Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları Eylül'den itibaren 3 aylık olarak değil, aylık olarak ödenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günlerdir aylıkmı alacagız yoksa 3 aylıkmı diye konuşuyoruz günü geldiginde maaşları alabilirsek şükredelim dolar 7,20 oldu ALLAH sonumuzu hayr eylesin

Yaw arkadas adam okudugu sayfayin haberini paylasmis haberde 65 yas yaslilik ilk zamli ayliklari 1 eylulden itabaren alinicak dio adam burda maaslar 1 eylulde yaticakmis diyo bazi arkadaslarda inaniyor arkadasim engelli ayliklari bu hafta yatmazsa eylulun 5.iyle 9.arasi dogum yilina gore yatar yalan yanlis bilgi kirliligi yaratmayin

kalem abla bu artık aylık mı alacaz ben yüzde 70 engelliyim bakıma muhtaç kesin bilgi verirseniz sevinirim bildiğim kadarıyla 65 yaş üstü aylık alacak sadece bize yok diye biliyorum lütfen abla rica ediyorum kesin bir bilgi ver iyi günşer abla

Sıkıntı yok dolarla bizim İsimız olmaz allahın izniyle beklıyoruz

Maaslar cumaya kadar verilse bari eğer cumaya kadar verilmezse artık eylülde alırız arkdslar

Bugunde aciklama yok ses yok hic bir yerde kaldi heralde bayram sonrasina kotu oldu

Azönce 144 ü aradım engelli 2022 maas Eylül 2018 aylık lar Eylül de alacaksınız dedi önce verilmeyecek dedi

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aylık dediğine göre sadece Eylül ayının parasını alcaz yani 3 aylık verilmicek Soner beyin söylediğine göre

Hayır üc aylık alacağız 4 ve9 arası yatcamıs

O kesin bilgi alarsa oyle yapar deyılse telefona bilen bakmaz

Arkadaşlar,
bayram öncesi ödeme yok. olsaydı ödeme bu hafta yapılırdı. bayram öncesi ödeme bu vakitten sonra beklemeyin.

eskiden olduğu gibi eylül'de 3 aylık peşin alacaksınız. 5-9 eylül ödeme günlerinde eylül,ekim,kasım olmak üzere 3 aylık peşin alacaksınız. bu konuda yönetmelik değişikliği yapılmadı. Yönetmelik değişikliği olmadan da aylık ödeme yapılamaz. bu kargaşada da yönetmelik değişikliği yapılacağını düşünmüyorum. aylık ödeme yapacaklarsa da ancak aralık'ta mümkün artık. tabi yeni yönetmeliği çıkartırlarsa o tarihe kadar.

eylül'de 3 aylık alacağınız miktarlar şu linkte yazıyor:https://www.engelliler.biz/forum/20...sina-dusen-aylik-gelir-siniri-belli-oldu.html

NOT 1: 65 yaş üstü 2022 yaşlı aylıkları da 3 aylık ödenecektir. aylık ödeme yok.
NOT 2: bu başlığın ilk mesajında aylık ödeme konusunda mesaj açmıştım, aile bakanlığından aldığım bilgilere göre. lakin daha sonra aile bakanlığı kaldırıldı. çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı da kaldırıldı. mülga her iki bakanlık da "aile,sosyal hizmetler ve çalışma bakanlığı" adı altında tek bakanlık oldu. önceki iki bakanlığın hem tek çatıda birleşmesi hem de mevcut kargaşa sebebiyle eylül'de aylık ödeme beklemeyin derim.
NOT 3: tatil bitti, İstanbul'a döndüm:)

Kalem Abla geçen yıl 25 inde açıklama yapıldı 26-27 si hafta sonuydu 28-29 unda verildi yani ertesi gün sayılır. Buna rağmen mi ödenmez fikrindesiniz? En azından Çarşamba gününü de beklemek lazım derim. O gün de açıklama olmassa artık ödenmez zaten.

Kalem abla hosgeldın son gun de de cumaya kadar acıklama olmaz mı abla

bakanlık isterse tabi ki Cuma'ya kadar verebilirler. bu hem bakanlığa hem de sizin güçlü bir ses oluşturmanıza baglı.
ilgili kurumları rahatsız edip (sürekli arayarak, yazarak) bunaltırsanız neden olmasın:)

az önce a haber de 100 binleri ilgilendiren eylem planı açıkladılar
engellilere müjdelerde var dediler

bu arada kalem hanım hoşgeldiniz

a haber nete girin bakın ne yazıyo
ve düğmeye basıldı 60 milyarlık sosyal yardım
4 milyon aileye 40 farklı türde destek
engelli,yaşlı,çocuk ,gazi şehit aileleri başta olmak üzere toplumun tüm kesimlerine destekler artacak

ne diyosunuz bu habere kalem hanım

benim hayalim aydan aya 800 lira falan almak sigara masrafımı ucuz tütün içerek gideriyorum
aylık tütün masrafım 90 lira geri kalanıda 20 gün idare etsem 10 günde maaşı beklerim

tek bi sağlık kurulu raporuyla herişini yapabilecekler dediler a haberde

Kalem

Evet haklısınız abla bi tabir de var ağlamayan bebeğe emzik verilmez diye bence de erken ödenmesini için cimere yazılmalı ve diğer aranacak yerleri arayarak istendiği ortaya konulursa ihtimal artar. Yani herkes elinden geleni yapmalı.

benim tahminimce çarşamba perşembe günü belli olur maaşların erken ödenmesi

başkanımız gerçek bir dindardır

Arkadaşlar kalem ablaya soracamıza yarın hepimiz arayalım bilinen yerlerı varmisınız

[FONT=sans-serif]Hiç bir dakikalık bos bırak mayAlım nedersınız oyle deyılmı kalem abla [/FONT]

Ben cimere yazdım şimdi yarında aranması gereken yerleri ararım. Herkesin yazması gerek ne kadar çok talep olursa verilme olasılığıda o kadar artar. Haydin bakalım.

Arkadaşlar Haber kanallarına yazın Özellikle TRT ye Boşuna çimere bimere Yazmayın Direkt Haber kanallarına Yazın

Yazalım arkadaslar TV habere cımere bende yazıyorum devam edın

Devam yazmaya bırakmayalım hadı

belki yarın salı açıklarlar
salı günleri partilerin grup toplantıları oluodu

Haydi kardeşlerim biz hepberaber olursak bız bu ısı becerız duymayanlara duyuralım lutfen

Sorun aylıkların erken yatıp yatmaması değil,sorun engelli insanları yalvartacak duruma düşüren sistemde..
Kalem hanım hoş geldiniz,umarım tatiliniz iyi geçmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt