşş.

allah devletimize zeval vermesin inşş yüzümüzü güldürecek

Milyonlarca işsizlik tüm engellilerimiz var
90 günde aylık olmaz çatlar ölü engelli

Engellilere neden yok

Engellilerin en çok ihtiyacın var onlar ne yapacak?
90 günde çok ağır bekleyenlere aylık olmaz çatlar ölü engelliler Bizimle tüm engellilerimiz yazıklar olsun.
Engelliler için Allah var. dua var. deprem olur. kıyamet kopar.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu günkü show haberi açın 65 aylik olmuş sadece birde zamlı vaybe engelliye yok

Bayram öncesi alırız inşallah ama aylik beklemeyin 3 aylik alacagiz

Çünkü 65 aylık yaşlılar son yıllarını yaşıyorlar
Onun için bir kıyas

Herkes hayırlı haberler bekliyor ama engelli maaşlarına bu yıl içinde hiç bir düzenleme yok sadece temmuz zammı alırız eylülde oda normal maaşlara 100 lira olarak yansır daha başka bişe yok aylık verilme ve ya zam felan yok 2019 yerel seçimleri bekleyin belki ozaman

arkadaşlar 10 gün var bayrama herangi bir açıklama yok. buda demektir. 2022 den yararlanan vatandaşlar bayramdan sonra gününde ödemelerini alıcaktır. biriyle görüştüm belli değil dedi. kaynak da sıkıntı var dedi. bayram a 10 gün var gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlar. bağlı bulunduğu kaymakamlığa sosyel yardımlaşmay la görüşsün. uygun görürlerse bayram harçlığı alırsınız. tavsiyem budur.

Bu haksızlık bayramdan önce odenecek

Benim bildiğim sayin tayyip erdoğan boyle yapmaz bayram öncesi ödenir arkadslar endişeye kapılmayalım kalem hanimda yok nerde acaba

Simdi vakifa sordum arkadaslar aydan aya 65 ustu yaslilik maasi oldu engelli maaslarinda degisiklik yok bayramdan once yatarmi diede sordum onu haberlerden takip ediceksiniz su an icim bize gelen bir bildirim yok bizlere denildi

Başbakan şu an dolar ve abd ile cebelleşiyor hiç sırası değil maaşın felan malesef

Emekli alıyor bayram ikramiyesi bayram haslıgı bayramdan once rukenamın dogru ya hıc sırası degil bizim engelli oldugumuz unutuldumu ne

Aslinda yatmasi lazim sonucta tatilden donuste 1 hafta is gunu kaliyor normal maas gunlerine isteseler yatirirlar bende inaniyorum yatirilacagina umarim dusunurler o kadar insanlari

e devlete girerek

benimde %70 demekki bende aynı parayı alıcam

adanalı01
Beklemekte zor oluyor galiba
Kış günü olsa çabuk gelir maaş günü

Engelli maaşlarının eylül'den itibaren aylık olarak ödeneceğini bizzat ak parti malatya millet vekili Öznur Çalık söylemişti. Bunu iki farklı konuşmasında dile getirdi. Videoları da mevcut. Bu kadın aynı zamanda ak partinin sosyal politikalardan sorumlu başkanı ve ak parti genel başkan yardımcısı. Bu kadar önemli bir konumda olan bu kadın yalan mı söyledi. Twitter ve Facebook hesabı olanlar bu kadına mesaj atıp bunu sormalı.

Ya ne boş beleş adamlarsınız zoorroo ve adanalı 01 siz ya konumuz afyonlumu şimdi sayfayı yazdınız boş beleş yazıyla doldurdunuz insanlar bişe varmı diye bakıyor yok biraz başka indanları düşünün biraz kendiniz olun bu ne ya hayret bişe yaa

Türkiye Devlet Engelli maaşları 65 yaş 3 aylık yerine aylık her ay maaş ödenecek destek vermiş.
Bize de engellileri maaşları her ay maaş ödenmek destek vermiyor. yalan söylediniz. Yazıklar olsun
Birdaha seneler oy vermecem oy yok.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bakanlığa mesaj yağmurana tutulmuş bayramdan önce ödenmesi için maaşlarımızn

bu iyi haber bakanlık bişeyler yapar

nete yaz engelli mmaşları nezaman yatacak diye

ben sürekli takipteyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt