Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları Eylül'den itibaren 3 aylık olarak değil, aylık olarak ödenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bitmeyenumut kardeşim daha haber yokmu maaşlardan nezman yatagindan

Kanal7 haberde duydum engelliler aile bakanlığını mesaj yağmuruna tutmuş. Aile bakanı konu ile ilgili açıklama yapacakmış haftaya @telefon 12

Siz rahat olun Erdoğan bise dedımı yapar bayramdan once odenır maaslar

Bu gun Ku haberde mı duydun

telefon12
Bitmeyen umuttta yazıyor hemen ust tarafda tıkla ona kardes valla benim no kapalı otizmli cıcugum tlfonu sabah kırdı bu hanımın numarası ben sana ozelden yollayım ama haftaya kadar kapalı haberin olsun

Bugün kamuoyu baskısı ile yapılmayacak hiçbir şey yoktur. Hep birlikte elimizi taşın altına koyup kamuoyu oluşturursak istediğimizi alırız. Maaşların aylık olacağını kendimiz uydurmadık bunu ilk ortaya atan söyleyen ak parti genel başkan yardımcısı Öznur Çalık'tır. İki farklı video da bunu açıkça dile getirmiştir. Bu hanımefendinin bulunduğu mevki oldukça önemlidir ayrıca söz ağızdan bir kere çıkar. Maaşların ödenmesine bir aydan kısa bir süre kaldı ancak bu hanımefendinin söylediklerini teyit eden hiçbir resmi açıklama yok. Bu hanımefendi çıkıp açıklama yapmak zorundadır. Göz göre göre yalan söyleyemez. Haber sitelerine bu konuda mesaj atarsak rica edersek sesimizi duyuracaklarına ve netice alacağımıza inanıyorum.

iLLeqaL

Siz neyin derdindesiniz kardesim,maaşınizi aylık almak istiyorsanız 3 aylıklar hesaba yatınca bir aylık maas tutarinizi ceker geri kalani cekmez ve her ay gidip maaşınizi ayliklar halinde cekersiniz.
Bu anlamsız isteginizle diğer engelli arkadaslari zor duruma soktugunuzun farkindamisiniz.
Mesele ben 3 ayligima gore butcemi planlamisim ve ona göre harcamalarimi yapiyorum.Ornegin kirami uc aylk olarak ev sahibi ile anlaşmisim ve uc aylik ödüyorum.
Lütfen bu konu ile ilgili isteklerinizi,3 aylığınizi cekerken aylik olarak cekerek gerceklestirin ve bu sayede başkalarını hesap ve bütçelrrini alt üst etmeyin.

Sayfa 43:ama net bı cvp yok sorun ne die sorsanız net cvbi katilan olur veya olmaz benim düşüncem budur ayın 17 kesin ve net cvptir nokta... Bu arada yeni üye oldum hep konuk olarak bakınıyorum üye olup yazım dedim

Ayın 17 si tatil başlangıcı oldu için kanatimdir kimse yanlış anlamasin

İsterse 100 olsun benim değinmek istedim kesin ve net cvp malum sizlerinde bildiği gibi tatil 17 itaberen baslio o zamana kadar kesin ve net cvp gelir düşüncesindeyim yanlışsa duzektin

Bu arada saol tsjurler

Şuan yeni üye olduğum halde mesela evde bakım aylığı üzerinden ne zaman yaticak die her zaman ssoran var ben İstanbul bul 2 senedir İstanbul 13 yatr sektini görmedim her ay 13 gider bankadan çekerim skinti yok

Şuan kesin ve net açıklama olan haberlere bile konu olan şudur 65 aylığı alanlar Eylül ayı itaberen 543 lira net her ay alicaklar yani 65 ya ayligidir bu net ve kesin. Engeliler aylığına ilişkin aciklma şuana kadar yoktur ayın 17 dibe kadar beklemekteyiz. ....

Ya kesin bayramda once yatar mi bi cvp verebilir misiniz yardımcı olur musunuz

Bitmeyenumut
Aylık olarak almak istiyorsan yatan 3 aylığın tek maaşını çekersin ve her ay gidip cekmeye devam edersin.
Ve diğer engellileride bu saplantınizla zora sokmasın kardeşim.

@iLLegaL
Seninle polemiğe girmek istemem,zira sen o devrimci sol düşünce kapasitenin seviyesini ortaya koymuşsun zaten.

Sen konuşmayı bilimiyorsun yorum yapıyorsun adam gibi bisy soruyorum sende yorum yapmayı bilmiyorsun

Arkadaslar bir birinizi üzmeyelim az bi gün kaldi zaten herseyi oluruna varir olursa zaten bayram öncesi verirler

Valla kardes yanlis bilgi vereyim bu konuda bakan aciklami ne yapcakmis herkes bu aciklamayi bekliyo umarim bayaramda önce verirler de millet bi oh ceker benimde temin bu diger arkadaslar gibi bekleyim umarim mutlu haberi yakin zaman aliriz

Mehmet005
Adam dogru konusuyor

Keremm1212
65 maaslar her ay oldu engelli maası degıl

Simdi burada herseyı gecelim konu masaların bayramdan once odenmesı oda olacak ınsallah

Bakan nerede Açıklama yapacakmış Yalan yalnış Saçma sapan Uyduruk haberleri burada paylaşıyorsunuz, Boşu boşuna insanları ümitlendiriyor Günaha giriyorsunuz yapmayın bunu...özellikle 3 kişi onlar kendini biliyor İnsanlarla Dalga geçmeyin sırf iş olsun diye uyduruk şeyleri burada paylaşmayın engelli değilim Engelli maaşıda almıyorum

Ancak Bakanın Açıklama yapacağı felan yok Yalan yalnış Haberleri burada paylaşıp İnsanlara ümit vermeyin Gerçekten günaha giriyorsunuz..65 yaş yani yaşlılık maaşları eylül ayı itibariyle aylık olarak ödenecek Engelli kardeşlerimizin Maaşları 3 aylık şeklinde ödenmeye devam edecek..Bayramdan önce erken ödeme yok Herkes günün de alacak maaşlarını..kapatın şu konuyu artık

ozaman 65 yaş yaşlılık bayram ikramiyeside ödenmiyecek söyledigine bakılırsa OğuzHan55

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt