Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları Eylül'den itibaren 3 aylık olarak değil, aylık olarak ödenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
( Yüzde 99 eylüle kaldık) yatdı yatmadı derken bayram gelicek iki bayramlaşcaz iki el öpcez yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoop eylül inş biz son üc aylık alıcaz 65 yaşlar aylık

Unutun artık bayram öncesi bizim paralar yatmaz boşuna heveslenmeyin şurda 2 gün kaldı kimse bir açıklama yapmadı yine unutulduk artık jeekes başının çaresine baksın engelli yine unutuldu

Evet engelli demek hıc bise demek bunu anladım birde oncelıklı diyorlar guldurmesınler beni kafam fena bozuldu

Yok arkadaslar yok adaletsiz bi düzen icindeyiz zaten engelli nedemek adı üstünde engeli var yazik binkere yaziklar olsun

Bakan zehra zümrüt açıklama yapmış yarın ve cuma günü emekli ikramiyeleri hesaplarda olacak demiş. Ama engelliler ile ilgili hiçbir kelime etmemiş. Unutun maaşı...

2022 maaşına başvurmayı düşünüyorum ne zaman başvurmalıyım? Raporum %52
Bu aydan başvursam ne zaman ve ne kadar alırım

Bu ay içinde başvur.

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu kadar gündeme gelen ilgili birimlerin yogun mesajlarına maruz kalan bir konu hakkında duyarsız kalan tüm yetkilileri canı gönülden tbrk ediyorum söylenecek hic birsey yok anca gidip boy boy foto çekip cumhurbaşkanı yalakalıgı yapsınlar ne kadar bos iş varsa onunla ugraşsınlar
zehra zümrütmüş sinir bozucu hepsi insanlara faydalı bir hizmet vermezler anca bos maaş alırlar gece gündüz cimere mesaj atıp ilgili birimleri arayanlar var kimse oralı olupta cıkıp bir açıklama ihtiyacı bile duymuyor sinirlerim gerçekten alt üst oldu

Arkadaşlar bizim maaşlar eylüle kaldı hepimize geçmiş olsun yapacak bişey yok.benim sizlere bi sorun olacak bende ptt kar var kartımin kredi mevduat hesabı vardı deniz banka ptt anlaşması bittiği için(kmh) iptal oldu bu durumu başka yaşayan varmı tekrardan başvuru yapabilirmyim.biliyorum konu buranın konusu değil ama yeni konu nerde açılıyor bilmiyorum.

Onaylanırsa ilk ödemeni aralıkta alırsın. Eylül ekim kasım ve aralık dönem maaşı ile birlikte 2600 lira falan alırsın...

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni atanan bakan sistem hızlı islensin die göreve geldiniz emekli bayram prim i 65 aylığı alana müjde eee bizlere ne var sabır sabır

Bare vermionuz maaşları hiç olmazsa diyinki ön ödeme yapicaz yani ön ödeme peşin veriyorlar yha maaşları 65 yaş aylığı Eylül itibariyle aylık olcak bizlerin aldı 3 aydan aya engelli maaşı çıkın diyin bare engelli kardeşlerimize bayram öncesi bir aylık olmak suretiyle peşin ödeme yapicaz günü geldimi 3 aylık dil 2 aylık olarak vericez deseler kim itiraz eder yha düşüncem yanlismidir acaba

Ben 144 ü aradım 2022 maaşı ödemeler Eylül'de birde ödemeler bayram sonrası

Engelli maaşları Eylül'de boşuna biz üvey evladız

Bakan az önce emekliler için erken ödenecek dedi,biz engellilerin durumu muamma umarım bizede erken yatırırlar.

Evet az.
Çalışmadan sadece bu maaşla geçinen her insan için az.
Ayda 434 liraya tekabül ediyor. Şaka gibi.

SGK prim ödemesi olmazsa böyle olur
Havadan para daha ne istenirki

Az önce emekli aylıklarının 18 ve 20 sinde ödeneceği açıklandı 18 inde ATM den 20 sindede bankadan cekilebilecekmis.. maalesef engelliye vermiyorlar yazık çok yazık herkese var engelliye yok..

Prim ödemesi olursa zaten kim alır bunu
Çalışamayan yada çalışmayan insan için bu para çok az.
Misal ben işsizim iş bulamıyorum iş bulana kadar bu parayı alsam sorun değil ama çalışamayan biri için çok az.

Çalışamayan biri Ağır engelli olur
Oda bakım maaşı Alır

Zorro
evet, ödenen engelli aylıkları az tabi ki!

arkadaşlar,

bayramdan önce ödeme yok.
ödemelerinizi 5-9 eylül'de alacaksınız.

bir kaç arkadaşın yazdığı yanlış bilgiyi düzelteyim bu arada. 65 yaş üstü yaşlı aylıkları aylık ödenecek diye bir şey yok.
Yönetmelik'te aylık ödeme ile ilgili değişiklik yapılmadı. dolayısıyla 65 yaş üstü 2022 yaşlı aylıkları da 2022 engelli ve engelli yakını aylıkları da eylül'de 3 aylık ödenecektir.

bir de bu başlığa konu dışında yazanlar var. bu konu dışında 2022 aylığı ile ilgili, raporla ilgili vs sorular sormuşlar. soru soracaksınız ayrı bir başlık açın. burada sordugunuz takdirde cevabı bile bulamazsınız. kaldı ki kimse de 52 sayfalık bir başlığa yazılmış soruyu cevaplamaz. ben cevaplamam şahsen.

burası ayrı bir forum olmuş resmen. 52 sayfalık bu başlıkta kim ne sormuş diye bütün sayfaları hiç taramayacağım. ayrı başlık açan arkadaşların sordugu soruları cevaplayacağım.

Zorro bence yanls düsünüyosunuz ben ms hastasiyim görünürde biseyim yok ayaktayim ama calisamiyorum malesef 3 aydan 3 aya verdikleri para neki bi ülke engelli vatandasini gözardi ediyosa orasi vicdann bittigu yerdr bence

arkadaşlar,
bayram öncesi ödeme yapılmayacak.
ödemeleriniz 5-9 eylül'de yapılacak.
planlarınızı buna göre yapın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt