Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2022 aylıkları ile ilgili yeni Yönetmelik Resmi Gazete'de yayınlandı: Maaşlar aylık!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ümüt https://www.engelliler.biz/forum/20...eylul-2018-ayliklari-e-devlete-yansidi-9.html

2 ay/maaş eksik ve peşin alınmış olan maaşla bunla ne alakası var? ben yeni başvuru yapmadım 2017-7 sinden beri alıyorum %79 eylülde alınması gereken 3 aylık vardı ve bu eksik yattı ekimde 1 aylık olması gerekirdi umrım anladınız. ayrıca tam okuyunuz

mart-nisan-mayıs*3 ay haziranın x de yatar

haziran-temmuz-ağustos*3 ay eylülün x de yatar

eylülde 1 aylık yattı zamlı o zamda 50-60 tl gibi 2*=100-120 civarında idi toplam 700-800 tl arasında bir miktarıdı

vallahi pes mart nisan mayıs mı hazıiranda yatan yoksa haziran temmuz ağutos mu haziranda yatan.

ispat örneği var buda sizin gönderdiğinz linkte mevcut

Son düzenleme:
Arkadaşlar sizin kafanız almıyor mu?

Niye anlamak istemiyorsunuz?

Hala yok hak kaybı var yok bilmem ne zırvalıklar içerisindesiniz...

Son düzenleme:
bende anlamadım hangi ZIRVALOKLARIN içerisinde olduklarını. 6 ay oldu hala 2 ayın peşindeler, ki öyle bir hak kaybıda yok. yatın kalkın şükredin devlete çalışmadan prim ödemeden yattığınız yerden her ay para veriyor bu devlet size

18 yaş altı engelli yardımından sigortalı olduğunuz için faydalanamıyorsunuz

Saadet34

yanlis ! Haziranda haziran temmuz agustosu aldin o yuzden eylul + 2aylik fark aldin.

Allah aşkına beni anlamamak için ne içtiniz? Ben daha nasıl anlatayım

3-3-3-3 ödeme ayları

* <yatan ayları gösterir

*ocak*-şubat-mart=3

*nisan*-mayıs-haziran=3

*temmuz*-ağustos-eylül=3 ekim'de yatar

*ekim*-kasım-aralık=3

ben her 3 ay aldığıma göre en son ki ödeme de toplu alınacaktı ki 1 aya geçildi ve eksik ödendi ayrıca hemen başlandı buda "temmuz-ağustos-eylül" yatan ücret 7**küsür TL sonra ki aylar 650 TL şimdi ise 720 TL

70 yaşında yatağa bağımlı olan insana hakkı olan hakkı "AĞIR ENGELLİ RAPORU" vermeyenden şikayetçiyim. Geçtim ödenmeyen ücreti gözleri doysun.

Burda da büyük bir haksızlık var ki bunu benim yaşadığım ülkenin insanları dile getiremiyor çok üzülüyorum. %40-%69 düşük ücret %70-%100 yüksek ama aynı ücret

Adaletli bir sistem yok olsa idi her kişi "puanına göre alırdı" ücretini ve en güzeli bu idi %70 alan engelli ile %90-100 alan engelli aynı ücreti alıyor.. yazık bu insanlara

4

sen ne içtin xanax mı içtin? yahu burda 5 6 kişi peşin ödeme yapılıyor diyor sen aksini iddia ediyorsun bu durumda içen kim

tamam anasını satayım, senin bildiğin herşey doğrubiz bilmiyoruz cahiliz biz, tamam öyle olsun 2 ay hakkını gasp etmiş bu gaspı 3 yıldır boş boş aldığına say

ve #16 orada ne güzel yazmışsın

28.09.2017 kayıt girişli 05.12.2017 de alınan 3+2 aylıktan sonra kesinti olacak mı? ve sonraki ödeme günü nedir? şubat veya mart mı?[SIZE=7][/SIZE]

sen önce ne yazdığını oku ondan sonra çık burada hakkını ara ve ararken komik duruma düşme

https://www.engelliler.biz/forum/20...aylik-muracaati-ve-yasadigi-celiskiler-2.html

Saadet34 kesinti diye bir şey yok ablası ninen ilk defa 2022 aylığına başvurdu. 1 ekim'den 1 aralık'a kadar brikmiş ödeme ile birlikte aralık dönem maaşı olmak üzere 5 aylık toplu ödeme yapıldı ninene. daha önceki mesajımda hesabı anlatmıştım sana zaten.

mart'ta ise 2 aylık farkla birlikte 1860,63 TL alacak: https://www.engelliler.biz/forum/202...elli-oldu.html

aralık'ta aralık,ocak ve şubat aylarını peşin almıştı. 1 ocak itibariyle zamlandığı için maaşlar, ocak ve şubat ayının farkı mart dönem aylığı ile birlikte ödenecek.

ninen aralık'ta 5 mart'ta ödemesini aldığına göre doğum yılının son rakamı "0 ya da 5" olmalı. gerçekten doğum yılının son rakamı 0 ya da 5 ise bu durumda 5 mart'ta ödemesini (1860,63 TL) alabilirsiniz.

Kalem ablanın cevabı

Son düzenleme:
Şimdi siz oturun bir hesap yapın normal alınan maaş ile 2 ay eksik yatmayan ücretten çıkarın sizde komik araştırma yapıp beni güldürmeyin.

5-2=3 normal ay ödeneği "2 ay fazladan ödeme"

3-1=2 '2' ay nerede ve şimdi bana bunu araştırın kendimi komik hissettirmeyin lütfen.. rica ediyorum

ayrıca sizin hesabınız şöyle

3+2=5-2-2 kalır 1 aylık maaş bur da dikkatini iyice ve bırak şu at gözlüğünü net bak hesap yap 2 ayımda gözleri kalmış artı 2 ayda faiz toplamda 4 ay gitmiş oldu vay vay vay vay sisteme bak helee...

kesilmesi gereken ise fazla ödeme idi 2 ay 4 ay değil .

Sen matematiği devlet bahçeliden öğrendin galiba. Harika hesap ve hayal gücü :) :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt